(van onze altijd liegende VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger van de VVD-Misdaadgroep verlaat per direct de ‘Graai en Naai politiek’ duikt het Luxe Wachgeld in(Video).
De criminele Hunger raakte in opspraak doordat ze als aandeelhouder is gelinkt aan een ‘Nep en Fop Witwas-bv’ van haar criminele Rat in pak partner(Video), die 400.000 euro ‘leende’
( lees jatte) van de gemeente. Over dat geld is nu onduidelijkheid en dat is uiteraard foetsie en dat kunnen de “Labbenkakken” weer ophoesten. De ‘VVD- Gangsterin Hunger’ bralt in een ‘Zijlstra-Leugen- persbericht’ dat ze met deze beslissing iedere twijfel over mogelijke belangenverstrengeling wil wegnemen: ‘Het was een moeilijke beslissing, maar een noodzakelijke.’ In hetzelfde persbericht stelt de VVD-Misdaadgroep dat Hunger zich altijd aan de ‘VVD-regels’ heeft gehouden en dat dat ook uit het ‘Doofpot-onderzoek’ van de gemeente is gebleken. En dat zij als ‘eerlijke’ VVD-er is die een bewijs van goed gedrag(video) kan overleggen en nu het Luxe Wachtgeld in gaat. Waarom zit deze ‘VVD-Mega-Oplichters Hunger” niet in de cel? Omdat Justitie in handen is van de VVD-Misdaadgroep en het  ‘Nep en Fop Christelijke CDA(video)’. De corrupte en schaamteloze Fractievoorzitter Daaf Ledeboer noemt Hungers vertrek een persoonlijk drama en een grote aderlating voor de ‘VVD-Misdaad-partij’ en de plaatselijke cocaïne dealers, Pooiers ,Luxe restaurants en Hotels en bordelen(video) en roept iedereen op om bij de komende Gemeenteraad’s verkiezingen vooral op de VVD te gaan stemmen. Hunger is door ons per direct op het “Elite-Gangster Billboard “geplaats waar zij zich als en vis in het water voelt.

 

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.