(Van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gemeenteraad Verkiezingen: Bent u een racist en/of NSB-er en houdt u van Haatzaaien en discrimineren? Stem dan op de ‘Kuifje in Afrika Racist’ & ‘Haatzaaier-Big Mac Bek Nanninga’ de Columnist van het bejaarde mannen ‘NSB-Vod De Telegraaf(Video)‘.

Duizenden mensen inclusief kinderen en baby’s  zijn inmiddels verdronken tijdens de levensgevaarlijke mensensmokkel overtocht van Noord-Afrika naar de EU.Die Schlemielen ( =Verworpene der aarde) scheldt  de veelvraat Nanninga uit voor “Dobbernegers”. Dat is feitelijk racisme en Haatzaaien van de kwaadaardigste vorm en dus strafbaar. Waarom wordt zij niet vervolgd door de corrupte ‘VVD-Justitie’ met zijn ‘Incest-Vinger-politie'(Video) en Wilder swel met zijn bijna zachtaardige uitlating ‘Minder ,Minder Morakkken’ in vergelijking met Nanninga haar walgelijke “Dobbernegers”. Maar hoe is het mogelijk dat deze racist een graag geziene gast is bij de ‘Lieg en Bedrieg- (haatzaai)- Kuifje in Afrika-debatten’, die georganiseerd worden door de De Balie, Het Parool en AT5 (Video) en daarmee het Haatzaaien en discrimineren van Nanninga gedogen en dus stilzwijgend goedkeuren. En De Stem van de Straat partij die een actief beleid voert tegen discriminatie en opkomt voor gelijke rechten en kansen en woningen(Video) voor iedereen daar in tegen totaal wordt geboycot.

 

Opmerking: A.s maandag geven wij uitgebreid aandacht aan het Haatzaaien van racist Nanninga in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV. Maar ook aan de Monsters en Super-Politie-informanten Peter R. de Vries, Astrid en Sonja Holleeder met walgelijke beelden (video)van De Vries die krokodillen tranen jankt voor zijn volgens eigen zeggen beste vriend ooit de vermoorde ‘Politie-informant Cor van Hout’ tijdens zijn begrafenis en daarna gelijk zijn weduwe Sonja wipt.