(van onze Rent a D66 redactie i.s.m. onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Peter R. de Vries over Wilders: Was het maar mogelijk geweest om deze man TBS te geven”!200 aangiftes tegen DDR66 ‘Suikeroompje Pechtold’ om ‘Elite-Pedo-gift&Fraude’(Video).
De Gerechtelijk macht kraakt in zijn corrupte voegen. Zo heeft Brown al de corrupte Rechter J. Kruis gewraakt(Video) op grond van duistere banden met de ‘Joker Peter R .de Vries’(Video). En de advocaten van Holleeder zouden zo maar Brown kunnen gaan volgen en ook de Rechter gaan wraken(Video).En nu gaat Wilders terecht ook die kant op.PVV-leider Geert Wilders heeft, via zijn advocaat Geert-Jan Knoops, uitstel gevraagd in het hoger beroep dat tegen hem loopt in ‘minder-minder’-zaak. Wilders wil eerst zien hoe het corrupte ‘VVD&CDA-OM’ omgaat met de drie aangiften wegens discriminatie tegen D66 DDR66 voorman ‘Suikeroompje&Elite-Pedo-Schandknaap Pechtold’(Video). “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zelf zijn fouten rechtzet’’, bralde Pechtold tegen zijn Staats- NOS in reactie op de ‘VVD-Gangster Zijlstra’, die na betrapt te zijn bekende gelogen te hebben over zijn ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin.Bij de politie werd, na Pechtolds woorden, veertig keer melding gemaakt van discriminatie. Drie mensen deden aangifte, schrijft De Telegraaf. Pechtold zou, volgens één van de aangiften, Russen discrimineren en stigmatiseren met zijn uitspraken(Video) en dat is ook zo. Grote vriend van Peter R. de Vries en ‘Pedo-Demmink’ OM Boss  Herman Bolhaar:Officieren als Wouter Bos die Wilders vervolgen zijn oké(Video) !

RTL Beroepslijkenpikkers Albert Verlinde, John van den Heuvel en Peter R. de Vries onthoofden Wilders(Video).

Eerlijk proces niet mogelijk in Nederland als met kritisch is tegen de corrupte Gevestigde Orde. PvdA-Politie’ zette zwakzinnige in om valse aangiften te doen(Video) tegen Wilders. Zat Asscher en Bouman er achter.
De aangiften tegen Pechtold zijn, zo zegt Wilders raadsman, gebaseerd op hetzelfde wetsartikel dat de PVV-leider volgens Justitie heeft overtreden. Te weten, het aanzetten tot discriminatie op basis van onder meer ras. Als het OM Pechtold niet vervolgd, zou dat Wilders recht op een eerlijk proces schenden, meent Knoops en daar heeft hij gelijk in.
De uitlatingen van Wilders en Pechtold zijn vergelijkbaar vindt ook rechtsgeleerde Theo de Roos. ,,Vervang het woord Russen door Marokkanen, en vraag je dan af wat voor commotie je krijgt”, zegt hij tegen de krant. Het corrupte ‘VVD&CDA-OM’ met officier van Justitie Wouter Bos uit de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’, heeft nog niet besloten of het overgaat tot vervolging van psychopaat Pechtold.De zaak tegen Wilders wordt vanaf 17 mei inhoudelijk behandeld door het hof in Den Haag. Het Arrondissement van Officier van Justitie Wouter Bos, dus Wilders is kansloos. Knoops heeft op 1 maart het verzoek tot uitstel ingestuurd. Mocht het gerechtshof het verzoek honoreren, dan kan een uitspraak in de zaak tegen Pechtold worden meegenomen in het beroep van Wilders.