(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat &Ouderen totaal geboycot door MSM en ‘PvdA-bolwerk- het Parool&De Balie’ van ‘PvdA-Octopus Rottenburg( (video)).
Op 21 maart gaat ongeveer de helft van Amsterdam naar de Stembus voor de ‘Nep en Fop-Gemeenteraadsverkiezingen‘. De andere helft heeft totaal geen vertrouwen meer in de corrupte Gevetigde Orde politieke partijtjes als de PvdA,VVD, D66,GroenLinks, CDA en het CU en blijft thuis
(tenminste wie nog een dak boven zijn hoofd heeft(Video)).Nog geen idee wat je wil stemmen? Ga dan in ieder geval niet naar de Kieswijzer van het ‘PvdA- bejaarden-mannen Vod’- Het Parool, want die is zwaar misleidend en manipulatie van de smerigste dr. Goebbels vorm. Geselecteerde corrupte Raadsleden van in hoofdzaak de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA, VVD,D66, PvdA, GroenLinks en CU (één pot nat ) en de altijd liegende Lijsttrekkers gaan op deze data hierna genoemd nog met elkaar in het ‘Gouden Bergen beloven debat’ en liegen tot ze scheel zien.

Open brief: ‘Gemeenteraad Verkiezingen-Censuur’ :‘PvdA-Bejaarde Vod-Het Parool’ discrimineert Stem van de Straat(video).

Opiniepeiler van Het Parool Maurice de Hond is een leugenaar en ‘Mega-Oplichter’ van 2 Ton(video).
Het Parool, AT5 en De Balie faciliteren die Lieg en Bedrieg de Amsterdammers debatten. De laatste dagen staat onze partij telefoon roodgloeiend van mensen die de Kieswijzer bij Het Parool hebben gedaan en nooit uitkomen bij de Stem van de Straat partij. Zij snapten er niets van.Dat was aanleiding voor onze Top Kandidate en Pers woordvoerder Marije om uit te zoeken hoe dat zit. En wat bleek de Stem van de Straat partij programma(video) is stiekem niet opgenomen in De Kieswijzer van Het Parool. Marije heeft daarop Het Parool gebeld met verzoek om uitleg en waarom de Stem van de Straat niet in de Kieswijzer staat bij Het Parool. Het schaamteloze antwoord was even simpel als verbijsterd: “We zitten vol” ! Hierop heeft Marije de Gemeente Amsterdam geïnformeerd en die antwoordde schriftelijk dat zij de Lieg en Bedrieg Kieswijzer van Het Parool zullen verwijderen van hun officiële website! Wij besteden a.s. maandag in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV (video)uitgebreid aandacht aan de ‘dr. Goebbels-PvdA-smeerpoetsen’ van Het Parool.

 

De (niet)publieke debatten waar de Stem van de Straat partij niet is uitgenodigd rondom de verkiezingen.

Verkiezingsdebat Toerisme (kuch~)
Het aantal toeristen in Amsterdam groeit onstuimig. Dit tot ergernis van menig Amsterdammer. Tegelijkertijd heeft onze economie de toeristen ook hard nodig. Hoe zorgen we in de komende vier jaar dat de stad niet bezwijkt onder het constant toenemende aantal bezoekers? Met politici van PvdA-Hoertjese, VVD-misdaadgroep, SP, ‘D66-Yuppie-Fascisten’ en GroenLinks Rechts.
1 maart (20.00 uur), pay as you like
Pakhuis de Zwijger

7UP! Verkiezingsdebat (Kuch)
Niet de nummers één maar de nummers 7 van 7 partijen gaan met elkaar in debat.  Met onder andere de Aarts leugenaar Jan-Bert Vroege (D66), Paul Slettenhaar (VVD-misdaadgroep) en de nummers 7 van PvdA-Hoertjes, SP, GroenLinksRechts, ‘Nep en Fop Christelijk -CDA’ en ‘KKK-FvD’.
Zondag 4 maart (16.00-19.00), gratis
Café P96 

 Het grote binnenstaddebat (Kuch)
De Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad voelt lijsttrekkers aan de tand over de bescherming en leefbaarheid van de binnenstad, die jaarlijks 18 miljoen bezoekers trekt. De prognose luidt dat dit aantal tot 2030 oploopt tot 30 miljoen. Hoe zorgen wij ervoor dat de monumentale binnenstad niet ten onder gaat aan haar eigen succes? Met lijsttrekkers Eric van der Burg (VVD-misdaadgroep), Laurens Ivens (SP), Marjolein Moorman (PvdA-hoertjese) en Rutger Groot Wassink (GroenLinks Rechts), Oplichter en beroepsleugenaar Reinier van Dantzig (D66) en  ‘Judas-Diederik Boomsma’ (CDA).
Maandag 5 maart (20.00) ‘pay as you like’
Pakhuis de Zwijger

