(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-The US Empire from ‘Mad Dog Trump’ has up to 1,000 Military Bases in 80 Countries(Video).
De ‘Nep en Fop Christelijk CDA Minister Ank Bijleveld’ (Defensie Wapenhandel) brengt woensdag een bezoek aan haar Amerikaanse collega ‘Psycho – James Mattis’ in Washington. Daar zal zij de orders ontvangen van de Puppet van “The Shadow World” ‘Mad Dog Trump’  hoeveel US wapens zijn moet gaan kopen.Een gemakkelijk gesprek zal het om die reden niet worden.

Rand Paul challenges ‘Barbaroso-Esso-Tillerson’ and ‘Serial Killer-Mattis’ to end “open-ended war(Video)”.
De ‘VS-Killer-Elite’ dringen er al jaren op aan dat NAVO-bondgenoten slaven van de ‘US-Killer-Elite’ meer moeten bijdragen aan de collectieve verdediging van de belangen en het grondgebied van de alliantie. M.a.w. Meer wapens kopen in de USA. De Verenigde Staten nemen nog altijd bijna 70 procent van de bijdrage voor hun rekening en zijn ook de grootste grondstoffen dieven in de Wereld. De verhoging met 1,5 miljard euro van de defensie-uitgaven zit Nederland nog lang niet op het pad richting de NAVO-norm (2 procent van het bruto binnenlands product naar defensie).De Nederlandse corrupte en meedogenloze Elite die zijn belangen laat behartigen door ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en de ‘Nep en Fop Christelijke CDA&CU’ wil de ‘VS-Elite’ ook achter een plan krijgen om de militaire mobiliteit in Europa te verbeteren. Behalve infrastructurele problemen -veel bruggen kunnen vervoer van zwaar militair materieel niet dragen – stokt vervoer geregeld in papierwerk(kuch). Ook de illegale Massa-Moordende missies in Irak, Syrië en Afghanistan, en de situatie in Venezuela worden waarschijnlijk besproken.

Mega JSF-Order’ juicht ‘Yab Yum Hennis’ en de ‘NSB-Telegraaf’, maar zwijgen over de bodemloze miljarden put(Video).
Het is gebruikelijk voor een Nederlandse corrupte  Minister van Defensie Wapenhandel om minstens eens per jaar haar Bazen in ‘Grazy- Trump-Washington’ te bezoeken. Nederland werkt ook buiten NAVO-verband militair nauw samen met zijn Boss de VS-Elite, bijvoorbeeld met de opleiding voor jachtvliegers en voor piloten op de Chinook- en Apache-helikopter. De twee psychopaten Bijleveld en Mattis ontmoetten elkaar al eerder bij bijeenkomsten van de NAVO. De aanschaf van de F-35, ook bekend als de JSF-miljarden Fiasco strijkstok , loopt via de Amerikaanse corrupte overheid.