( van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Giftige Rutte’ en zijn loopjongens de Staats-NOS: “Voor schuld van Russen is geen bewijs nodig”(Video).
Bij Terneuzen is de giftige stof GenX in het oppervlaktewater terechtgekomen. De AVID van DDR ‘D66- Bilderberg-Statsie-Jokvrouw-Olongren‘  en de NATO en de Britse geheimedienst en hun Boss de CIA (Deep State en grootste Drugsdealer van de Wereld(Video) ) weten zeker zonder bewijs dat de Russen ook weer achter deze Gif aanval zitten.De corrupte NRC Hoofdredacteur Peter Vandermeersch is het weer eens met de AIVD en de NATO(Video). Rutte en de Staats-NOS en de Staats-BBC en CNN CIA  zijn het er ook mee eens. Daarom begint Waterschap Scheldestromen een ‘Doofpot-onderzoek’. Alleen het Kremlin is het er niet mee eens:” Corrupte & altijd liegende Britse geheime dienst zat mogelijk achter Gifaanval.“( Video)  GenX-stoffen worden gebruikt bij het maken van teflon. Wie er heel veel van binnenkrijgt krijgt gezondheidsklachten, zoals o.a. dat zijn denkvermogen zwaar wordt aangaat. Dat verklaar misschien het feit dat de bewoners van Terneuzen en omstreken al jaren stemmen op het CDA ,CU en de VVD.

Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn ‘Godfather Rutte‘. Total ‘Maffia-Waste -Management Services’ van  Samsom.
Hierna legt de altijd liegende Premier ‘Godfather Rutte’ van de VVD Misdaadgroep mede namens ‘Mad Dog Trump’ en Liar-May uit waarom bij deze Gifaanvalen altijd Poetin en de Russen schuldig zijn:

Wilders wil Vrede met Rusland en wordt gekielhaald door het NSB gedeelte van de Tweede Kamer(Video).
GenX zit onder meer in het afvalwater van Indaver een vage firma die weer eigendom is van een eveneens vage ‘Maffia-Witwas-Bedrijf Katoen -Natia SA‘, een misdadige afvalverwerker in het havengebied van Terneuzen, die miljoenen aan subsidies binnensleept. Het is niet duidelijk of de ‘PvdA- Arbeiders Verrader-Samsom’ van de ‘Moorlag-Koppelbaas & Maffia-Breninkmeijer-partij’ hier ook iets mee van doen heeft. Het afvalwater gaat met een speciale leiding rechtstreeks naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie een paar kilometer verderop (kuch). In die leiding is onlangs een lek geweest, en daardoor is er t- GenX vrijgekomen. Als dat zo is en dat is al jaren zo, zit het misschien in enkele slootjes, in de buurt van de ingang van de Westerscheldetunnel. De Westerschelde zelf en het Kanaal van Gent naar Terneuzen zijn volgens het corrupte en liegende waterschap niet getroffen. Het waterschap kon verder geen commentaar geven want zij hadden een ‘Mega-Feest’ op kosten van de vergiftigde mensen.Het corrupte ‘Graai en Naai- waterschap’,de regionale blinde milieudienst, de vergiftigde gemeente Terneuzen en Rijkswaterstaat kijken na het ‘Doofpot-onderzoek’ of er maatregelen moeten worden genomen(kuch).Het lek heeft geen gevolgen voor het drinkwater(kuch). Dat komt ergens anders vandaan en dat moet dan van Poetin zijn en dan is niet veilig, benadrukt het liegende Waterschap.

Maak a.s. maandag Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) .