( van onze Buitenlandse  VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Heineken House is tijdens de Olympische spelen het verzamelpunt van ‘Taxfree-Shell-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’ en vroeger natuurlijk ook van Rutte zijn Billenmaatje de Vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’, maar in Afrika is het een verzameling van pedofielen en “metoo aanranders.

Heineken is top, het zijn echte Doeners, bralt Rutte bij VN.
Kan dat zomaar, een VVD premier Boef ‘Rutte in de Kast’(Video) die tijdens een VN-top reclame maakt voor het Bedrijfsleven(VOC) van de Elite van zijn eigen land?

De Trots van Rutte is een Moordende ‘Christelijke-VOC-Shell-Machine’ die niet onderdoet voor ‘Islam’-ISIS(Video).

De Corrupte VVD-Premier Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep stak in zijn reclame toespraak bij de Verenigde Naties de loftrompet over Heineken. De bierfabrikant wil in Afrika en het Midden-Oosten 60 procent van de ingrediënten inkopen bij lokale boeren(kuch). Daarmee is Heineken een voorbeeld van hoe het bedrijfsleven de VN kan helpen de milenniumdoelen te behalen, bralt Rutte. ‘Ik heb zelden zulke openlijke walgelijke  reclame gehoord van een premier’, verzucht Thomas Weiss, schrijver van What’s Wrong With the United Nations and How to Fix it. ‘Nogal schaameloos, niet’?De bierbrouwer erkent na een verhaal in NRC Handelsblad dat seksuele #Metoo intimidatie „meer aandacht verdient dan het de afgelopen jaren van ons en andere belanghebbenden heeft gekregen.”livier van Beemen onderzocht de misdadige uitbuit  en(pedo) sex activiteiten van Heineken in Afrika en schreef daar een boek over. In het NRC-artikel meldt hij dat veel ‘promotiemeisjes’ die bier aan de man brengen te maken hebben met seksueel misdadig-gedrag en dat hun werkgevers Pooiers daar nauwelijks iets tegen ondernemen – of er zelfs aan meedoen. Een deel van de ‘promotiemedewerksters’ is tegelijk prostituee en een aantal zijn zeer jong en is er dus zelfs sprake van ‘ VVD-Demmink-Pedofielen- verkrachtingen'(Video) .Heineken laat in een reactie weten dat deze praktijken „volledig indruisen tegen waar we als bedrijf voor staan.” De brouwer wijst er wel op dat de meisjes in dienst zijn van ‘externe-Pooiers-Slaven-bureaus’. Dat maakt controle moeilijker. „We kunnen echter simpelweg niet toelaten dat ‘bier-promotersPooiers’ tijdens hun werk worden geconfronteerd met ongewenste aanranding ‘s intimiteiten en misbruik of met te jonge prostitutie te maken krijgen, want we zijn er tenslotte op uit om mensen verslaafd te maken aan alcohol en niet aan seks .”Heineken belooft meer te gaan doen tegen misstanden die promotiemedewerksters in Afrikaanse landen aan den lijve ondervinden(Kuch).Rutte was niet bereikbaar voor commentaar, want die had de afgelopen Gemeenteraadsverkiezing ‘s campagne periode zo veel gelogen(Video), dat hij even weer op krachten moest komen om de rest van het jaar weer te kunnen liegen en natuurlijk weer het Nederlandse Bedrijfsleven van de Elite te promoten en cadeautjes te doen  aan  de Taxfree-Multinationals van bijv. 1,4 miljard per jaar(Video).Proost aanranders van Het Volk!