(van onze Stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amsterdam Huilt waar het eens heeft gelachen:Stelen met de Wet in de hand door Rutte&Co:Huur omhoog-Huurtoeslag afgeschaft. Huis uitgezet.Yuppen en Expats er in(Video).
GroenLinks Rechts en D66 DDR66 zijn veruit de populairste partijen onder de Yuppie’s uit de provincie met rijke Papa en Expats en Taxfree-Multinational’ van Rutte&Co.Dat blijkt uit een landelijke peiling van Dutchnews.nl, een nieuwssite voor Engelstaligen. Nog nooit overwogen zo veel Expats om op GroenLinksRechts te stemmen, zegt Robin Pascoe van Dutchnews.nl. De ‘Nep en Fop Linkse partij’ is ruim verdubbeld, bleek na rondvraag onder meer dan 850 lezers. In de peiling blijft de partij maar nét D66 ‘DDR66’ voor, want beide partijen krijgen tussen de 23 en 24 procent van de virtuele stemmen. De Yuppies uit de provincie gaan voor 80 procent voor het corrupte D66 en het corrupte GroenLinks en voor 20 procent voor de VVD-Misdaadgroep. Het lig in de lijn der verwachtingen dat binnen tien jaar Amsterdam voor 100 procent een Expats en Yuppie Stad zal zijn.

Amsterdammers  en André Hazes niet de Pijp uit, Stem dan LIJST 11!! (Stem vd Straat partij(Video))

VVD-Pedo’&‘ GroenLinks& D66-MeToo-seksverhalen’(video) aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot.
De onderklasse zal dan alleen in de Stad zijn voor de schoonmaak baantjes en Kinderverzogers (Nanny) en andere bediening ‘s baantjes en onderbetaalde onderwijzers, politie en dergelijke en rijden de Expats en Yuppies als een Pauw rond in Uber Taxi’s  met dank aan het Forum van (geen)Democratie In tegenstelling tot de Tweede Kamerverkiezingen, mogen veel Expats stemmen tijdens de lokale verkiezingen. En die stem is steeds belangrijker, want het aantal Expats in de stad groeit hard. En dat is te merken ook in Amsterdam. Want de gemiddelde Amsterdammer moet inmiddels 17 jaar wachten op een betaalbaar huis. Terwijl de Expats aankomen vliegen en zo van Schiphol een huis in met dank van het wan en misdadige beleid van de D66 en de VVD-Misdaadgroep.  Amsterdam gaat het om 89.000 kiezers die in theorie goed zijn voor zes zetels in de raad. De Rijke Papa’s van de Yuppies kopen de laatste decennia het ene pandje na het andere pandje op in Amsterdam en hangen nu verkiezing’s posters van GroenLinks en/of D66 voor de ramen van hun peperdure pandje.

SP verliest omdat deze net als de Stem van de Straat opkomt voor de Amsterdamse ‘Jan met de Pet’, die inmiddels tot uitstervend Ras behoort. Partijleider Brown van de Stem van de Straat partij beschrijft hierna het fenomeen de uitstervende  Amsterdammer en het partij programma:

De VVD-misdaadgroep volgt op een derde plaats met 12 procent en de ‘Moorlag-Koppelbaas&Bankier& Brinninkmeijer- PvdA'(Video) met 9 procent. Grote verliezer is de SP, want die zakt van 11 procent in 2014 naar 5 procent nu. Dat is overigens nog best veel, want de socialisten en de Stem van de Straat partij halen in hun campagne hard uit naar het feit dat de expats, die een grote aanslag plegen op de toch oververhitte Woningmarkt. Werknemers die voor enkele maanden of jaren naar de stad komen om voor een ‘Taxfree-(Shell)- Multinational’ te werken, drijven de huizen- en huurprijzen op tot wel 5000,- euro per maand o.a. in de Pijp voor 47 m2 omdat ze meer te besteden hebben dan ‘gewone’ Amsterdammers.

Engelstalig ‘Expat& Yuppie-Bral-debat’.
Ook internationale Amsterdammers die zonder de facilitering van een groot bedrijf en bijvoorbeeld voor een studie of de liefde met geld van papa naar de stad verhuisden beschouwen zichzelf vaak als Expat en Yuppie.De Amsterdamse corrupte’ Expats&Yuppies- afdelingen’ van D66 en GroenLinks spreken daarom liever van ‘ onze Darling internationals who help us to throw the Original Amsterdam People (Lees: Labbenkakken in VVD kringen ) out of the Town ‘.

Partijleider Steve Brown doet plechtig dramatisch oproep: Ga Stemmen tegen de Elite-Corruptie!