(door Nico van den Ham)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Het Parool’ én de staatspropaganda-omroep NOS. Jansen van Galen schreef loog zaterdag 17  maart 2018; 4 dagen(Video)voor de gemeenteraadsverkiezingen(Video), in ‘Het Parool’ dat de partijleider van de politieke Partij ‘Stem van de Straat’, ing. Steve Brown, een veroordeelde drugshandelaar is. John Jansen van Galen pleegde dat misdrijf jegens Brown met opzet, want de partijleider maakte aan de redactie van het gecensureerde krantenvod onmiddellijk kenbaar dat hij nog nooit is veroordeeld voor wat dan ook en dus geen strafblad heeft! De redactie van ‘Het Parool’ hield zich daarop stil en weigerde dus rectificatie vóór de verkiezingen! 

Geloven.
De opdracht aan ‘Het Parool’ was het gewone volk, dat nog niet uit het mooie Amsterdam is verjaagd, te laten doen geloven dat de partijleider van ‘De Stem van de Straat’ een veroordeelde crimineel is. Zo zou de politieke partij; ‘De Stem van de Straat’, geen enkele kans maken! Melder van Misstanden, Nico van den Ham stond overigens ook op de kandidatenlijst van ‘De Stem van de Straat.

‘Rectificatie’.
Afgelopen zaterdag 7 april, weken na de verkiezingen, publiceerden de criminele, gecensureerde perskaart-journalisten van ‘Het Parool’ – voor de schijn – een piepklein berichtje weggedrukt in een >>> hoekje (rechtsonder) waarin zij toegaven dat zij de Amsterdammers in hun nepnieuws-krantenvod weer eens hadden voorgelogen.

Jan met de Pet.
De Amsterdamse Jan met de Pet heeft niet voor de ‘Stem van de Straat’ gekozen want de partijleider is een crimineel, zo loog ‘Het Parool’ voor de(corrupte) gevestigde-Orde- politiek de gewone bewoners van de hoofdstad voor. Dit met alle gevolgen van dien. Met andere woorden: Amsterdam kan verder naar de kloten worden geholpen!

Ton Damen
Ook volksmisleider Ton Damen  is zo’n gevaarlijke perskaartjournalist van ‘Het Parool’. Damen >>> suggereerde enkele jaren geleden in ‘Het Parool’, dat Melder van Misstanden, Nico van den Ham ook een >>> crimineel is. Dat deed hoernalist Ton Damen in opdracht van >>> Gerand Anderiesen. Dat is een voormalige bestuursgangster van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot.

Meer Lezen.