(van onze Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR-Gemeenteraad Verkiezingen: Nu staan D66 DDR-66 en GroenLinksWitwas-Rechts(Video) in de peilingen van de ‘Mega-Fraudeur -Maurice de Hond’ in Amsterdam(Video) boven aan. Ze strijden volgens de corrupte Hond om plek 1 en 2. Hoe is het mogelijk? Dat dergelijk corrupte en perverse altijd liegende corrupte, misdadige ‘ “#metoo & Fraude-partijtjes’ boven aan staan. Zijn de mensen die gaan stemmen dan echt zo Maf en blind? Of zijn ze ook gewoon corrupt en kan het ze niet schelen. 50% blijft al jaren thuis, want die kotsen van de corrupte Gevestigde Orde Politieke partijtjes de ‘Nep en Fop Christelijke  CDA'(Video), de VVD-Misdaadgroep, D66 DDDR66, de ‘Koppelbaas partij PvdA’, GroenLinksRechts en de ‘Incest-Bijbelbelt-CU’ die hun heeft kaal geplukt.De laatste twee dagen werden de Top VVD-er Henry Keizer(Video), Pechthold en GroenLinks ontmaskert als ‘Mega-Fraudeurs’ “#metoo-aanranders en D66 ‘Witwas-Elite-Pedo-Schandknaap’(video) in de landelijke  Pers en al jaren bij ons.

 

 

Lees en huiver en wordt Wakker en maak een einde aan de heerschappij van deze walgelijke corrupte #metoo partijtjes en Stem op de Stem van de Straat partij:
‘Suikeroompje en Elite Schandknaap Pechthold’. Meerdere aangiften tegen Pechthold om ‘schenking’( betaling voor zijn 11 jaar(‘studie’)lange Schandknapen diensten). Het OM Oost-Nederland heeft verscheidene aangiften tegen de perverse en corrupte Pechtold in behandeling vanwege een ‘Pedo-Neuk-appartement’ dat hij ‘cadeau’ kreeg van zijn oude Klant de corrupte Canadese ‘Elite-Pedo-Ambassadeur’.Dat zegt het het OM op vragen van ThePostOnline en ons. De perverse  D66 DDR66 -leider kwam eind vorig jaar weer eens in opspraak toen bleek dat hij in het Geschenkenregister van de Tweede Kamer geen melding had gemaakt van een ‘Pedo-Neuk-appartement’ in Scheveningen dat hij had gekregen van de oud Canadese ‘Pedo-Ambassadeur’ voor zijn schandknapen diensten. Pechtold vond het een privékwestie en daar was de corrupte PvdA Tweede Kamer Voorzitter de ‘Mocro Spion Arib’ het mee eens. En Allah weet wat die Arib allemaal voor smerigheid en  (perverse)misdaden heeft geflikt(video). Eind februari verscheen op internet een oproep om aangifte te doen tegen ‘Schizofrene- Pechtold,'(Video) zijn corrupte notaris en taxateur wegens ambtelijke corruptie, valsheid in geschrift en opzettelijk onjuist aangifte van overdrachtsbelasting. Het OM krijgt nog steeds aangiften, maar zegt ,,in dit stadium” niks over de aantallen en hoopt deze affaire nog weg te werken in de eindeloze ‘VVD-Pedo-Prins Claus-Demmink-Doofpot'(video).

“#Metoo GroenLinks in de Doofpot.Stagiaire GroenLinks: ’Woordvoerder randde mij aan’
“Metoo heeft de Tweede Kamer bereikt en ze hebben gelijk een nieuw Doofpot geopend. Een woordvoerder van de GroenLinks-fractie wordt ontslagen, nadat een jonge stagiaire in december bij de partij kwam melden dat ze is aangerand. In eerste instantie gunde de beweging van ‘Boy Klaver’ de woordvoerder nog een ’tweede aanradings-kans’. Later werd er alsnog een einde aan zijn dienstverband gemaakt.Uit de uitspraak van de kantonrechter rijst een wiebelig ‘Doofpot-beeld’ van de acties die GroenLinks ondernam, nadat de jongen stagiaire zich had gemeld. Er wordt uitgebreid geciteerd uit een mail die de partij naar de woordvoerder stuurde, waarin wordt gesproken over ’betrokkenheid bij een ernstig ‘Boy-Klaver-Onderbroeken- incident’ in de nacht van maandag op dinsdag 19 december’.

VVD-Boy-Klaver’: helft van mijn Kabinet moet ‘GOED-willig-vrouw’ zijn(video).

