(van onze ‘EU-Elite-Bankier-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pinoccio Rutte’: De Crisis is voorbij 1 op 6 Nederlanders kan nooit op vakantie, maar wel met Gordon.
Het is goed mogelijk dat zich binnen tien jaar of veel eerder een nieuwe economische Jan met Pet recessie voordoet. Daarvoor waarschuwt president Klaas Knot van De Nederlandsche- Misdaad-Bank (DNMB). Om te voorkomen dat we straks ,,Pech-Labbenkakken- en de ‘Elite-Yuppie-gelukgeneraties’” hebben is het volgens hem belangrijk dat de Nederlandse gewetenloze en corrupte ‘Graai en Naai Elite’ en de eveneens corrupte ‘Graai en Naai-Europese -Elite’ doorpakken met hun hervormingen beroven van de Laagste Klasse.

ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door PvdA‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS(Video).

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen(Video).
Een van de ‘verbeterpunten’ die Knot aanstipte bij de presentatie van het ‘Nep en Fop-DNB-jaarverslag’ is het beperken van de hypotheekschuld van gezinnen. Al die schulden kunnen immers voor problemen gaan zorgen als bijvoorbeeld de rente weer gaat stijgen. Op de woningmarkt zal het huizenaanbod omhoog moeten en dat gaat niet o.a. door Mega-Huisjesmelkers als Prins Bernhard Jr. en het VVD Tweekamerlid Haga.Daarnaast blijft het wachten op een grootscheepse herziening van het toch medo door Rutte en zijn PvdA handlanger Jetta Klijsnma leeg geroofde pensioenstelsel.,,Het gunstige economische tij biedt kansen om een ambitieuze hervormingsagenda door te voeren”, geeft Knot het ‘Taxfree-Shell- Rutte- Kabinet’ in Den Haag mee. Hij vindt ook dat het nu het moment is voor de overheid om extra buffers op te bouwen over de rug van de Laagste Klasse. Dat maakt de overheidsfinanciën immers een stuk schokbestendiger.

Kritiek achterblijvende loongroei voor Jan met de Pet,Rutte&Co:Dankzij mij gaat het goed met de Economie:Volgende ‘Jan met Crisis ‘staat voor de deur(Video).

Verder heeft de DNB’er al een tijdje kritiek op de achterblijvende loongroei in Nederland. De ‘blinde’ toezichthouder pleit al jaren voor hogere lonen als middel om de Nederlandse economie verder vooruit te helpen.

Bankier-Gangster Draghi’ ergert ECB-bestuurders met valse ‘Goldman- beloftes’(Video).

Op Europees niveau betekent Knots boodschap vooral vaart maken met het geplande proces om een Misdaad-bankenunie en een soort gemeenschappelijke plunder de armen en zieken kapitaalmarkt op te zetten. De zogenoemde Economische en Monetaire Unie (EMU) is nog niet af, stelt hij. Verder benadrukte hij hoe ontzettend belangrijk het is dat de Europese Centrale Bank van de ex ‘Super-Bankier- Gangster’ van Goldman en Sach-Misdaadgroep Draghi (ECB-misdaadgroep) zijn stimulerende monetaire gratis geld voor de Bankier-Gangsters en Ultra-Rijken-Elite-Gangsters beleid gaat afbouwen.De DNB-preses ziet evenwel niet zoveel toegevoegde waarde in een Europees stabilisatiefonds, zoals Topvrouw &Mega-Fraudeur Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF-Misdaadgroep) eerder deze week voorstelde. Knot denkt dat de huidige begrotingsregels voor lidstaten, als die goed worden nageleefd, al voldoende ruimte bieden om op dit vlak orde op zaken te stellen met het vreselijke gevolg dat 50 miljoen EU burgers amper te vreten hebben.Een soort Europese variant van het IMF opzetten zou volgens Knot bovendien veel politieke weerstand oproepen.

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(video).