(van onze Oude en nieuwe CDA Ratten redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oude CDA-Rat ‘Gayboy Jan Kees de Jager‘ wordt Graai-directeur van de ‘KPN-Misdaadgroep’.(Video).
De Jager, Rutte en Eurlings behoren tot de beruchte ‘Three- Amigo’s in het Oranje Boven -‘Gay-Graai en Naai-bootje’(Video). Eerst was  De Jager zijn koosnaampje de “Bolle–Graaier” en nu is het de “Dunner–Naaier”. Zo moest de Ex CDA Rat Minister ‘Royal-IOC-Captain Gay –Eurlings’ het veld ruimen al Vrouwenmepper en wie zal het zeggen komt hij nu ook terug, maar dan als Kindermepper. Alles in mogelijk in de corrupte, liederlijke Gevestigde Orde Politiek. De Voormalig oude CDA Rat minister Jan Kees de Jager keert tijdelijk terug aan het “Misdaadcentrum het Binnenhof”. Hij is door CDA staatssecretaris Knops (Binnenlandse Corrupte Zaken) gevraagd om de op handen zijnde renovatie van de Eerste- en Tweede Kamer in de gaten te houden (kuch) zodat het geld dat aan de strijkstok blijft hangen wel bij de juiste (CDA&VVD)-mensen in de zakken verdwijnt.

 

Is de Jager aan de Speed of heeft een een pakt met de Duivel. Hoe kan een normaal mens anders 50 kg afvallen binnen een paar maanden.

 

De Jager gaat een corrupte misdaadgroep leiden waarin de gebruikers van Het Binnenhof-gebouwen vertegenwoordigd zijn. Zij zullen de verbouwing op de voet volgen en kijken of alles wel goed gaat en we weten nu al dat ze de begroting met vele miljoenen gaan overschrijden net als bij het Paleis den Bosch van ‘Taxfree-Graai King Willem’. De renovatie van Het Binnenhof-misdaad-“Metoo-complex(Video) gaat in de zomer van 2020 van start en duurt vijfenhalf jaar en dus kunnen we die ‘Bolle-Graaier’, nu die Dunne-Naaier De Jager regelmachtig in het zonneligstoel met Parasol en wat Schandknapen in Matrozen pakjes die hem voorzien van versnappingen speed pillen op het Binnenhof aantreffen.In die tijd zitten de Tweede Kamer, de Eerste Kamer, de Raad van State en het extreem corrupte ministerie van Algemene Zaken van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ in andere gebouwen in Den Haag, maar het merendeel hoort gewoon thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting

Lekkende daken en Corrupte gebruikers.
De renovatie is nodig om grote gebreken te herstellen. Het gaat onder andere om lekkende daken, houtrot en het oplappen van technische installaties, zoals liften.De terugkeer van De Jager is opmerkelijk. Eerder leek hij Het Binnenhof permanent de rug te hebben toegekeerd. Zijn corrupte en liederlijke partijgenoot Knops heeft hem nu toch weten over te halen om terug te keren voor een fikse som geld dat dik in de miljoenen loopt.De oud-minister is tegenwoordig financieel ‘Graai&Naai- Topman’ van ‘KPN Misdaadgroep’. Het is niet helemaal duidelijk hoe hij die twee ‘Top Graai- en Naai-banen’ kan combineren, maar wie doet dat ‘Nep en Fop Christelijk-CDA-Tuig van ‘Censuur-Lord Buma’ wat, zolang ze samen in de pluk de armen en zieken crime zitten(Video) met ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’(Video) !