Bedrijfslevendebat (Kuch) 50-plussers tot de dood in de Hongerbijstand van Rutte &Co(video).
Werkgeversorganisaties als MKB Amsterdam, ORAM en VNO-NCW van ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ organiseren een verkiezingsdebat over de positie van ondernemers in Amsterdam. Wat gaan de politieke partijen doen voor het bedrijfsleven in Amsterdam? Is de vraag van deze middag. Aanwezig zijn VVD-misdaadgroep, ‘PvdA-hoertjes’, ‘D66-Yuppie-Fascisten’ , SP, GroenLinks Rechts, DENK, ‘KKK-Forum voor (geven)Democratie’, CDA, 50Plus, PvdO, BIJ1 en PvdD.
Dinsdag 6 maart (16.00), gratis
Stadsschouwburg

Huisvesting verkiezingsspecial: De Toekomst van de Sociale Huur(kuch)
Wat wil de politiek met de sociale woningbouw in Amsterdam? De woningmarkt is overspannen, de wachttijden voor sociale huurwoningen zijn enorm en de doorstroom stagneert al jaren. Hoe zorgen de partijen ervoor dat mensen met een kleine portemonnee in de stad kunnen blijven wonen? We gaan in debat met de partijen over deze actuele, prangende dilemma’s en gaan opzoek naar oplossingen: over welke zaken worden de partijen het nu al eens? Dat is Gouden Bergen beloven!
Dinsdag 6 maart (20.00), pay as you like

Pakhuis de Zwijger

Verkiezingsdebat Joodse Gemeente(kuch)
Met aanwezigheid van acht partijen, waaronder Dennis Boutekan (PvdA-Koppelbaas partij),’ Annabel-KKK-Nanninga’ (video)(FvD0, Don Ceder (CU) en Paul Slettenhaar (VVD). Aan bod komt onder andere de toekomst van de Joodse gemeenschap in Amsterdam.
Dinsdag 6 maart (20.00-22.30 uur)
Locatie volgt na aanmelding bij info@nihs.nl.

Amsterdams verkiezingsdebat voor jongeren(kuch)
De lijsttrekkers van DENK, GroenLinks Rechts, PvdA-hoertjes, VVD-misdaadgroep en ‘D66-Yuppie-Fascisten’  vertellen( liegen) kort hun plannen over discriminatie, wonen en werk en in het bijzonder wat zij hierin (niet) voor jongeren gaan betekenen. Er is ruim gelegenheid voor vragen en discussie(kuch). FunX DJ Morad is onze moderator deze avond. Tussen de onderwerpen door zijn er optredens van zangeres Casita en rapper Appa. Comedian Edson da Graca sluit de avond af. Stem van de Straat partij wederom niet welkom!
Woensdag 7 maart (19.30-22.00), reserveren 
Paradiso Noord, Tolhuistuin

Single supermom verkiezingsdebat (kuch)
Alle stemmen van de 35.000 single moeders van Amsterdam komen overeen met 5 zetels in de gemeenteraad. In dit debat geven 8 politieke partijen hun kijk op het onderwerp single moeders, en dan in het bijzonder over de onderwerpen armoede, welzijn en zelfredzaamheid. Op wie kunnen single moeders het best stemmen? Dat is de Stem van de Straat partij!
Woensdag 7 maart (10.00-12.00)
Westside Slotermeer, Burgemeester de Vlugtlaan 125

Circl Verkiezingsspecial: De toekomst van de VVD Witwas- Zuidas(kuch)
In een politiek debat gaan vijf lokale politici (D66, GroenLinks, VVD, SP en PvdA) met elkaar in gesprek met beleidsmakers, vertegenwoordigers van de buurt en de gevestigde bedrijven, en koplopers in stedelijke innovatie. Centrale vraag is: wat voor een Zuidas gaan we de komende tien jaar bouwen; wat voor een keuze worden er gemaakt ten aanzien van bereikbaarheid en mobiliteit, drukte en veiligheid?
7 maart (17.15)
Circl (Het circulaire paviljoen van Abn Amro op de Zuidas)

Het Milieudefensie verkiezingsdebat: Duurzaam verkeer in de stad(kuch)
Welke politieke partijen geven meer ruimte aan schoon verkeer? En wie neemt maatregelen om onze luchtkwaliteit te verbeteren? Je hoort het tijdens dit verkiezingsdebat. Met Jan-Bert Vroege (D66), Zeeger Ernstig (GL), Rik Torn (VVD-misdaadgroep), Remine Alberts (SP), Jeroen van Berkel (PvdA-hoertje) en Johnas van Lammeren (PvdD).
Woensdag 7 maart (19.30), gratis 
Pakhuis de Zwijger 

