(door ing Steve Brown Partijleider en Underground Presentator De Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR– LOL: Partijleider Brown ( tevens gekwalificeerd maatschappelijkwerker en psychotherapeut(Video))geeft bijna de ‘Kelen met mes doorsnijdende-Bombastische schreeuwlelijkerd &Nep-Jurist ‘Psycho Sven Hulleman’ tijdens G5 discussie een heuse Volksoorvijg. Ik was vrijdagavond 10 maart 2018 te gast in mijn hoedanigheid als Partijleider van De Stem van de Straat partij en ‘Underground Presentator’ van de ‘Stem van de Straat-SaltoTv’ als discussie panellid bij de Presentatie van de Big Brother-(AIVD)- Boss Bertholee – G5 (Video)stiekeme internet Dark revolutie van de 1% Ultra- Rijken Slavendrijvers van de Wereld Docu: “Digitropolis; The dark side of AI, 5G & IoT”.Ondanks dat ik mij al mijn hele leven bezig houdt met afluisteren en manipuleren van de Staat (lees Heersende Klasse), c.q. de corrupte politie en Justitie en dus wel één en ander weet op dat terrein was de Docu:” Digatroplis” ronduit schokkend en extreem inzichtgevend en leerzaam. Ik sta n.b. zelf geregisseerd als ‘Staatsgevaarlijk’ door de AIVD van de Elite. Ik heb mij met name verdiept in deze materie in een bepaalde periode van mij leven om simpelweg uit de cel en in leven te blijven(lees o.a. “Drugsbaron in Spijkerbroek”, “Killing Fields of Amsterdam” en “Steve Brown in Gangsta’s Paradise”) .Na het zien van de Docu was er een discussie georganiseerd en was ik met drs. Frans van der Reep en Matthijs Pontier van Piratenpartij uitgenodigd als panellid. De heer drs. Frans van der Reep is een zeer onderlegde en boeiende spreker op het terrein van o.a. de G5 en de ‘Dark-revolutie’ die nu stiekem gaande is m.b.t. en het ‘Big Brother is watching en controleert You’ internet van de 1% Ultra Rijken-Elite-Gangsters(video). Maar voordat het debat/discussie goed en wel was begonnen werd de zaal en ik getrakteerd op een beledigende Bombastische tirade van ‘Mafklapper en Wannabe TBS-seriemoordenaar Sven Hulleman’ van de Vage mogelijke ‘Witwas-Vehikel-Stichting Stop de Restschuld’ (de FIOD mag daar de boeken wel eens gaan nakijken) die ‘Verwarde mannen’ (zonder baard(video)) teksten er uit slingerde dat de ‘ ‘Top -Elite Gangsters’ allemaal met een mes de keel moesten worden doorgesneden en dat hij dat ook wel zelf wilde doen’ (misschien zou de AIVD&GGZ Hulleman eens nader moeten onderzoeken) en ik mij domme mond en (Volkse)-waffel moest houden. Het leek wel of die Mafklapper in een ‘Hitler-psychose’ zat. (Hij was verzegeld van een soort van Bodyguard achtig ‘AIVD-SS- type’ van het debiele en corrupte type ‘Incest-Vinger-politie’(video) die Brown ook al op de Dam aan vielen(video),die zich niet aan mij wilde voorstellen, toen ik naar zijn naam vroeg ).

Nou, u begrijpt het al, daarmee was de ‘Mafklapper Sven Hulleman’ aka “Uurtje Factuurtje-Nep-Jurist” bij mij aan het verkeerde adres: Het scheelde een haartje of ik had hem een ouderwetse ‘Volkse-Oorvijg en/of een Slipperdidoeda verkocht(video)’, maar toen ik aanstalten maakte om hem dit cadeau te geven hield hij gelijk zijn Grote Waffel en ging direct zitten als een ‘Angst-Rat in pak-Haas’(Video) en scheet in zijn ‘Dandy-Fat-broek’ van angst. Het rook behoorlijk! Kijkt u maar naar de Hysterische en Hilarische beelden:

Na het zien van de Docu heeft de Stem van de Straat partij als enige partij in NL per direct besloten zijn Partijprogramma uit te breiden( punt 41/42(Video)) met de eis van een al geheel verbod van G5 en aanverwante ‘Big Brothers is watching en controleert You’ aan die u hersenspoelen, kaal plukken en 24/7 bespioneren tot in uw gat aan toe.
Opmerkelijk in dit verband dat de Piratenpartij geen al geheel verbod eist. Waarom niet ?