( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Engelse -Elite’ betrapt op liegen over Zenuwgas Novichok ( bron: Niburu)
Gisteren werd de ambassadeur van Rusland ronduit schofterig geïnterviewd door ‘dr. Goebbels- EenVandaag-paraat aan het Oostfront’(video).De 100% van Staatswege (=Rutte&Co) gesubsidieerde Eenvandaag was beledigd omdat de ambassadeur zich niet liet wegzetten als notoire liegende Elite-Gangster(Video) en Gif –Moordenaar van ‘Capo di tutti capi Poetin’.

Deja Vu. No More Road Left’ for Diplomacy, US Ambassador Crazy Haley Tells UN Security Council(Video).
Wellicht zat de corrupte altijd liegende Britse geheime dienst zelf achter de gifgasaanval op de voormalige Russische dubbelspion( doet alles voor bloed-poen) en diens dochter in Salisbury en dat stellen wij bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir al tijden.Vergeet niet dat Collin Powel met de volledig verzonnen verhaal kwam van de corrupte Britse geheime dienst dat Irak Chemische wapen had en dat ‘War Mongul & Torture Bush'(video) dat aangreep om samen met zijn ‘EU-loopjongen’s in de VN de Oorlog te verklaren aan Irak met alle vreselijke gevolgen van dien tot heden(video). Dit stelt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. De Engelse ‘Killer-Elite’ met hun ‘Puppet May’ bralt juist dat Rusland achter de vergiftiging zit, omdat die is uitgevoerd met een gifgas dat in de voormalige Sovjet-Unie werd geproduceerd en in vele andere landen waaronder de US en de ‘Oligarch-Schurken Staats-Oekraïne’ van de CIA en De facto over te koop is in ‘Elite-Wapenhandel- Shadow World’ ( Video) en de chemische formule gewoon op het internet staat. Dat hoorde u gisteren niet in Eenvandaag en ook niet de hele week bij de hysterische anti Rusland Staat-NOS. Pure afleiding van het feit dat het Engelse Volk zucht onder de gewetenloze uitbuiting, armoede en honger veroorzaakt en in stand gehouden door Beroepsleugenaar en Psychopaat May en in Nederland door de ‘Giftige-VVD Godfather Rutte’ (video) :

Giftige Rutte’ en zijn loopjongens de Staats-NOS: Voor schuld van Russen is geen bewijs nodig(Video).
Wij stelde al dat Rusland geen enkele belang heeft vlak voor de Wereld kampioenschappen voetballen om een derderangs Russische landverrader te vermoorden met een extreem ingewikkeld aanslag met Gif dat in eerste instantie in Rusland is ontwikkeld. Dat noemt men in advocaten en Justitie kringen tijdens een rechtszaak he ( Rusland) is set Up to take te blame and fall.

Schaamteloze en gewetenloze VVD ‘Aasgier Stef Blok’ gaat ‘Drama-Tokkie-Komedie-Timmermans’ bij de VN(video)

Uit solidariteit (maar vooral  ter afleiding van de armoede en ongelijkheid in de EU) met de corrupte ‘Britse–Elite-regering’ van de’ beroepsleugenaar May’ hebben meer dan twintig Westerse Satelliet landjes van ‘Mad Dog Trump’ van de ‘US-Killer-Elite(Video) Russische diplomaten uitgezet als represaillemaatregel. Ook de corrupte NATO deed een duid in het Oorlog’s retoriek zakje. In totaal hebben ruim 130 diplomaten hun koffers moeten pakken om terug te keren naar Rusland.

Hysterische Lompe dr. Goebbels maatregelen.

Het Kremlin ontkent iedere betrokkenheid bij de aanval op de ex-spion en noemde de massale uitzetting eerder “lomp”. Buitenlandse Zaken in Moskou wijst gisteren met de beschuldigende vinger naar de altijd liegende en corrupte en moordende Britse inlichtingendienst. Kort na de gifaanval suggereerde Moskou al dat het gifgas mogelijk uit een Brits laboratorium afkomstig was.Het Britse onvermogen om met harde bewijzen te komen over de Russische betrokkenheid bij de zaak-Skripal, duidt erop dat de hele affaire een omvangrijke politieke provocatie is, zegt de woordvoerder en daar heeft hij gelijk in.

Tegenreactie in voorbereiding: Illegal War Crimes: The New American Way from the ‘Killer-Elite-Ultra-Rich’ with Puppet ‘Mad Dog Trump’(Video).
Rusland komt nog met “gepaste tegenmaatregelen” voor de uitzetting van het diplomatieke personeel, heeft de voorzitter van het Hogerhuis bekendgemaakt. “Zonder twijfel zal Rusland evenredig reageren en met overeenkomstige aantallen diplomaten“, zei ze.Sergej Skripal en zijn dochter liggen nog altijd in kritieke maar stabiele toestand in een Brits ziekenhuis. Monsters van het gebruikte gifgas zijn naar internationale laboratoria gestuurd voor onderzoek. Het is nog onduidelijk wanneer het resultaat daarvan bekend wordt gemaakt, maar dat is voor’ Mad Dog Trump’ en zijn’ Psychopaatje May’ en haar corrupte EU-Elite ‘Gabbers in crime’ geen beletsel om samen met de MSM dagelijks dr. Goebbels Oorlog ‘s retoriek in de richting van de Russen te smijten alsof zij Hitler is en Rutte Mussert en D66 DDR Minsiter ‘Bilderberg-Statsi-Ollongren dr. Goebbels'(Video) is.

Underground Presentator Steve Brown en No Surrender Captain Henk Kuipers: Wie zijn de echte Gangsters(Video)

Opmerking: Maak vanaf a.s. maandag  Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

 

Noot Remie:In welk ziekenhuis liggen Skripal en waarom is de agent die ook in contact kwam met het vergif nu al uit het ziekenhuis ontslagen? (Supermens).Het vergif is naar men zegt 1000 x sterker dan VX en is dodelijk bij een dosering van 0,001 milligram of te wel 0,0000001 gram.Een milligram is een duizendste gram en daar nog een duizendste van, dat is een miljoenste gram. (zelf eens proberen om van een kilo suiker of bloem een miljoenste deel te isoleren).En de politie die als eerste ter hulp schoot is alweer uit het ziekenhuis ontslagen terwijl de DailyStar schrijft dat de kans van overleving van de Skripal’s slechts 1% is.https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/692062/sergei-skripal-niece-bbc-yulia-russia-spy-condition-news-poisoning-attack En de agent heeft blootgestaan aan het gif…