#onderwijsdebat020(kuch)
OCO organiseert een onderwijsverkiezingsdebat. Wat zien de verschillende politieke partijen – er zijn er 8 aanwezig – voor rol voor de gemeente als het gaat om onderwijskwaliteit, kansongelijkheid, segregatie, transparantie, onderwijsvernieuwing, vraag en aanbod, lerarentekort en werkdruk, meepraten van ouders en leerlingen?
Woensdag 7 maart (20.00), toegang gratis, aanmelden verplicht
Bindelmeer College

Broedplaatsen Verkiezingsspecial: Ruimte voor vernieuwers in de stad(kuch)
Betaalbare (atelier)ruimte in Amsterdam is steeds moeilijker te vinden. Hoe ziet de toekomst van broedplaatsen eruit volgens de verkiesbare politieke partijen? Aan de hand van een aantal thema’s, die ingeleid worden door een korte presentatie van een Amsterdamse broedplaats, gaan we het gesprek aan met initiatiefnemers, cultureel ondernemers, bewoners en kandidaat raadsleden.
Woensdag 7 maart (20.00), gratis
Pakhuis de Zwijger

Zzp Verkiezingsdebat(Kuch) De Koppelbaas partij van ‘Arbeidersverrader Asscher’ te besmet: Lokale PvdA-partijen gaan verder onder nieuwe Schuilnaam.
Zzp’ers en MKB-ondernemers hebben veelal met lokaal beleid te maken hebben. Daarom is het interessant om te weten wat de verschillende partijen te zeggen hebben over ondernemerschap binnen de gemeente, aldus Zzp Nederland. De organisatie heeft de vijf huidige grootste partijen naast elkaar vergeleken en bekijkt woensdag 7 maart hoe ondernemers(chap) wordt benoemd in de partijprogramma’s.
Woensdag 7 maart (19.00), gratis
Plein ’40-’45 1

Roze censuur  Debat(kuch)
Stichting Pink Nieuw-West organiseert het ‘Roze Bral-Debat’, waar gesproken wordt over hoe het leven van lhbt’ers in de stad. Onderwerpen die worden aangesneden zijn bijvoorbeeld veiligheid, PrEP-pillen en seksualiteit in relatie tot religie. Rik Torn (VVD-misdaadgroep), Jan-Bert Vroege (‘D66-Yuppie-Fascisten’), Dennis Boutkan (PvdA-hoertje,) Thirza Fockert (GroenLinks Rechts), Cobie Groenendijk (SP) en Ana Paula Lima (BIJ1) zullen komen. Ook Denk en Forum voor (geen) Democratie zijn uitgenodigd, maar hun komst is nog niet zeker want zij zijn erg druk met Haatzaaien. Vooraf aanmelden verplicht voor screening door de AIVD.

Donderdag 8 maart (20.00-22.15), gratis
Westside Slotermeer, Burgemeester de Vlugtlaan 125

 Studentendebat(Kuch).

Het’ bejaarde mannen- PvdA -Vod’ Het Parool organiseert met de ‘UvA&AIVD’ die Karakter moord heeft gepleegd op Partij leider Steve Brown(Video) van de Stem vd Straat het grote studentendebat met de Amsterdamse lijsttrekkers van D66, GroenLinks, PvdA, VVD, SP, Denk, FvD en Bij1. Over onderwerpen die leven onder studenten, zoals het tekort aan studentenkamers, internationale studenten, veiligheid en openbaar vervoer. Met een speciale rol voor De Kiesmannen. Alleen toegankelijk met een collegekaart, maar het wordt ook live uitgezonden via onze politieke Facebookpagina.
Dinsdag 8 maart (19.30 tot 21.30)
UvA

Het Arti kunstdebat(Kuch)
Welke positie heeft de kunstenaar in Amsterdam? Wat kunnen wij van onze toekomstige voor met merendeel corrupte en altijd liegende  volksvertegenwoordigers verwachten, maar bovenal, wat kunnen wij hen meegeven vanuit de expertise in het veld? Deze vraagstukken worden tijdens het Arti kunstdebat (een initiatief van sociëteit Arti et Amicitiae) behandeld.
Dinsdag 8 maart (20.00) gratis
Arti et Amicitiae

Wit Aan Zet verkiezingsspecial: Kansenongelijkheid in het onderwijs(kuch)
Teveel leerlingen in Nederland krijgen structureel niet de kwaliteit onderwijs waar zij recht op hebben. De onderwijskansen zijn te vaak afhankelijk van etniciteit en sociaaleconomische factoren. Welke visie hebben de politici op het verkleinen van kansenongelijkheid in het onderwijs? En welke plannen omarmen zij om kansenongelijkheid in het onderwijs te bestrijden?
Woensdag 9 maart (20.00), pay as you like
Pakhuis de Zwijger

Verkiezingsdebat over wonen(Kuch) Kameraad Joop van Stem v.d. Straat partij eist 20% huurverlaging en Woonbond gaat voor de helft mee(video).

