(door ‘Politiescribent John van den Heuvel’  en bewerkt door onze waarheid commissie  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Na corrupte ‘Incest-vinger politie’(Video) en ‘VVD&CDA-justitie’ maakt nu ook de landelijke voor het merendeel ‘NSB- politiek’ een keiharde vuist tegen motorclubs met vermeende criminele banden als Bandidos, No Surrender, Hells Angels en Satudarah. Maar zwijgen als het graf over de ‘Mega-Misdaden ‘van Ultra-Rijken, die verantwoordelijk zijn dat 15 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger, de ‘Koninklijke-VOC-Shell-Familie’ de ‘Bankier-Gangster-Club’,de Ratten in pak-Club en de VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’.

No Surrender Henk Kuipers maakt gehakt van John van den Heuvel en Steve Brown heeft gelijk(video).

De criminele partijtjes de ‘Koppelbaas partij PvdA’(video) en het ‘Nep en Fop Christelijke–CDA’, de ‘VVD-Misdaadgroep’ , ‘Incest- bijbelbelt–ChristenUnie’ en ‘Godsdienstigs SGP’ willen de volgens hen criminele motorclubs verbieden. Dat hebben de vijf obscure partijtjes van de corrupte en keiharde criminele Gevestigde Orde zojuist bekend gemaakt in een gezamenlijke’ leidt het Volk van de echte Elite-Gangsters af verklaring’.

Satudarah, No Surrender, ‘Zorg-Maffia Ratten in pak’ en ‘VVD Maffia-Misdaadgroep’.

Godfathers ‘Rabobank-Club’ Moordenaars en Drugsgeld Witwassers met als alibi Dijsselbloem(video).

De corrupte en misdadige  partijen die de maatschappij en met name de laagste Klasse immens leed hebben toebracht en nog toebrengen dienen een initiatiefwet in die de corrupte’ CDA-Rat’ Politie- Minister Ferdinand Grapperhaus de mogelijkheid geeft om de volgens de corrupte partijtjes en de Hysterisch Mediahuurmoordenaar van de Gevestigde Orde John van den Heuvel criminele motorclubs per direct te verbieden. Het corrupte PvdA-Kamerlid Hoertje Attje Kuiken: “Sommige motorclubs voelen zich onaantastbaar en lappen alle regels aan hun laars alsof zijn Bankiers-gangster en/of Ratten in pak en/of van de VVD-Misdaadgroep zijn. De dekmantel dat ze een gezamenlijke hobby uitvoeren gelooft niemand meer net zoal niemand meer ons en onze PvdA nog gelooft. Hun voornaamste activiteiten zijn criminele afrekeningen, mishandelingen, drugshandel en het intimideren van burgemeesters. Zij mogen niet de baas zijn op straat. Je wilt gewoon zeker van een veilige en prettige Elite-blanke-buurt waar wij wonen.”

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(video).

Het corrupte CDA Kamerlid Madeleine van Toorenburg van ‘Censuur-Lord Buma’ : “We hopen met het voorstel dat wij nu in consultatie brengen, de ondermijning straks beter de baas te kunnen en dan wil ik het niet hebben over onze ‘CDA- EU Parlementariër Oplichtster Schreijer’ (video).Laat gezegd zijn dat dit niet gaat over gewone gezelligheidsclubjes die samen genieten van het motorrijden, nee, we proberen hiermee de(Kruimel)- criminaliteit het hoofd te bieden en uiteraard de boel af te leiden van onze misdaden .’”Corrupt VVD Kamerlid Foort van Oosten: “Iedere club die feitelijk een dekmantel is voor crimineel gedrag en dan heb ik niet over onze Tweede Kamerlid ‘Huisjesmelker Haga’, de ‘Mega-Fraudeur Keizer’,  ‘BTW Fraudeur-Lindschoten’, en ons Koninghuis, etc , is er één teveel. Deze initiatiefwet biedt handvatten om zo’n club met onmiddellijke ingang te verbieden, zodat zij ook niet in de gelegenheid zijn om nieuwe leden aan zich te binden. Ook hinderlijke vormen van machtsvertoon kunnen met deze wet worden aangepakt en het is niet waar dat wij altijd liegen.”

De ‘Incest-Bijbelbelt- ChristenUnie Kamerlid Stieneke van der Graaf’: “Het verbod is een uiterst middel en wij roven nu samen met ‘Taxfree-Shell Rutte’ de laagste en lage middenklasse helemaal leeg tot op het bot. Het is een noodzakelijk instrument om clubs aan te pakken, behalve onszelf en de Ultra-Rijken, de VVD die zichzelf buiten de wet plaatsen en de samenleving bedreigen. Met dit wetsvoorstel geven we ook onze lokale corrupte bestuurders, die hier dagelijks mee te maken hebben, een steun in de rug.”De Godsdienstwaanzinnige SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij die o.a. dolblij was dat ‘Mad Dog Trump’ Jeruzalem als hoofdstad van Israël erkende in strijd met alle VN-resoluties : ‘Rond criminele motorclubs hangt een sfeer en imago van onaantastbaarheid en wie-maakt-ons-wat alsof zij de VVD zijn. Met dit voorstel is er meer gereedschap om tot aanpak over te gaan.’

Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna uit de Koninklijke Famille de succesvolste Misdaad-club(video) van de afgelopen twee eeuwen is.

De Klasse-Justitie wet geeft de CDA ‘Mega -Fraudeur Minister Grapperhaus ‘ van Rechtsbescherming de mogelijkheid een vereniging te verbieden als die een ernstig gevaar voor de samenleving vormt. Nou, dan kan hij zijn borst nat maken met het verbieden van de VVD de PvdA, ‘DDR-66’ en de ‘Ultra-Rijken-club’, de ‘Bankier-Gangster-club’ en de ‘Ratten in pak-club'(video). Dat is het geval als de leden hun wan en misdaden daden structureel in het kader van de vereniging plegen en als de vereniging hier niets tegen doet net als bij de ‘VVD-Misdaadgroep’. Een selectieve verbod gaat dan onmiddellijk in. De club kan daarna nog naar de rechter om het aan te vechten.De ‘PvdA-hoertjes’ werken al langer aan deze selectieve en Klasse Justitie wet, en brengt hem nu met steun van de coalitiepartijen naar buiten. De wens om een dergelijk verbod in te voeren stond ook al in het ‘Pluk de arme scheel regeerakkoord’ van het regiem Rutte&Co. Iedereen die dat wil kan dan commentaar op het wetsvoorstel leveren. Na verwerking van alle op- en aanmerkingen wordt de wet formeel bij de voor het merendeel ‘NSB -Tweede Kamer'(video) ingediend en uiteraard goed gekeurd.

‘Pers Propaganda-bericht’ van Fred Teeven zijn ‘Politiescribent John van den Heuvel’.