(door Gerard de Boer en ondersteunt door onze redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).
De Stem van de Straat partij wil er alles aan doen dat onze Amsterdamse Joodse,Islam en Homo Brothers en Lesbo Sisters en ‘Blacks’ zich ‘Multicultureel -Top’ voelen in Amsterdam en werd daarom systematisch geboycot en door de strontton gehaald(Video) door de Amsterdamse ‘Noord-Koreaanse AT5 &Parool-Pers’ tijdens de Gemeenteraad Verkiezingen(Video).Maar los daarvan het is vechten tegen de bierkaai door o.a. de verdeel en heers politiek van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’. O.a. mede doordat 30% tot 40 van de Amsterdamse bevolking al jarenlang onder of net boven de armoedegrens moet zien te overleven net als in de jaren ’30 van de vorige eeuw vindt antisemitisme en andere vormen van vreemdelingen haat, zoals tegen de Russen een gewillige NSB-voeding ‘s bodem. Daar komt nog bij dat de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ veelal jonge ‘Islam-(baard)-mannen’ zijn die regelrecht uit de ‘SGP-middeleeuwen’ komen voorang hebben op de toch al extreme schaarse huizenmarkt, plus 10.ooo,- euro inrichtingskosten cadeau, alwaar de gewone Amsterdammer en zijn kinderen 17 jaar moeten wachten(Video) voor een betaalbare woning en in de rij staan bij de mensonterende ‘PvdA- Kapo-Klijnsma-Voedselbanken’. Daar komt nog bij dat de Amsterdamse politie het te druk heeft om elkaar te vingeren tijdens diensttijd(Video)  en/of  zoals de Amsterdamse politie woordvoeder Ellie Lust in de Kast op reis is in het Buitenland(Video)voor de AVROTROS van de Top VVD-Gangster ‘Rose-Pedo-Ed Nijpels’.

Expats&Yuppies die de woningen van de Amsterdammers inpikken gaan voor GroenLinks en D66(Video).

‘NSB-Telegraaf’: “Russische (anti-Homo)-praktijken, maar dan in Dordrecht”(Video). Onze met medwerking van Asscher vermoorde Joodse Mokum Brohters uit Amsterdam(Video).

‘VVD-misdaadgroep’ speelt de valse ‘Gay-Kaart’ in Amsterdam, maar ‘Gay-Rutte’ blijft in de kast(Video)!
Weer voelen de Joden (en arme sloebers van alle geloven en rassen ), waarvan in Amsterdam tijdens de Duitse bezetting 80.000 zijn weggevoerd in hoofdzaak door de NSB en de Amsterdamse Politie i.s.m. met de Joodse Raad van Lodewijk Asscher zijn Overgrootvader. En maar 15.000 de oorlog hebben overleefd, die bij hun terug komst werden behandelt als een schurftige hond en zelfs nog o.a. een onroerend goed belasting aanslag kregen, zich onveilig door het toenemend antisemitisme en de extreme ongelijkheid tussen de arme sloebers en de Expats en Yuppies. Deze keer uit de hoek van migranten uit islamitische landen. Joodse mannen laten hun keppeltje thuis, of verbergen het onder een hoed of pet uit angst te worden lastiggevallen, of zelfs aangevallen, wat al verscheidene keren is gebeurd. Inmiddels worden joodse scholen, instellingen en synagogen extra beveiligd. Rond de joodse Cheider-scholengemeenschap in Amsterdam-Zuid is onlangs zelfs een meer dan twee meter hoog stalen hek verrezen. En nadat een joods restaurant in Amsterdam-Zuid tot drie keer aan toe doelwit is geweest van een aanslag heeft de gemeente Amsterdam in december jl. 100.000 euro uitgetrokken voor de beveiliging van joodse ondernemers in de stad. Die worden nu bewaakt door werklozen die daar gedwongen moeten staan. Ook in andere grote steden van ons land is de vijandigheid tegen Joden,  Moslims, Russen, arme sloebers, Black en Homo’s en Lesbo’s sterk toegenomen. Zelfs in dusdanige mate dat de Amersfoortse opperrabbijn Binyomin Jacobs, bij wie al eens een raam is ingegooid, de Joden in Nederland heeft opgeroepen om ons land te verlaten, omdat ze vanwege het snel toenemende aantal ‘moslims’ en het daar onlosmakelijk mee verbonden antisemitisme hier “geen toekomst” meer zouden hebben.