Huurdersverenigingen Centrum en Oud West en  de extreem corrupte huurderskoepel Arcade van de PvdA zakkenvuller Ex PvdA-Wethouder-hoertje en nu ‘Graai en Naai Voorzitter Marnix Norder organiseren met Fair City op zondag 11 maart een verkiezingsdebat met de  altijd liegende  corrupte lijsttrekkers van GroenLinks, PvdA, D66, SP en VVD over het thema Wonen. Sp is een uizondering in het voorgaande rijtje.
Zondag 11 maart (15.30-17.00)
Tolhuistuin

Het Amsterdamse Jongeren Verkiezingsdebat(kuch) Koning bij Jinek met 9 lokale helden waaronder Partijleider Steve Brown als 1ste in de campagnefilmpjes(Video).

Wat betekenen de verkiezingen voor kaal geplukte geen kans op woning  jong Amsterdam? Wat maakt hun stem uit? En wat gaat er voor hen veranderen? In het Mundus College gaan lijsttrekkers en jongerenorganisaties in debat over onder andere activering van jongeren, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, wonen en jongerenwerk. Met o.a. de Oplichter en Aarts Leugenaar Reinier van Dantzig (D66-Yuppie-Fasciten ),  gewetenloze Claire Martens (VVD-misdaadgroep) en So Roustayar (Bij1) zijn aanwezig.
Maandag 12 maart (18.00 uur), pay as you like
Het Mundus College

Stem op een Vrouw(Kuch) Stem van de Straat is de enige partij waar de vrouwen de meerderheid hebben en volledig zelfstandig opereren(video).

Stichting Stem op een Vrouw organiseert een avond met – hoe kan het ook anders – alleen vrouwelijke kandidaat-raadsleden, in de Oude Lutherse Kerk. Zij moeten daar gaan praten over hun plannen voor de stad, op het gebied van economie, onderwijs en zorg. Ook worden zaken als emancipatie en lhbt-gerelateerde onderwerpen besproken, en is er aandacht voor ‘verschillende opleidingsniveaus en Amsterdammers van kleur’.De stichting wil dat de gemeenteraad diverser wordt, en meer vrouwen gaat tellen. Daarom moeten Amsterdammers kennis maken met de vrouwen waarop gestemd kan worden. Wie precies acte de présence gaan geven wordt later bekendgemaakt op Facebook.
Maandag 12 maart (19.00-22.00 uur), Oude Lutherse Kerk

 50% van de Amsterdammers  Stemt niet!(Kuch)
Columnist Theodor Holman presenteert drie debatavonden vanuit de Centrale OBA.
Op 12 maart komt de Nep en Fop Christelijke  fractievoorzitter van het CDA: Diederik Boomsma De belangrijkste (kandidaat-) politici worden geïnterviewd en ondervraagd door een panel van politieke journalisten over de belangrijkste thema’s die in Amsterdam spelen.
Maandag 12 maart (19.30-21.00), gratis
OBA Forum (6e etage)

Het grote Amsterdamse Kunst- en Cultuurdebat(kuch) zonder Jerry Turner X van de Stem van de Straat partij.(Video)

D Corrupte Clairy Polak leidt een debat tussen de grote partijen over het toekomstige kunst- en cultuurbeleid. Aan de debatavond doen mee: Simone Kukenheim (D66), Marjolein Moorman (PvdA), Marja Ruigrok (VVD), Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Johnas van Lammeren (PvdD). Nicole Temmink (SP), Annabel Nanninga (Forum voor(geen) Democratie), Mourad Taimounti (Denk) en Jazie Veldhuyzen (Bij1).
Gijs Scholten van Aschat doet een openingswoord.
Maandag 12 maart (19.30-21.00 uur), gratis
OBA (theaterzaal 7e verdieping)

HvA verkiezingsdebat(Kuch, Kuch)

