(door Loetjes en ondersteunt door onze ‘Royal-VIP- Vakantie- reizen’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem en Familia officieel op vakantie. Gratis VIP bestemming geheim(Video).
3 miljoen Nederlands leven op het randje van financieel omvallen en 100 duizenden arme sloebers staan wekelijks bij de mensonterende ‘PvdA Kapo -Jette Klijnsma -Voedselbanken. Naar die wanhopige en vernederde mensen zwaaide de ‘Taxfree-Shell-Koninklijke Familie’ gisteren solidair en trokken een lange neus vanuit hun peperdure Luxe ‘Royal- Staats-Vliegtuig’ op weg naar het peperdure hautaine Lech. De kosten van dat retourtje per privé Jet zijn alleen al 50 duizend euro. Het oude ‘mannen-NSB-Vod ‘ De Telegraaf  van de ‘Haatzaai-Columnist&Forum voor (geen) democratie Nanninga’ aka “de  reizende Dobbernegers” maakt overuren om de Koninklijke familie in Lech de Hemel in te prijzen. De Telgraaf vergeet nu even voor de vakantiepret van de ‘Royal-Labbekakken’ dat de laatste decennia Lech is overspoelt door de Russische Maffia Oligarchen(video), maar dat wordt kennelijk niet door ‘DDR-66- Minister Ollongren'(video) en De Telegraaf beschouwd als Russische inmenging met de Koninklijke familie.

‘Jan met de Pet Crisis’ of geen ‘Jan met de Pet crisis’, maar VIP-gereisd wordt er door de Taxfree Royal(video).

‘Royal Hofnar Rutte’ snapt ophef Koningsbegroting niet in tijden van ‘Jan met de Pet Crisis’(video).
Wie betaald dat vraagt Loetje zich af ? Of zouden ze dat zelf doen met al het gestolen en opgelicht ‘VOC- Shell-Bloed-miljarden’? Nee, Loetje, dat betaald de belastingbetaler. En ‘Royal-Duivels’ worden altijd  uitgezongen door ‘Hofnar Rutte’ en de CDA Censuur-Lord Buma van het ‘Nep en Fop-Christelijke’-CDA met het Wilhelmus(Video) : Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed’(-),  asl zij weer eens voor de zoveelste keer extreem Luxe op vakantie gaan zoals alle  ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters'(video).

Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000, en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia geen probleem(video).

‘Hofnar Rutte’ geeft vertekend overzicht Luxe Reizen en Vakanties van het voor 108 miljoen gesubsidieerde ‘Maffia- Koninklijk Huis’.
Hoe lang pikken wij deze “Royal- misdaden en vakanties ’ nog vraagt Loetje ? Pas twee eeuwen Loetje.

Opmerking van Algemene Importantie: De Stem vd Straat Partij(Video) is de enige partij die het Paleis op de Dam van de  rijzende ‘Taxfree-Royals’ gaat vorderen en ter beschikking wil stellen aan jongeren uit de Laagste en lage midden Klasse in Amsterdam.En wordt alleen daarom al geboycot door de Amsterdamse slaafse en laffe Pers ‘Cenuur-At5’ en  het ‘PvdA bejaarde-Vod Parool’ en hun ‘Elitaire- vuilnisbak’ de subsidie vreter De Balie(video).