(door partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- Het Forum voor (geen) Democratie en hun Hoofdsponsor Uber (bronnen stellen dat Uber 500.000,- tot een miljoen euro heeft gestort als stiekeme sponsor van ‘Boy Buadet’ en ‘Haatzaai Nanninga’(Video))staan 2 zetels boven ‘DDR66’ van ‘Suikeroompje en Elite-Pedofiel-Schandknaap -Pechthold’(video) in de ‘Fake-opiniepeilingen’ van ‘Mega-Fraudeur-De Hond’(video) en dat haalt het allerlaagste van het laagste uit ‘Schizofrene Pechtold'(Video).

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(video).

De Vries en Pechthold hebben veel gemeen:Beide zijn laffe aartsleugenaar die schaamteloos mensen vals beledigen, hun kinderen misdadig verwaarlozen, liederlijke vreemdgangers(video) en corrupt tot op het bot.
En dus zet de antidemocratische Pechtold nu de ‘Kinder-bedreiging‘s -kaart’ in tegen Forum voor (geen )Democratie en ‘Boy Baudet’. En dat is de walgelijkste beproefde ‘Karaktermoord-methode’ van de ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ van de ‘Riool-Raadkamer’(video) . Wat wil het geval? Recentelijk beweerde de ‘Judas Zussen Holleeder’ van ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ dat zij vreesde dat Holleeder hun kinderen zou vermoorden(video).

Peter R. de Vries bevestigd voor 90 procent per mail aan John van den Heuvel het feiten relaas van Steve Brown inzake De Witte Bergen (zie noot).
De Vries kan het niet laten en liegt over dat gedeelte van zijn(domme) zoon Roy(Video), want die had niets gezien van het voorval,aangezien die om de hoek zat met een vrouw kennelijk zijn moeder en zus.

En ooit beschuldigde de Vries bij SBS ‘Riool-Show- Fake–News’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ mij er van dat ik dat zijn kinderen had bedreigd. Dit nadat De Vries een jaar lang mij bijna wekelijks door de ‘Media -Pulp-Strontton’ had gehaald en dat ik daar niks legaal tegen kon doen. Ik had keer op keer aangifte gedaan bij de ‘VVD- Justitie’ en ‘Incest-vinger-politie’(video) wegens aantoonbaar en bewijsbaar smaad en laster, maar die aangiftes gingen linea recto de snippermachine in. Ik werd die avond opgebeld door diverse vrienden dat De Vries mij bij SBS neerzette als Kinderbedreiger. Ik ontplofte van woede en kreeg direct Moordneigingen toen ik dat hoorde. Kinderen en dieren zijn voor mij heilig en dat wist zelfs de ‘Media- Huurmoordenaar Peter R. de Vries’. Want toen ik hem jaren voor die uitzending bij ‘SBS-Riool-Show News’ tegen kwam bij toeval in het restaurant de Witte Bergen te Naarden ( lees: “Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek” en “Zware Jongens” ) en hem o.a. zijn kop van zijn romp wilde slaan en zijn snor afrukken(Video) bralde hij bijna huilend en spierwit met een trillende neus van angst dat hij daar met zijn kinderen was. Om die reden heb ik hem toen niet in elkaar geslagen. Dat ik heb ik later gedaan. Afijn, nadat ik dus gehoord had dat ik als Kindermoordenaar werd weggezet bij SBS heb ik direct de’ SBS-Riool-Show-News-redactie’ gebeld en vloekend en tierend geëist dat zij direct de uitlatingen van De Vies moesten verwijderen en niet meer zouden herhalen om 10 uur en een rectificatie uitzonden.Dat kon niet meer volgens de in doodsangst verkerende redactiemedewerker, want het programma  stond al op auto que of iets dergelijks. Hierop heb ik hem verteld wat ik direct zou gaan doen voor 10 uur ‘s-avond  als hij dat niet zou doen. Ik werd daarna tot mijn verbazing binnen een kwartier door de politie gebeld en een mij bekende journalist, die ik vertrouw die mij beide smeekte dat ik dat niet moest gaan doen. De Kindermoordenaar uitlatingen van De Vries werden toch niet om 10 uur herhaald. Het kon dus toch nog worden gewijzigd. En De Vries bood later schriftelijk zijn excuus aan mij aan en beaamde het voorval bij de Witte Bergen. En sindsdien noemt De Vries nooit meer mijn naam op straffe van………. wat ik toen had gezegd en dat was niet een schopje onder zijn corrupte laffe derriere, die in deze zaak de ‘Smeerpoets Pechtold’ ook minimaal verdiend.

Opmerking van Algemene importantie: Op 12 februari heeft Partijleider Steven Brown van de Stem van de Straat partij (video) AT5, Het Parool,De Balie uitgedaagd om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector. Top op heden geen enkele reactie (video) van de Lafbekken van de Gevestigde  Orde Pers.

 

Noot : Peter R de Vries bevestigd per mail aan John van den Heuvel het verhaal van Steve Brown inzake De Witte Bergen op een  voor zijn doen klein leugentje na m.b.t. zijn Domme zoon Roy .