(door Martin Visser en bewerkt door onze waarheidscommissie )

AMSTERDAM-NOIR-De volgende ‘Jan met Pet’ crisis mede veroorzaakt door de criminele ‘Rutte&Co- bende-club’ komt er al weer aan: alarm om historisch hoge in hoofdzaak ‘Elite-Schurken-Schuldenberg’ die straks zoals altijd weer moet worden opgehoest door ‘Jan met de Pet’.‘Maffia-Beleggers’, huizenkopers met 100% hypotheek van corrupte Bank-‘vriendjes’  a La Huisjesmelkers  VVD Tweede Kamerlid Haga en Prins Bernhard Jr., verslaafde consumenten, bedrijven en corrupte overheden nemen veel te veel risico’s. De kiem voor een nieuwe financiële ‘Jan met de Pet crisis’ wordt alweer gelegd, maar niemand weet precies hoe het gevaar zich zal manifesteren, behalve dat ‘Jan met de Pet’ weer de rekening gaat betalen.Dat zeggen oud-toezichthouders Hans Hoogervorst en ex ‘Bankier-Gangster Nout Wellink’. Beiden hebben een zeer onbehaaglijk gevoel bij de Elite-zeepbellen die ontstaan op de ‘Elite-Maffia-aandelenbeurzen’ en de ‘Koninklijke& VVD-Maffia-Vastgoedmarkten’. Tegelijkertijd zijn de buffers van Misdaadbanken volgens hen veel te laag, wat deze Misdaadbanken niet tegen houdt om hun BOBO’s(Video) miljoenen ‘Naai en Graai-salarissen’ met 50 % te verhogen tot 3 miljoen per jaar.

Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam: Stem vd Straat gaat Panden vorderen Huisjesmelkers Prins Bernhard&Haga&co(video).

Taxfree-Shell-Rutte&Co’:Wij zijn ongelofelijk Trots op onze Bankiers: ING verhoogt jaar salaris ‘Top-Graai-man Hamers’ met 50 procent tot 3 miljoen(Video)

 Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

 Tegelijkertijd zijn de ‘Nep en Fop-buffers’ van de Misdaadbanken volgens hen veel te laag en daarmee een extreem groot maatschappelijk gevaar, alwaar de ‘Motorbendes’, en de Holleerders (Video) volkomen in het niet vallen.„ Door het verbijsterende Graaien van de misdadige Elite ontstaan er nieuwe risico’s zonder dat we voldoende kunnen inschatten wat potentiële effecten zijn, behalve natuurlijk dat ‘Jan met de Pet’ straks weer de Pineut is”, zegt oud-centraal bankier-gangster Wellink. De corrupte Hoogervorst, oud-voorzitter van de blinde en eveneens corrupte Elite- ‘Autoriteit Financiële- Plunderen en Roof- Markten’, verzucht: „Het is zo onverantwoord wat er gebeurt onder het corrupte regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk&Co’ en dus roep ik iedereen op Wordt Wakker en ga op De Stem van de Straat partij stemmen(video).”Ze wijzen allebei naar de centrale Super misdaad banken die met hun lage rentes aanmoedigen geld te lenen, behalve uiteraard ‘Jan met de Pet’ ,want die komt de BKR niet eens door. Het gevolg is dat er wereldwijd grote schulden worden opgebouwd. Hoogervorst: „De ‘Elite-schulden'( betalen standaard nooit terug) zijn zo hoog als nog nooit in de wereldgeschiedenis is vertoond en de ‘USA-Killer-Elite met zijn Puppet ‘Mad Dog Trump’ spant de Kroon.