(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- LOL: ‘Peter R. de Vries& Junkies’ keert terug met Riool-Raadkamer bij ‘Zombie TV-SBS ‘ van John de Mol(Video).
Nou, gisteren was het dan zo ver en werd de eerste ‘Riool- aflevering’ van de Raadkamer van de ‘Super-Politie-informant’(Video) en ‘Nep en Fop-directeur’ van een louche en corrupte advocatenkantoor (Video) Peter R. de Vries uitgezonden. Een onderwerp is uiteraard zwaar Taboe in zijn ‘Riool-Raadkamer’ en dat zijn de ‘Mega-misdaden’ die Peter R. de Vries de afgelopen 25 jaar heeft gepleegd, het zij voor de Volks-onderwereld Gangsters Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder(Video) en/of voor de corrupte ‘VVD-Justitie’.Dat blijft Het geheim van de Raadkamer van Peter R. de Vries. De Haagse OvJ Wouter Bos die trouwens  hysterisch van de daken schreeuwde dat hij met volle overtuiging Wilders vervolgde is een van de vaste corrupte ,liegende panel leden.

 

Schokkend: Rechter en OvJ werken voor ‘Maffiabaas John de Mol‘ en ‘Maffia-journalist Peter R. de Vries’.

Willem Holleeder beroept zich op Schopje Steve Brown ter verdediging tegen Peter R. de Vries(video).
Het was uiteraard weer te debiel en ranzig om aan te zien, maar dat is logisch wat het ‘Riool-programma’ zit immer bij SBS van ‘Maffiaboss John de Mol’ en die richt zich op de bejaarde Zombie TV kijkers.

Schokkende beelden: Peter R. de Vries pleegt meineed in proces Holleeder en ‘Karaktermoord op Brown(video)

Politie-Informant Peter R. de Vries’ uit de rechtszaal Proces Holleeder gezet(Video).

Rechter en Ovj schaden het aanzien van de Gerechtelijke macht en zijn nu De Facto ‘BN-Hoertjes’ van John de Mol.
Wat minder logisch is en zelfs ronduit verwerpelijk en misdadig is dat twee leden van de Gerechtelijke macht Wouter Bos en Nienke de Waele zich lenen om in een ‘Riool& sensatie-programma’ te gaan zitten van een rechtens vastgestelde Maffia-journalist en ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ die o.a. nu een duistere meineed plegende hoofdrol speelt in het Holleeder proces. Die twee leden van de Gerechtelijke macht hebben daarmee aangetoond dat zij extreem dom en corrupt zijn en dus niet geschikt zijn als lid van de Gerechtelijke macht en zouden per direct uit hun functie moeten worden gezet. Mocht de Raad van Rechtspraak dat niet doen dan raden wij alle advocaten en burgers die te maken hebben of krijgen met OvJ. Wouter Bos Bos (die beledigde de Vries zelfs door hem Crimefighter te noemen en vergeleek OvJ Bos dus met de ‘VVD-Griezel Teeven'(Video), die zich zelf ook als extreem corrupte en altijd liegende  OvJ en staatssecretaris afficheerde als Crimefighter) of Rechter Nienke de Waele hun onmiddellijk te Wraken op grond van het feit dat zij hand en spandienst verlenen voor Peter R. de Vries. De overige corrupte ‘Riool–gasten’ waren de valse ‘Pisnicht Gerard Spong’ die door de Vries wordt aangeduid als Top advocaat (Kuch en gratis reclame ) en de verrotte en corrupte Debiele leerjongen Mick van Wely van ‘Politiescribent John van den Heuvel’. Tja, lekker verrot en corrupt zooitje Tuig van de Richel zat daar gisteren  aan tafel in de Raadkamer van ‘Insluip- Geilneef Junkie- Peter R. de Vries’(Video) . Deze uitzending had beter net zo als een echte raadkamer geheim kunnen blijven.

Opmerking: Wij hebben het voorgaande artikel voorgelegd aan de Raad van rechtspraak, alsmede aan de Minister  van Justitie en het College Procureur generaals met het verzoek om commentaar in deze m.b.t. het verlenen van hand en spandiensten door een Rechter en een OvJ voor ‘Maffiabaas John de Mol’ en ‘Maffia-journalist Peter R. de Vries’.