(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wilt u Legaal Afpersen en een jaar salaris van 3 miljoen euro per jaar(Video)? Dan moet u een Bank beginnen en/of Deurwaarder worden.
Dat stelt televisieprogramma Kassa na onderzoek. ‘Crédit Agricole-Misdaadgroep’ is een grotere verstrekker van consumentenkrediet ‘Elite-Maffia -Afperser’ in Nederland. Het schadebedrag voor vijftienduizend klanten slachtoffers is afgelopen jaren opgelopen tot vele honderden ‘Bloed- en tranen en zelfmoord-miljoenen euro’s’. Het is verbijsterend wederom te moeten constateren  dat geen enkele dader in de cel zit. Pure CDA&VVD Klasse Justitie! Kassa borduurt voort op een lopende ‘Elite-Maffia-zaak’, waarin de Misdaadbank tussentijds de voorwaarden heeft aangepast. Begin 2018 werd de ‘Intermediaire- Voorschot-Misdaad-bank’-, dochter van Crédit Agricole-Misdaadgroep, veroordeeld door het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. L Crédit Agricole Consumer Finance is the ‘Elite-Mafia-leader’ of the market of the brokerage in the Netherlands for the consumer ‘Afpers-credit’. Het ‘Afpers-concern’ van Ratten in pak(Video) stelde eerder de klanten slachtoffers correct te hebben behandeld en ze bijv. niet heeft vermoord zoals Willem Holleeder en/of de ‘Mocro -Maffia'(kuch). Het kampte met meer wanbetalers slachtoffers dan gedacht en zag zijn kosten afgelopen jaren oplopen en moest veel ‘Deurwaarders-Tuig’ inschakelen. Het ‘Afpers-concern’ had ook veel verlies door Zelfmoord van zijn tot op het bot uitgeperste klanten.Volgens advocaat Leijssen in de Kassa-uitzending kunnen klanten die nog leven en/of krankzinnig geworden een collectieve actie beginnen. De slaagkans zou rond 70% zijn, aldus de jurist, tezamen zou het om een bedrag van rond €60 miljoen vergoeding kunnen gaan.

Langere en extreem ongelijke strijd tegen de Bankiers-Gangsters en hun politieke vrienden en loopjongens het ‘Nep en Fop Christelijke-CDA’, de ‘VVD-Misdaadgroep’,de D66-Yuppie-fascisten en de’ Incest-Bijbelbelt- CU'(Video).

Kamer: Verbod op Motorclubs, maar niet voor de ‘Ultra-Rijken-Club’, Het Koningshuis, de ‘Bankier-Gangsters-Club’ , de VVD-Misdaadgroep en de ‘Ratten in pak-club’(Video).
De uitspraak volgde na een jarenlange strijd van de moedige consument Gerard de Graauw. Hij sloot in 2006 een doorlopend krediet af waarvoor hoge ‘Elite-Maffia-Wurg-rentes ‘worden gerekend. Die rentes waren exorbitant hoog, vindt De Graauw en hij kreeg gelijk. De ‘Elite-Bankier-Gangsters-Misdaadzaak’ staat niet op zich. Advocaat Rob Leijssen won recent een zaak over de ‘Wurg-renteverhogingen’ op ‘Euribor-Afpers-hypotheken’ van ABN AMRO-Misdaadgroep, die toen der tijd geleid werd door de Top’ VVD-Gangster& Shell- CEO Massamoordenaar- Zalm‘. En Zalm als ras VVD-er weet natuurlijk als geen ander hoe het gewone Volk kaal te plukken.Hij denkt dat het totale schadebedrag voor te hoge ‘Wurg-rentes’ van ‘Crédit Agricole-Misdaadgroep’ kan oplopen tot vele honderden ‘Bloed-en tranen-zelfmoord- miljoenen euro’s’.

Tot Slot: Steve Brown legt hierna uit waarom Elite-Gangster en Ratten in pak zo goed als nooit worden vervolgd in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co en Amsterdammers een uitstervende diersoort is geworden(Video’):