Gemeenteraadsverkiezingen zijn minder populair dan de landelijke verkiezingen, terwijl je stem in de gemeenteraadsverkiezingen waarschijnlijk veel meer invloed heeft op je directe leefomgeving dan de landelijke verkiezingen. Daarom organiseert HvA-debatcentrum Floor een censuur verkiezingsdebat. Onder leiding van  de corrupte gespreksleider Lennart Booij(video) gaan de lijsttrekkers van: D66, PvdA, VVD, SP, GroenLinks, Denk, CDA en Forum voor (geen)Democratie met elkaar in debat.
Dinsdag 13 maart (17.00-18.30), gratis

Ik geloof in  dom Amsterdam(kuch)
Protestants Amsterdam organiseert in de Noorderkerk een debat over de plaats van religie in de stad. Op 13 maart debatteren lijsttrekkers van acht partijen met elkaar, onder meer over de rol van religieuze organisaties in de stad en de aanpak van radicalisering.
Dinsdag 13 maart (20.00 uur), gratis (collecte na afloop)
Noorderkerk

Verkiezingsspecial De Mobiele Stad: Onderweg naar morgen(kuch)
Hoe ziet de mobiele toekomst van Amsterdam eruit? Gaat het ons lukken om de bereikbaarheid van de stad te waarborgen, of staan we over een paar jaar stil? En welke ingrepen moeten er worden genomen: wordt Amsterdam auto-vrij, autonoom, of dé stad van openbaar vervoer?
Dinsdag 13 maart (20.00 uur), pay as you like
Pakhuis de Zwijger

De slag om Amsterdam(kuch) Corrupte ‘D66 Wethouder-Yuppie-Kukenheim’ verkoopt panden aan Vastgoed-Maffia. De Zondagsschilders op straat gesmeten(Video)!
Toeristen overspoelen Amsterdam en in vrijwel elk segment is er een tekort aan woningen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen een plek heeft in Amsterdam en blijft er nog ruimte voor het maatschappelijk initiatief? In Pakhuis de Zwijger brallen de lijstrekkers van elf politieke partijen hoe de stad eruit moet komen te zien. Hoe maken we samen Amsterdam. Dat doet de afgelopen decennia het bikkelharde Groot Kapitaal?
Vrijdag 16 maart (20.00), pay as you like
Pakhuis de Zwijger

Verkiezingsshow met de Kiesmannen(Kuch)
Drie Amsterdamse vrienden vinden dat meer jongeren (geïnformeerd ) moeten stemmen en organiseren als ‘De Kiesmannen’ een verkiezingsshow. Met een avond ‘vol show vol satire, spel en film’ proberen ze de jonge Amsterdammer een beetje naar de stembus te duwen, zolang het maar niet de jongeren van de Stem van de Straat zijn.
Maandag 19 maart (20.00) €8,50
Paradiso 

Het Vondelforum(kuch).
Stadsdorp Vondelpark, een initiatief van de  Elitaire en steenrijke Vondelparkbuurt, organiseert een debat over de politieke plannen voor de wijk. Vertegenwoordigers van Partij voor de Dieren, PvdA-hoertjes, GroenLinksRechts, ‘D66-Yuppie-Fascisten’,  ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ en VVD-misdaadgroep worden ‘aan de tand gevoeld’. Er wordt gesproken over binnentuinen, de publieke ruimte en de bevoordering van de leefbaarheid van de ‘Elite- buurt’.
Maandag 19 maart (19.30)
OCCII, Amstelveenseweg 134

Leve amsterdam: het grote  Lieg en bedrieg Slotdebat(Kuch, kuch, kuch).
Welke beslissingen moeten worden genomen om de stad leefbaar te houden? Hoe moeten we omgaan met het alsmaar groeiende toerisme? Hoe kunnen we de betaalbaarheid van de stad behouden of garanderen? De avond voordat de stembussen openen, organiseren de verrotte censuur De Balie en Het Parool Het ‘Grote Lijsttrekkers- Gouden Bergen beloven- Slotdebat’. Dat wordt een partij liegen zo als u zelden ziet!
Het debat is uitverkocht, maar wordt live uitgezonden via onze politieke Facebookpagina.
Dinsdag 20 maart (20.00) gratis
De Balie

Tot slot. Wij gaan nu gedwongen door de totale boycot van onze partij verschillende ‘Bral-debatten’ waar wij niet zijn uitgenodigd nu spontaan bezoeken met onze mensen van de Straat en o.a. demonsteren tegen het feit dat wij niet zijn uitgenodigd Daarnaast zal onze partijleider ing Steve Brown in zijn partij Canta(video) op de stoep staan met de Boombox en de laffe partijleiders uitdagen om met hem in discussie  te gaan voor dat zij naar binnen glibberen als Gladde Alen.