(van de Stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Lol:PvdA geeft voorbeeld en verandert van hun besmette naam in 40 Gemeentes voor de komende Gemeente Verkiezingen(video).
Migratie is een vrijwillige of gedwongen verhuizing of beweging van één of meerdere mensen die een land, regio of streek verlaten wegens oorlog, vervolging, een natuurramp en/of worden aangetrokken door werk, veiligheid, studie, gezinshereniging of anderszins. De Koppelbaas partij PvdA wil na jaren van arbeiders verraad voor de corrupte en meedogenloze Gevestigde Orde met hun loopjongen Rutte dat de ‘gedeelde geschiedenis en diversiteit’ van de stad beter terug te zien is in de straatnamen (kuch). De corrupte PvdA Amsterdam is zo radeloos dat zij nu met een ‘Kul-voorstel’ komt over straatnamen, terwijl deze walgelijke partij mede verantwoordelijk is aan het feit dat veel Amsterdammers uit de Laagste Klasse op straat liggen dood te vriezen(Video)  en/of nog van ellende gedwongen bij hun ouders en/of Grootouders thuis moeten blijven wonen.

Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(Video).

Kameraad Joop van Stem v.d. Straat partij eist 20% huurverlaging en Woonbond gaat voor de helft mee(video).

‘VVD-Misdaadgroep’ met beroepsleugenaars als Zijsltra&Rutte en ‘Koppelbaas partij PvdA’ &’DDR-66′ in een een vrije val(video).
Mede door de PvdA-hoertjes (en de ‘VVD-Misdaadgroep&‘DDR-66&(Video) GroenlinksRechts is er in Amsterdam een wachttijd van 17 jaar voor een betaalbare sociale huurwoningen en  leven 28 procent van de Amsterdammers onder de armoede grens(video) . Kan de Laagste Klasse wat schelen hoe een straat heet als ze amper te vreten hebben(video) en geen kleren aan hun lijf en wekelijks bij de mensonterende ‘PvdA-Kapo-Kijnsma’-Voedselbanken in de rij moet staan. Over deze voorgaande mensonterende toestanden bericht de” Stem van de Straat-Amsterdam-Noir” vanavond  uitgebreid bij SaltoTV. Daarnaast een reportage van Jerry TunerX van de Stem van de Straat partij,die opkomt voor onze Joodse Amsterdamse Brothers en sisters. En schokkende beelden van Holleeder die verklaart onder ede over de duistere rol van ‘Media- Pooier Peter R de Vries’ van de ‘Judas zussen Holleeder'(Video). Er is op dit moment een corrupte adviescommissie voor de namen van straten. Die hanteert een aantal criteria, zoals dat namen het liefst moeten eindigen op -straat, -laan, of -plein, dat vernoeming naar personen pas mag nadat zij vijf jaar geleden zijn overleden en dat namen goed uitspreekbaar zijn.

Afspiegeling van de PvdA arbeiders verraders partij. Miljoenen verslindende ‘Taxfree-Shell-Koninklijke Familie’ per Staats Privé Jet naar Lech(video).

Verwarde man Raadslid Sofyan Mbarki (Video) pleit er met een initiatiefvoorstel voor dat de ‘Gouden-VOC- Regels’ van deze commissie worden aangepast. Hij wil dat er ‘bij naamgeving rekening wordt gehouden met een betere afspiegeling van de diversiteit van Amsterdam'(kuch).Mbarki wil ook dat het Gevestigde Orde Meertens Instituut een subsidie vreters onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met de bestudering en documentatie van Nederlandse taal en cultuur, de al bestaande VOC-en Slavenhandel en Koninklijke straatnamen in kaart brengt. Het Meertens Instituut moet daarna aanbevelingen doen ‘voor mogelijkheden om te komen tot een representatievere afspiegeling van de ‘Amsterdamse’ diversiteit Expats,Yuppies en Elite in de openbare ruimte’.

Bijgedragen van de Joodse Raad met Asscher aan de migratie door de ‘SS-schootsteen’.
Als het aan de ‘PvdA-hoertjes’ ligt, worden straten van toekomstige nieuwbouwwijken vernoemd naar ‘Amsterdamse migranten die aan de stad hebben bijgedragen’. Straatnamen die te maken hebben met ‘recente en eerdere (arbeiders verraad& Joden op strandport en VOC en slavenhandel)migratiestromen naar en van ‘onze’ stad’ zijn voor de arbeiders verraders partij ook een optie.Het laffe ‘Kul-voorstel’ gaat alleen over de nieuwe straatnamen. De arbeiders verrader Mbarki wil de huidige straatnamen niet aanpassen, want veel straten zijn o.a. genoemd naar PvdA-ers die het Volk en/of de Joden hebben verraden en een extreem misdadig rol hebben gespeeld en nog spelen als dienaren van de VOC en de Taxfree ‘VOC-Shell-Koninklijke familie’(video).

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.