(door Underground Presentator van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Rechtbankvoorzitter vernedert ego-maniak Peter R. de Vries, en noemt hem kortweg ‘Peter de Vries’.(BronDDS). Zelf zijn naam is een ‘Tokkie-RTL-Riool- Show-Boulevard-Bluf’!

Boze en Hysterische ‘Judas-Peter R. de Vries’ gelijk weer weg en toch weer terug in rechtbank.Men kan vandaag wel zien dat de ‘Judas-zussen-Holleeder’ die hysterische mannier van getuigen van Peter R. de Vries hebben geleerd(Video) .Peter R. de Vries is weer terug bij de gerechtsbunker in in Osdorp waar hij moet getuigen in de Holleederzaak. ‘Narcist De Vries’ beende nog voor aanvang van de rechtszaak, boos weg omdat hij bij de standaard controle weigerde zijn peperdure ‘Bordeel-sluipers-Krokodillen-schoenen’ uit te trekken. Zal er vandaag Recht worden gedaan en Peter R. de Vries ter plekke worden aangehouden voor meineed? Wat denkt u zelf? Wij denken van niet(Video), want de hele corrupte gerechtelijk macht inclusief de hele corrupte misdaadjournalistiek, zoals John van den Heuvel, Micky van Wely en Saskia Bellekom zitten als vaste gasten wekelijks te liegen in de Raadkamer van De Vries. De Vries is vanochtend vroeg ( zes uur) al als een Dief in de nacht de Bunker in geslopen. Tja, als hij om een normale tijd komt staat voordat je weet weer Nico van den Ham en/of Maruschka Verhoek( Video) hem weer op te wachten.

Moord op Thomas van der Bijl ‘Heineken-BloedBoek’ kassa voor Peter R. de Vries(Video).

LOL:Wat u niet zag in de MSM:Maruschka Verhoek zit laffe Peter R. de Vries achterna na Holleeder proces(Video).

Mail van Meineed plegende Peter R. de Vries torpedeert aanklagers in Passageproces(Video).

Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout en Willem Holleeder(Video) .

In het ‘Showbizz-Lynch-proces’ tegen Willem Holleeder begint de Rechtbank vandaag in de gerechtsbunker in Osdorp met het getuigenverhoor van misdaadverslaggever ‘Maffiajournalist’ en tv-presentator ‘Politie-informant-Joker Peter R. de Vries’ van de ‘Judas-Raadkamer.’ Voor het verhoor zijn twee dagen uitgetrokken. De vaste corrupte medewerkster van de ‘Judas-Raadkamer ‘ van Peter de R. de Vries de ‘NSB Telegraaf -journaliste Saskia Belleman’(Video)die Holleeder beschuldigd had een kindermoordenaar te zijn zal de hele dag met twitter in de Telegraaf  De Vries zijn leugens recht brallen. Ook donderdag wordt hij in het getuigenbankje verwacht, wat hij niet wilde want dan had hij het te druk met zijn ‘Killer Queens en King Rechters J. Moors en Nienke de Waele’ en ‘Officier van Justitie Wouter Bos-altijd zeker met Bord voor zijn Kop’. En De Vries zal vandaag moeten gaan liegen zoals hij nog nooit heeft gedaan. Vergeet niet dat ‘Insluip- Geilneef- Peter R. de Vries’’(Video) 30 jaar lang de loopjongen is geweest van Cor van Hout en Willem Holleeder en daarvoor voor van ‘Maffiaboss- Klaas Bruinsma’.

Zo was De Vries de eerste die Holleeder wilde zien in het bos(Video) na zijn vrijlating van Endstra- straf. Ook pleegde De Vries in andere tijden zelfs nog meineed om Holleeder vrij te pleiten in de Passage Liquidatie zaak. In 2013 ‘bedreigde’ Holleeder De Vries en zijn ‘swingersvrouwtje Jacqueline’  voor de deur van diens woning, omdat hij zijn deel wilde van de geflopte Heineken Film. Het kwam Holleeder drie jaar later in hoger beroep op vier maanden en 3 jaar celstraf te staan. Bovendien bepaalde het hof in Amsterdam dat hij het restant van een oude straf – hij was begin 2012 voorwaardelijk vrijgelaten toen twee derde van zijn straf voor de afpersing van Willem Endstra erop zat – volledig moest uitzitten.

De Vries heeft in de zaak tegen Holleeder niet willen getuigen bij de onderzoeksrechter en daar waar alle gewone burgers dan gedwongen worden te getuigen ging de onderzoeksrechter daarmee akkoord. De avocaat Sander Janssen was net als de rechtbankvoorzitter „verbaasd” over het vertrek van De Vries, maar zei het niet los te kunnen zien van wat eerder bij de onderzoeksrechter gebeurde. „Daar vond hij al dat de regels die voor iedereen gelden, niet voor hem golden. We zien hier hetzelfde. Wie in dit gebouw door de beveiliging wil, moet zijn schoenen uittrekken. Dat doen wij als advocaten ook.” Janssen zei eerder bij de onderzoeksrechter te hebben gevraagd De Vries te gijzelen toen hij daar weigerde vragen te beantwoorden Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de corrupte onderzoeksrechter a.s. donderdag in de ‘Judas-Raadkamer’ van de ‘Joker Peter R. de Vries ‘het Holleeder proces komt ‘verslaan’ en (niet) uitleggen.

Zelfs de Titel “Het Geheim van de Raadkamer” is een leugen van Peter R. de Vries(Video).

De Vries was alleen bereid dat voor de rechtbank te doen. Om die reden stond rechtbankvoorzitter Frank Wieland het hem begin februari niet toe de strafzaak bij te wonen. Hij werd naar huis en zijn gerechtelijke en OM ‘Judas-Raadkamer’ gestuurd toen de ondervraging van Holleeder begon. Het is nog niet bekend of rechtbankvoorzitter Frank Wieland zal optreden in de Raadkamer van de altijd liegende ‘Joker Peter R de Vries’ later in het jaar.

Schunnig: De Perswoordvoerder van de corrupte Voorzitter van het College procureurs generaal Herman Bolhaar ‘Verwarde Barbara den Uijl(Video)‘ is de toegang ontzegt door rechtbankvoorzitter Frank Wieland, omdat hij terecht vreest dat zij zich weer niet kan inhouden.

 

 

 

‘Domme Roy’ (video)huilend in paniek, want’ Papa De Vries’ liet hem alleen achter bij Holleeder Proces:

Na het walgelijke en liegende optreden van Peter R. de Vries werd hij door de twee laffe , corrupte onderkruipers Koen Voskamp en Chris Klom van het Ad.de Icon van de misdaadjournalistiek genoemd.Kan je nagaan hoe bang dat corrupte zooitje misdaadjournalisten(Video) zijn voor Peter R. de Vries en zijn ‘Media-Maffia Boss John de Mol’. Ze zijn banger voor De Vries en De Mol voor hun hachie( baantje) dan voor Willem Holleeder.