’GroenLinks Aanbod om te blijven slapen is Levensgevaarlijk’.
Na het liederlijke gratis GroenLinks-kerstdiner in een restaurant( iedereen kneep elkaar dronken en Stoned in het Kruis, tieten of gat alsof zij ‘Mad Dog Trump’ waren) ging de woordvoerder samen met enkele collega’s en de jonge stagiair nog wat drinken in Den Haag. Op het moment dat de vrouw naar huis wilde gaan, kwam ze tot de ontdekking dat er geen treinen meer reden. „Jij bood haar aan om bij jou te slapen”, leest de GroenLinks-mail. De jonge stagiaire zou in ’goed vertrouwen’ met hem zijn meegegaan. „Tijdens de wandeling naar jouw huis heb je haar meerdere keren proberen te zoenen en aan te raken en je snikkel uit je broek hebben gehaald en gebrald zuig mijn Groene Stok, terwijl ze je vanaf de eerste poging van jouw kant duidelijk heeft gemaakt dat ze dat niet wilde, je leek wel die VARA &Joop eindredacteur Franciscus van Jole(Video) en/of die ‘Pedo-Stagiaire- aanrander- Matthijs van Nieuwkerk ”, verhaalt de mail. „Aangezien jij bleef aandringen met je snikkel uit je broek (net als Franciscus van Jole), raakte de jonge vrouw Groen in paniek en voelde zich angstig.Naar toen bleek was ze ook nog haar tas kwijtgeraakt. Op een gegeven moment ben jij weggegaan en je hebt de jongen vrouw midden in Den Haag, wetende dat zijn niet meer naar huis kon komen, aan haar lot overgelaten, typisch GroenLinks.

“Ik wil alleen jou, ik wil je nu Groentje ’ . GroenLinks houdt zijn vuile onderbroeken in de Doofpot.
Volgens GroenLinks kon de jonge vrouw geen kant op en heeft ze nog per app gevraagd of hij echt van plan was om haar in de steek te laten. „Ik wil alleen jou, ik wil je nu en ik heb je tas”, waren volgens de partij de antwoorden van de perverse altijd liegende woordvoerder.Hoewel de ‘#metoo- Doofpot-partij van ‘Yes we can ‘Boy- Klaver’’ de ‘Onderbroeken – jonge meiden- Soap King’ (video)aangeeft dat dit alles al reden is voor ontslag (op staande voet), kreeg hij van GroenLinks aanvankelijk een ’tweede “#metoo kans’, omdat hij ’berouw heeft getoond’ en bralde ’heel veel spijt te hebben en die avond te veel hebben gezopen en cocaïne te hebben gesnoven en dan meestal naar de Hoeren te gaan’. Typisch GroenLinks want als ze enig fatsoen hadden dan zouden ze aangifte hebben gedaan bij de politie op grond van aanranding van een jonge vrouw.

Onmiddellijk ingegrepen’, maar niet heus.
Een perverse woordvoerder Beroepsleugenaar van GroenLinks bevestigt ’dat zich iets heeft voorgedaan wat zich zo vaak verdoet beginnen de liederlijke partij, u weet wel wie nog ‘Groen’ wordt gelijk aangerand en stelt dat de partij ’wel degelijk onmiddellijk’ heeft ingegrepen en getracht het in de beruchte ‘Femke –Halsema- Doofpot’ te smijten’. Hoe zich dat verhoudt met het feit dat de vieze GroenLinks man toch een tweede kans kreeg wil de zegsvrouw aanvankelijk niet zeggen. Daarna volgt een verduidelijkende mail:„Aanvankelijk werd er een Doofpot-traject gestart waar een officiële waarschuwing onderdeel van uitmaakte. Daarnaast werd de medewerker gesommeerd in gesprek te gaan met een’ bevriende’ GroenLinks corrupte arboarts, in therapie te gaan en een gesprek aan te gaan met het slachtoffer om zijn excuses aan te bieden”, schrijft de zegsvrouw. „Tot die tijd zou hij niet terug mogen komen naar de fractie. Al snel werd besloten dat dit niet voldoende was, omdat deze liederlijke “#metoo aanranding was uitgelekt naar de Pers. Daarom heeft de organisatie besloten de medewerker als nog te ontslaan.”

De medewerker claimde 50.000 euro ontslagvergoeding, omdat GroenLinks hem ’lasterlijk’ zou hebben bejegend omdat hij zich niet anders had gedragen als altijd en iedereen in GroenLinks en aan zou hebben gestuurd op een ’onwerkbare aanranding’s situatie’. De rechter wees dit af.

Officieel geen commentaar. Jesse Klaver is nu even niet Thuis!
GroenLinks en Partijleider Boy Klaver wil verder officieel geen commentaar geven, ook niet op de vraag over hoe het nu met het slachtoffer gaat en de onderbroeken van Boy Klaver. Het perverse en zich altijd Groen liegende Kamerlid Rik Grashoff wijst naar fractiesecretaris Linda Voortman die al ontelbare malen in haar Kruis is gepakt, die verantwoordelijk zou zijn geweest voor de afhandeling van de kwestie. „Bij zo’n voorval is het quite simpel: biezen pakken en mondje en kontje dicht.”