(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte: “Pas op voor Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat die zegt waar het op staat!”
‘Rutte in de Kast'(video) was gisteren in Amsterdam weer aan het Liegen en waarschuwde voor een Linkse meerderheid met de Stem van de Straat partij(Video). Je moet maar durven als Leider Godfather van de extreem corrupte partij, die wekelijks in het nieuws is voor Fraude,Witwassen, Oplichting en het Volk uitbuiten tot op het bot.Is Nederland een ‘Elite-Schurkenstaat’? Oordeelt u zelf: Bij voormalig VVD-voorzitter ‘Under-Crime Boss’ van ‘Godfather Rutte’ de ‘Fatman&Lijkenverbrander Henry Keizer’ is een naheffing van 12 miljoen euro van het moedige en eerlijke gedeelte van de Belastingdienst op de mat gevallen.  De ‘Nep en Fop Christelijke-CDA Minister van Financiën Hoekstra’ voor de Ultra-Rijken-Elite-Gangsters heeft er alles aangedaan achter de schermen om deze aanslag tegen te houden en uit het nieuws te houden.De ‘Mega-aanslag’ houdt verband met de criminele overname van het Haagse ‘Witwas- crematiebedrijf-De Facultatieve Rat in pak- Oplichting’ ten kosten van ‘Jan met de Pet’!(video)

Gemeenteraad Verkiezingen:Gaat ‘Godfather Rutte’ en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’ en zijn ‘gabber in crime’ ‘Rabo-Bankier-Gangster Hamers ‘ NL verlaten(Video).

(zie voor de hele uitzending Stem van de Straat Saltotv:” Steve Brown en No Surrender Henk Kuipers: Wie zijn de echte Gangsters”.)

Ondertussen kijkt ook het eerlijke en moedige gedeelte van de de fiscale opsporingsdienst FIOD naar de misdadige gedragingen van de ‘VVD -Fat-man Keizer’ rond de koop van het uitvaartbedrijf, waarbij bestuurder Keizer zich zelf als een echte Rat in pak(Video) voor miljoenen bevoordeeld heeft. Keizer heeft inmiddels bezwaar aangetekend tegen de naheffing bij zijn politieke ‘gabber in crime’ Hoekstra. ‘Fatman Keizer’ wil echter geen commentaar geven, behalve dat hij iedereen oproept vooral bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen te gaan stemmen op zijn VVD en vooral niet op de Stem van de Straat partij, want die wil een verbod op de ‘VVD-Misdaadgroep’ en het ‘Forum van geen Democratie’ van de Haatzaai ‘Veelvraat- Big Mac/Bek Nanninga’(video) in Amsterdam. De misdadige acties van Keizer leidde vorig voorjaar al tot het aftreden van de ‘VVD-Gangster Keizer’, ondanks dat Rutte tot het bittere eind achter hem bleef staan net als bij die VVD Beroepsleugenaar en Oorlog ‘s Hitser Zijlstra(Video), de ‘VVD- Griezel Teeven’, de ‘Mega Fraudeur- Van der Steur'(Video) en de altijd liegende ‘Bonnetjes-man -Bral Opstelten’ en de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist Demmink’. Op dit moment zit ‘Fat-man Keizer’ met wat Schandknapen en een grote voorraad Hamburgers ondergedoken in het ‘Safe-house -Appartementje’ te Scheveningen voor Corrupte politici van de Gevestigde partijtjes de ‘Nep en Fop Christelijk CDA’, de ‘Incest -Bijbelbelt-CU’, de ‘VVD-Misdaadgroep’,  en  D66 ‘DDR-66’(video) van ‘Elite-Schandknaap-Pechthold’(video). Dit terwijl de gewone burger bij een dergelijke ‘Mega-Fraude’ en/of minder al lang en breed een jaar in voorarrest had gezeten.

Hoe het ook zij, het licht in de lijn der verwachtingen dat Kiezer net als die andere VVD ‘Mega- Fraudeur Robin Linschoten'(video) op straat eindigt en dan wel op de Stem van de Straat partij gaan stemmen.