( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom trekt de MSM hysterisch op tegen Rusland met Oorlog’s retoriek(Video).Het ‘oude-mannen-Vod-De NSB -Telegraaf’ is weer helemaal terug in zijn ‘Neonazi –Gloriedagen’ van 1940-’45 toen (domme) jongen mannen nog dat Vod lazen en/of lieten voorlezen! En vergeet u niet dat de Nazi’s Homo’s en Lesbo’s ook op de trein zette naar Auschwitz of dood sloegen en De Telegraaf daar toen achterstond, Houzee!! Corrupte NRC NSB &Hoofdredacteur Peter Vandermeersch’:” De Telegraaf  had  toen en heeft nu gelijk”(Video)! 

Rutte:Code Rood Gifaanval op Nederland door Poetin(Video).

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over de NSB-ers op de Dam,Zie vanaf  7,03 minuten)

Wilders wil uitstel in beroep ‘minder minder’-zaak na ‘Haatzaai-uitspraken’ tegen de Russen van ‘Suikeroompje Pechtold’(Video).
De MSM basht Rusland dr. Goebbels hysterie wordt met de dag gestoorder en gevaarlijker. In ontelbare (Islam) en Streng Christelijke EU-Polen, Zuid-Amerikaaanse landen en in andere ‘Homo- Haat- landen’, zoals Indonesië, China( Homo’s zijn verboden) en Afrika maken ze soep van Homo’s) worden homo’s en Lesbo’s vervolgd, gediscrimineerd en mishandeld en soms zelfs vermoord. En vlak de Godsdienstwaanzinnige SGP en de het Amerikaanse ‘Pro Life‘- ‘Godsdienstwaanzinnige Roy Moore -Evangelical Volk'(Video) niet uit op het ‘Homo-haat’ gebied. Sterker nog in landen zoals Iran en Saoedi Arabië (over Saoedi Arabië schrijft De Telegraaf nooit één verkeerd woord over,want dan wordt’ Taxfree-Shell-King Willen’ en zijn ‘Hofnar Rutte‘ boos)staat er zelfs de doodstraf op!

Zelfs in Nederland en in Amsterdam worden onze gabbers de Homo’s regelmatig lastig gevallen en gediscrimineerd en  ‘Gay  Rutte'(Video) en de vrouwenmepper ‘CDA-Captain- Gay Eurlings’ (Video) blijven in de Kast!

Nu Oer-Hollandse-‘Christelijke’-incest-Schoremmorie uit Dordrecht Homo’s  laf in de val gelokt hebben via dating-app Grindr en vervolgens aangevallen is dat volgens De Telegraaf opeen Russisch.
Dus volgens de ‘NSB -Telegraaf’ die nog niet zo lang geleden het Nederlandse (domme)Volk opriep zich aan te sluiten bij de SS om aan het Oostfront te gaan vechten tegen Rusland en Homo’s dood te slaan is Homo’s aanvallen typisch en exclusief iets Russisch. Zo moest bijv. De corrupte Amsterdamse& AVROTROS Politie woordvoerder Ellie Lust om haar leven te redden haar geaardheid verloochenen in Columbia toen zij daar als Lesbo undercover was als ‘Hetero-Presentatrice’ van het ‘Kul-Programma’Ellie Op Patrouille”(Video) van de AVROTROS van de Top VVD-er ‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ (Ed is ook undercover als Pedo en ook daar schrijft De Telegraaf nooit over ), maar dat is de Telegraaf ff ontgaan. Leest u hierna maar het ronduit De facto haatzaaiende en discrimineerde dr. Goebbels ‘Yuppie-Fascisten-Pechthold- artikel’ tegen de Russen van het ‘oude mannen-NSB–VOD-De Telegraaf’:“’Russische praktijken, maar dan in Dordrecht’.

Opmerking:Maak vanavond bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video). En Schokkend:Heeft u nog vertrouwen in een eerlijke rechtspraak en wilt u dat graag zou houden dat moet u vanavond niet kijken naar: “ Hoge Justitie ambtenaren bekennen op Tap: “Deep-State”- Bolhaar(Video) levert Rechters en OvJ.’s aan Peter R. de Vries om door hem te worden neergezet als ‘Killer Queen‘s’ ” (Video).