(van onze Vrije Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(video).
Vrijheid zit in het DNA van Amsterdam( wat er nog van over is), maar hoe gaat het met die vrijheid in de stad en de media vraag AT5 zich schaamteloos af ? Vanavond vanaf 19.15 uur gaan acht in hoofdzaak altijd liegende corrupte lijsttrekkers met elkaar het gecensureerde ‘Gouden Bergen beloven–debat’ aan over deze fundamentele vraag. Nou, dat wordt weer een partij liegen van heb ik jou daar met goedkeurig van het slaafse en laffe corrupte AT5.

CDA, PvdA, VVD,CU en D66 zijn voor de Sleepwet  en voor het afschaffen van het referendum en/of het niet uitvoeren van de Wil van het Volk,maar dat is AT5 niet bekend(kuch).

D66 is een kwaadaardige Tumor die de Democratie sloopt voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite’(Video).

De Koppelbaas partij van ‘Arbeidersverrader Asscher’ te besmet: Lokale PvdA-partijen gaan verder onder nieuwe Schuilnaam(video)
Kun je in ‘Expats&Yuppie&toeristen-Amsterdam’ nog wel zijn wie je bent als gewone kaal geplukte Amsterdammer? Als men tot de laagste Klasse en lagere midden klasse behoort al jaren niet meer, want dat ben je al blij dat je dagelijks te eten hebt en een dak boven je hoofd. Staat de vrijheid van meningsuiting onder druk? Ja, o.a. doordat de corrupte Amsterdamse Gevestigde Orde Pers Het ‘PvdA bejaarden- Parool’ , At5 en hun ‘Elite- Outlet De Balie’ alle vrij geluiden zoals die van de Stem van de Straat Partij boycotten en/of kwaadaardig verdraaien(video). Hoe ver reikt de vrijheid van religie met de VVD ‘Moordenaar’ Burgemeester Van Aartsen(Video)? En is er nog ruimte voor mensen die op een alternatieve manier vorm willen geven aan de stad? Het zijn vragen die morgenavond niet aan de orde komen in het  ‘Nep en Fop AT5-Vrijheidsdebat’: Boycot het vrije geluid van de partijen als de Stem van de Straat.
De antidemocraat en ‘Yuppie-Fascisten leider Reinier van Dantzig’ (D66), Laurens Ivens (SP), Eric van der Burg (VVD-Misdaadgroep ), Don Ceder ( ‘Incest-Bijbelbelt- ChristenUnie‘), Marjolein Moorman (van de Koppelbaas partij PvdA), Mourad Taimounti (DENK), Diederik Boomsma ( ‘Nep en Fop Christelijk’ CDA van ‘Censuur- Lord Buma’) en Rutger Groot Wassink (GroenLinksRechts ) zijn vanavond te gast bij AT5. Kijk dus vanavond (niet)vanaf 19.15 uur naar AT5, of volg het ‘Lieg en bedrieg debat’ niet via de 100% gesubsidieerde dr. Goebbels website AT5.nl.

Stem van de Straat Partijleider Steven Brown daagt AT5, Het Parool ,De Balie uit om het eerste debat(vide0) te organiseren met een Leugendetector(video).

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat heeft afgelopen week gebeld met At5 of zij het nog aandurfde om één op één op een debat met Leugendetector te organiseren zodat de Kiezers in Amsterdam voor het eerst een debat te zien krijgen waar de waarheid wordt gesproken. De vage corrupte man die Brown aan de lijn kreeg hoorde Brown nerveus lachend aan en wist niet (loog) dat de gemiddelde partijleider altijd liegt, zelfs niet toen Brown hem op de ‘VVD-beroepsleugenaar Zijlstra’(video) wees. Hij zou Brown terug bellen, maar u raadt het al dat heeft hij niet gedaan.

Opmerking: Maak een einde aan de meedogenloze  macht van de corrupte Gevestigde Orde partijtje en hun hersenspoel Pers At5, Het Parool en de ‘Pvda-subsidieveelvraat De Balie’ en stem 21 maart op de Vrije Stem van de Straat partij(video).