(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De polarisatie Russiagate van EU& NL Elite tegen Rusland(video).’ VVD-Beroepsleugenaar Zijlstra’ hing jaren lang de Held uit tegen Poetin met geshopte foto.
PVV-leider Geert Wilders juicht het leiderschap van de Russische president ‘Capo di tutti capi Poetin’ toe. „Aan dat soort leiderschap ontbreekt het in Europa waar wij met corrupte bloedzuigers types als ‘Boy- Macron’, de altijd liegende ‘VVD-‘Godfather Rutte’ met hun ‘Führer Merkel’ zitten, die  50 miljoen EU Burgers in de armoede hebben gestort en loopjongens zijn van de Massamoordende -(Shell)- Taxfree- Multinational ”, zo heeft hij gezegd tegenover het Russische medium Russia Today(zeer goede nieuwszender om het Oorlog ‘s retoriek News tegen Rusland van CNN CIA en zijn Outlets de ‘Staats-NOS en de Staats-BBC’ mee te vergelijken).

Rusland de ‘Kop van Jut’ voor de MSM van de Moordende US en EU Elite(video).

De  corrupte Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17 de Top VVD-er- Piet Ploeg is weer woest op Wilders(video)  namens de nabestaande Rutte en eist dat Wilders minimaal excuses aanbied en vanaf nu 24/7 wordt afgeluisterd door de ‘Bilderberg- Jonkvrouw –Stasi-D66 Minister Ollongren’  en als het ff kan wordt opgesloten in een TBS inrichting.„Vladimir Poetin is een leider, wat je verder ook van hem vindt. Ik bekritiseer veel van zijn beleid, maar ik juich hem samen met ‘Mad Dog Trump’ toe voor het zijn van leiders, die er staan namens het Russische en Amerikaanse volk”, heeft Wilders gezegd tegen het einde van zijn bezoek aan Moskou waar hij een aantal Russische hoogwaardigheidsbekleders ontmoette. De president zelf heeft hij echter niet gesproken, „want ik ben maar een simpele parlementariër”.

Poetin: Wij zullen ons tegen de NATO verzetten net zo als tegen de Nazi’s!
Wilders toont in het interview ook begrip voor Poetins toespraak afgelopen week, vol met tekst dat Rusland zich altijd tot het bittere einde zal verdedigen net zoals toen tegen de Nazi’s. „De NAVO van de oude corrupte CDA Ratten Scheffer en Bot(video) zou hetzelfde doen, dit is hoe mensen reageren. Maar het zou beter zijn als we over intenties zouden praten.” En daar heeft Wilders meer dan gelijk in. De PVV’er wijst erop dat Rusland een land is „waar we veel mee in overeenstemming hebben” en dat hij „niet beschouwt als vijand.” En ook daar heeft hij gelijk in, ze hebben immers voor een groot deel ook West Europa bevrijdt van de Nazi’s. Hij vindt dat er meer wederzijds begrip moet komen en dat er meer samengewerkt moet worden. „We moeten verantwoordelijke, volwassen gesprekken aangaan.Toen ‘Suikeroompje& Elite -Pedofiel-Schandknaap Pechthold’(Video) in een privé vliegtuig als een echte NSB-er van een criminele zakenman naar de ‘Maffia -Oligarch- President Porosjenko’ vloog vond het ‘NSB-merendeel’ van de Tweede Kamer het ‘Nep en Fop Christelijke- CDA’, ‘D66-Yuppie-facsiten(video)’ ,VVD-misdaadgroep, PvdA-Hoertjes ,‘Incest- Bijbelbelt-CU’ en GroenlinksRechts dat geweldig. Niks aan de hand wat Pechthold zijn duistere reisje betrof: Pas op voor Poetin en Wilders en de Stem van de Straat partij(video) was toen ook al het motto van die walgelijke NBS partijtjes“.

Deja Vu: Zie hierna vanaf 7 minuten hoe op de Dam de NSB samen met de politie de overwinning van de Nazi vierde:

En zie hierna hoe Steve Brown wordt aangevallen door de Politie en GroenLinksRechts van ‘Yes we can Boy Klaver'(Video) op de Dam toen hij aan de kaak stelde dat de VVD, GroenLinks, D66 en de PvdA het Oekraïne Referendum verkrachte en daarmee de Wil van het Volk:

D66 is een kwaadaardige Tumor die de Democratie sloopt voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite’(video).
Wilders neemt daarmee in het ‘Nederlandse’ voor met merendeel laffe en corrupte ‘NBS- parlement’ een geïsoleerde positie in. Vanuit de rest van de Tweede Kamer klinkt afschuw over Poetins ’ anti NATO-koude oorlog-retoriek’ en ‘D66-Yuppie-Fascist-Kamerlid Sjoerdsma’ noemt hem juist een ’politieke tegenstander net als Hitler toen der tijd en staat pal achter de extreem corrupte ‘CIA-Vazal& Maffiose-SS-Porosjenko’ en het afschaffen van het raadgevend Referendum(Video) en dat iedere Nederlander 24/7 behalve de ‘Taxfree-Shell-Royals’ en (pedo)-Elite wordt afgeluisterd tot in zijn bilnaad aan toe. Er is niet veel fantasie voor nodig om Sjoerdsma in 1940 op de Dam te zien staan in een ‘NSB-uniform’, niet dan?

Opmerking: Wij gaan nu gedwongen door de totale boycot van onze partij verschillende ‘Bral-debatten’ waar wij niet zijn uitgenodigd nu spontaan bezoeken met onze mensen van de Straat en o.a. demonsteren tegen het feit dat wij niet zijn uitgenodigd Daarnaast zal onze partijleider ing Steve Brown in zijn partij Canta(video) op de stoep staan met de Boombox en de laffe partijleiders uitdagen om met hem in discussie  te gaan voor dat zij naar binnen glibberen als Gladde Alen.