(van onze Stem  van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie:
Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat(video)! 
“Uber van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ verborg informatie voor inspecteurs met speciale software(Video)
Radeloze en bijna brodeloze Taxichauffeurs beramen een aanslag op het ‘Witwas-hoofdkantoor’ van Uber in Amsterdam volgens de MSM, maar om hun doel te bereiken kunnen ze beter stemmen op de Stem van de Straat partij. Ze betichten de internetvervoerder Uber van de Mega Zakkenvuller en Top VVD-er Neelie Kroes terecht van extreem oneerlijke concurrentie en willen Uber ‘binnenstormen’ met brandbommen.

Uber van Top VVD-er Neelie Kroes betrapt op ‘CIA-Hack-spionagepraktijken(video)’.SvdS Partijleider Steve Brown:”Power to the people! en Uber de Stad uit”

VVD Super-Graai-bejaarde Kroes’hoofd adviesraad Misdaadgroep Uber(video).
De Amsterdamse ‘Incest-Vinger-politie'(Video) heeft de zaak in onderzoek. De ‘Uber Crime Groep’ neemt in overleg met Kroes en Baudet maatregelen. Pikant is dat Uber de hoofdsponsor is van Forum voor (geen) Democratie en dat deze haatzaai en Homofoob partij volledige vrijbaan wil geven aan de ‘Uber Crime groep’ in Amsterdam. De enige partij in Amsterdam die Uber wil laten verbieden in Amsterdam is de Stem van de Straat partij en die wordt daarom volledig geboycot door de MSM en de plaatselijke Amsterdamse corrupte Gevestigde Orde Media Outlets AT5, Het Parool en hun vuilnisdump stort plaats de ‘Elitaire-subdieverter De Balie'(video) voor elk debat.

Kijkt u naar het interview hierna alwaar Brown het partij programma van de Stem van de Straat partij uitlegt en stelt dat Uber de stiekeme  hoofdsponsor is van ‘Boy Baudet’ en zijn Amsterdamse’ Haatzaai Nanninga’ aka” de Dobberneger”.