(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De wegens het ‘Uithoflijn-Corruptie-Beerput’ met ’buitengewoon verlof’ vertrokken Provincie Maffiabaas Hans Goedhart (Algemeen  directeur en provincie secretaris) zit met behoud van een ‘Mega-inkomen’ thuis in zijn peperdure Villa met de gebruikelijke schandknapen in deze ‘Elite-Kringen’, maar hoort thuis in de cel en/of een TBS-inrichting. Die ‘Graai en Naai-situatie’ kan een half jaar duren. De gemeente De Bilt kan door het Beerput-debacle met de Uithoflijn 1,8 miljoen euro mislopen aan subsidies voor lokale verkeersprojecten die dit jaar en volgend jaar op de lokale agenda staan. Voor de Uithoflijn is 84 miljoen euro extra nodig. Naar aanleiding van een ‘kritisch’ Doofpot-rapport over de ‘Uithoflijn-Beerput’ stapte de verantwoordelijk gedeputeerde corrupte ‘Doener-Jacqueline Verbeek-Nijhof’ op met een grote zak gemeenschap’s poen. In een voorstel van Verbeek-Nijhof staat dat een deel van de benodigde gelden – 14 miljoen euro – uit een potje moeten worden gehaald dat bestemd was voor lokale fiets- en OV-projecten in de provincie. De gemeente De Bilt zou 1,8 miljoen subsidie krijgen uit dat potje van 14 miljoen euro en daar kunnen zij naar fluiten.En wat was de oorzaak van het voorgaande? U raadt het al, dat was weer eens de Rat in pak corruptie. ‘Rat in pak Goedhart’ laatstgenoten gepubliceerde ‘Graai en Naai salaris’ is 177.706 euro, een fractie minder dan de maximale bezoldiging voor topfunctionarissen in de Publieke –Graai-sector, maar ruim boven dat van Minister-president Doener- ‘Rutte in de Kast’(video) en uit ‘de Kast voor Henry Keizer- Doeners’(Video). In 2015 zat de gewetenloze psychopaat Goedhart overigens nog boven de wettelijke norm van 178 mille.Toen gedeputeerde extreem corrupte Rat in pak Jacqueline Verbeek-Nijhof opstapte het Luxe Wachtgeld in op 9 februari moest provinciesecretaris en algemeen ‘Dikke-directeur Goedhart’ zijn werkzaamheden ook neerleggen. In de afgelopen weken werd duidelijk hoeveel problemen rond de Uithoflijn samenhingen.

Waarom is er nog niemand gearresteerd.
Deels werd daarin duidelijk welkemisdadige rol Verbeek-Nijhof daarin had. Over de rol van eindverantwoordelijke ‘Psycho Goedhart’ werd echter weinig bekend. „Aanleiding voor het  ‘Zakkenvullers-verlof’ is het dossier Uithoflijn”, wil woordvoerder Frank Kools als enige kwijt.Of de hoogste corrupte ambtenaar voor zijn pensioen nog in actie komt, is nog maar de vraag. „Uiteraard zijn wij intussen met de heer Goedhart in goed en algemeen beschaaf gesprek als Ratten in pak (Video)onder elkaar over een andere ‘Graai en Naai- functie’ in of buiten deze corrupte organisatie en streven wij een zo kort mogelijke periode na in deze specifieke situatie en wij geven geen commentaar waarom wij geen aangifte hebben gedaan bij Justitie en/of de politie en hopen dat de FIOD geen onderzoek gaat doen, want dan zijn wij allemaal de klos .”„Laf en corrupt als de provincie zal zijn, betalen we vast een flinke duit om er van af te komen”, vermoedt PVV-fractievoorzitter René Dercksen terecht.De arbeiders verrader  PvdA-fractievoorzitter Rob van Muilekom noemt de situatie ’best ingewikkeld’. Wegsturen noemt hij een smet op het (Rat in pak)- blazoen. „Dat maakt het niet makkelijker om nog een ‘Graai-baan’ te vinden als Doener’.”

Bral-Spoeddebat’ voor de Show. #GR2018: Is ‘Fatman-Henry Kiezers’ nu een (VVD)-Doener volgens ‘Rutte in de Kast’(Video).

De ‘Koppelbaas partij PvdA’ in de Provinciale Staten zou graag zien dat de Randstedelijke Rekenkamer diepgravend onderzoek doet naar het dossier Uithoflijn, het liefst samen met de Rekenkamer van Utrecht(kuch). Tijdens een ‘Bral-spoeddebat’ vorige week kregen onder meer het ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ en de ‘PvdA-Bankiers en Elite-Maffia-Brenninkmeijer -partij'(Video)  steun van de hele gemeenteraad om de ‘Doofpot-speurders’ te verzoeken het onderwerp (niet) op de korrel te nemen.Het corrupte PvdA-Statenlid Julie d’Hondt werkt aan een nieuw ‘Nep en Fop voorstel’ dat maandag, tijdens het voorlopig laatste bral-debat over het ‘Beerput- Rat in pak corruptie-onderwerp’ in de ‘Utrechtse- Doeners-Graai-politiek’, aan de orde komt.  De ‘blinde’ en corrupte Gemeente en provincie hebben de afgelopen jaren als echte ‘VVD-Doeners’ langs elkaar heen gewerkt; de Rekenkamers zouden de handen ineen kunnen slaan, is het idee daarachter. „De onderste steen moet (niet) boven komen. Samen sta je sterker is nou eenmaal het PvdA motto waarmee zij samen met Rutte& zijn PvdA loopjongen Asscher een spoor van ellende hebben achter gelaten voor de gewone mensen(Video) .”Maandag treedt de nieuwe gedeputeerde de extreem corrupte Vervoer Dennis Straat (VVD-misdaadgroep) aan en die is volgens Rutte VVD-Gay( in de kast) en een echte Doener. Dat gebeurt echter pas na afloop van het ‘Doofpot-gebral-debat’.