(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRStaatspropaganda:‘Nabestaanden’ MH17 hekelen publiciteit vondsten menselijke resten volgens corrupte VVD-er Piet Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17(video).
Opgehitste nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp met de MH17 eisen excuses van Wilders vanwege een Russisch-Nederlandse vriendschapsspeld volgens Corrupte Top VVD-er en Oorlog’- hitser Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17 . De PVV-leider draagt het speldje tijdens een bezoek aan Rusland. ,, De Corrupte Top VVD-er de altijd liegende  Piet Ploeg van de Stichting Vliegramp MH17 keurt de actie van Wilders met kracht “af kennelijk namens zijn Partij Crime Boss Rutte.

Met Negatief Reisadvies (video)geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash.

‘NRC-AIVD-Trollen’ van ‘Godfather Rutte’ snoeren Pieter Omtzigt de ‘MH17-mond’(video).
De corrupte Voorzitter en altijd liegende Top VVD-er Piet Ploeg van de Stichting Vliegramp MH17 laat weten ,,Op zich is het al bijzonder dat een individueel Kamerlid Wilders die zwaar oppositie voert tegen mijn  altijd liegende ‘VVD-Godfather Rutte’ het nodig vindt Rusland te zoeken. Dat terwijl de betrokkenheid van Rusland [bij MH17, red.] evident is.”   Dit terwijl er nog niets is bewezen en de rechter nog geen uitspraak heeft gedaan wie er schuldig is aan de MH17 slachting. Volgens Piet Ploeg is de actie van Wilders ‘ongepast’ en zo niet een ,,Verraad aan de nabestaanden, dat hij het nodig vindt ‘trots’ te zijn op de vriendschap.” Pure Oorlog ’s retoriek van ‘VVD-Piet’ alsof de gewetenloze  Nederlandse ‘Graai en Naai-Elite’ al in Oorlog is met Rusland of aan de vooravond staan van een Oorlog met Rusland zoals o.a. Zijlstra loog. Waar hebben wij deze walgelijke Oorlog ‘s ophisterij eerder gehoord. Juist ja, van de VVD beroepsleugenaar en Oorlog’ Hitser Zijlstra en de ‘‘PvdA-Huil Komediant Timmermans ‘(video)tegen Rusland.

VVD Boeven Piet Ploeg en Kathalijne de Kruif.voor de rechter wegens lekken en Drugsgeld witwassen(Video). M.a.w. Piet is  een ras Top VVD Boef die net als ‘Griezel Teeven’ lieg en bedriegt en Drugsgeld(video) witwast!

Rutte smeekt Poetin het MH17 Doofpot-onderzoek goed te keuren. De altijd liegende ‘Mega-Fraudeur Ollongren’: Pas op voor ‘Fake-News’ van Poetin(video).
Men (wie is men? De VVD-Misdaadgroep en/of de en/of de Rusland Basher ‘DDR-66’ van ‘Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren ’(video)) wijst er verder op dat het onderzoek van het corrupte ‘Joint Investigation- Doofpot- Team ‘nog in volle gang is en de stichting van mening is dat Wilders met ‘een solo-actie door de het onderzoek heen dendert’ en -erger- op die manier de ‘nabestaanden schoffeert’.

Excuses op zijn plaats aan Rusland van de Beroepsleugenaars en Oorlog’s Hitsers Zijlstra, Timmermans, Ollongren(video), Rutte en Piet Ploeg .
De corrupte Stichting Vliegramp MH17 van Piet Ploeg twittert afkeurend over het speldje van Wilders. ,,,De Stichting Vliegramp MH17 keurt de actie van de heer Wilders met kracht af. RF (de Russische Federatie, red.) is betrokken bij de moord op 298 burgers.” Volgens Piet Ploeg is het ‘benadrukken van vriendschap met Rusland’ door een Kamerlid ‘ongepast’. ,,Laat het JIT (Joint Investigation- Doofpot -Team, het gezamenlijke onderzoeksteam van het Nederlandse VVD-Openbaar Ministerie en de andere betrokken landen en de CIA en hun schoothondje de AIVD, red.) zonder deze interventies zijn werk doen. Excuses aan nabestaanden op zijn plaats.”

Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’(video) laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne.

Onwetende of extreem domme Nabestaanden laten zich ophitsten door hun altijd liegende VVD Voorzitter Piet Ploeg en roeren zich ook online. Thomas Schansman schrijft: ,,Wat een walgelijke uiting! Een Nederlandse volksvertegenwoordiger onwaardig!”. Hij ziet Rusland als schuldige aan de dood van zijn zoon, want dat wordt steeds beweerd door de MSM met de dr Goebbels Staat-NOS voorop en de Voorzitter Piet Ploeg uit de school van Halbe Zijlstra. ,,17 juli 2014 werd #MH17 uit de lucht geschoten en mijn zoon vermoord door de Russen.” Kennelijk kan de beste man niet meer helder denken van immens verdriet  en daar wordt behoorlijk misbruik van gemaakt door de corrupte Gevestigde Orde politiek onder leiding van Rutte &Co: Pas op voor Poetin!
Hans de Borst, die zijn dochter verloor maar kennelijk nog nooit de naam van zijn de Voorzitter Piet Ploeg heeft gegoogeld , laat ook zijn ongenoegen blijken. ,,Deze volksvertegenwoordiger zit er niet mee over de ruggen van Nederlandse slachtoffers MH17 te scoren in Rusland, het land waar de BUK vandaan kwam“.  Ook de Borts is kennelijk in zijn verdriet zo gehersenspoeld door de MSM en de ‘VVD Boef -Voorzitter Piet Ploeg’ dat hij alles voor zoete koek slikt.Wilders twitterde gistermiddag over zijn bezoek aan Rusland, en stelde ‘met trots’ een Russisch-Nederlandse vriendschapsspeld te dragen en daar heeft hij gelijk in.,,Denkt u bij uw trots ook een moment aan alle nabestaanden MH17 waaronder honderden Nederlanders die nog dagelijks pijn voelen waaronder ikzelf?”, vraagt de gehersenspoelde De Borst op Twitter aan Wilders.

Ergernis en woede van de nabestaande richt zich op de verkeerde.
Nabestaande Ria van der Steen schreef Wilders onderstaande email. ,,Kennelijk zijn politieke spelletjes van grotere importantie dan voor u blijkbaar prozaïsche feiten en gebeurtenissen”, zo schrijft ze aan Wilders. Maar dat had zij aan haar Voorzitter Piet Ploeg en aan Frans Timmermans en Rutte en Ollogren moeten schrijven, want dat is nu precies wat zij al jaren doen.

Opmerking van Algemene importantie: Op 12 februari heeft Partijleider Steven Brown van de Stem van de Straat partij (video) AT5, Het Parool,De Balie uitgedaagd om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector. Top op heden geen enkele reactie (video) van de Lafbekken van de Gevestigde  Orde Pers