( door Joost Niemoller en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRCorrupte en laffe Eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie PvdA-er Timmermans: “Islam is onze toekomst”.
Timmermans wil de eerste Haat-Sheikh worden van de EU en heeft zich al vast een heus Baardmannen ‘Baardje’ aangeschaft. Nooit is is de’ PvdA- EU-Graaier&Beroepsleugenaar & Soap-MH17 Huil-komediant-Timmermans gekozen. Hij is altijd benoemd. Namens wie mag hij nu dan zeggen dat hij en de islam de toekomst van Europa is? En vooral: Waarom maakt in de MSM en hun dr. Goebbels  propaganda leider de Staat-NOS niemand zich hier druk over? Maar goed wat kan men anders verwachten van partijlid van de ‘Moorlag- Koppelbaas& Brenninkmeijer-Maffia-PvdA-partij(Video)’

Partij islam en Timmermans willen ‘ISIS-bussen(Video) in de EU’. Rutte: Pas op voor Poetin!

Opmerking van algemene Importantie: A.s maandag zal de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV uitgebreid aandacht o.a. geven aan de ‘Elite-Graaier en Naaier De Jager en Weekers’(Video) en komen met een nieuwe rubriek met Nico van der Ham: “ Gansch het raderwerk staat stil, als uw machtige arm het wil.” En schokkende beelden en feiten hoe onze brothers en sisters Homo’s en en Lesbo’s’ worden opgehangen en gegeseld in bevriende landen van de EU en NL en daar hoort u ook nooit wat over in de MSM en de Staats-NOS.