(Van onze stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ollongren medeplichtig  dat Amsterdam is verwoest tot een ‘Expats en Yuppie-Pret Park’(Video).
‘Nep en Fop GroenLinks’ van ‘Yes we can Boy Klaver’ (Video) woest op kritische borden: ‘Wtf, leugenachtig en leve Doofpot- Femke Halsema’ en de witte scholen ‘Jij en 70.000 woningdelers op straat? GroenLinks laat je links liggen.’ Rondom het Waterlooplein zijn diverse borden van Huisjesmelkers geplaatst waarmee ‘Nep en Fop GroenLinks’, PvdA-hoertjes en SP en de Stem van de Straat partij aangesproken worden op hun beleid tegen woningdelers. De corrupte Zeeger Ernsting van GroenLinksRechts reageert verontwaardigd op Twitter. ‘Wtf. Overal illegaal aangebrachte sandwichborden rond Waterlooplein met leugenachtige boodschappen over onze strijd tegen vastgoedhufters.’Hij stelt dat de borden illegaal geplaatst zijn en vindt dat ze daarom verwijderd zouden moeten worden door het corrupte stadsdeel Centrum. Ook Laurens Ivens (SP) levert kritiek op de borden. Hij beweert dat ‘het Grote Geld boos is’. ‘Ze mogen niet meer elke woning maximaal uitmelken (overbewonen) over de rug van de huurders.’PvdA-lijsttrekker Marjolein Moorman van de Koppelbaas-partij  is ‘benieuwd welke illegale huisjesmelker dit pr-bureau heeft ingehuurd om deze absurde boodschappen te verspreiden.’ Moorman noemt het bovendien ‘apart dat er geen borden zijn voor VVD-misdaadgroep en de ‘D66-Yuppie-fascisten ‘. Deze partijen steunden volgens haar ook het beleid om ‘verkamering van huizen te voorkom, wat niet waar is, maar goed dat zijn we wel gewend van de PvdA-hoertjes die in veertig gemeentes onder een andere naam mee doen aan de Gemeente verkiezingen.

Gemeenteraadsverkiezingen: Partijleider Brown bij psychiater Fenema: Groenlinks rijd het liefst met bakfiets over Brown heen(video).

Maatregel  tegen het uitbuit-woningdelen had al vier jaar geleden genomen moeten worden, aldus de Stem vd Straat partij.

De afzender van de borden is de duistere Woningdelers.org, een website die ‘de leugens en waarheid over woningdelen’ zegt te verkondigen. Met de leuzen reageert de organisatie op de maatregel van woon-wethouder Ivens, die begin dit jaar is ingevoerd.Hierdoor moeten louche Vastgoed Maffia pandeigenaren een vergunning aanvragen als er meer dan twee mensen op een adres wonen. De maatregel moet een einde maken aan uitbuit verhuurpraktijken waarbij zoveel mogelijk mensen als ‘Bio-Kippen’ in een veel te kleine woning gestopt worden.

VVD-misdaadgroep en D66-Yuppie –Fascisten steunen Prins Bernhard Jr en VVD Kamerlid &Gangster Haga.
Mogelijk zijn VVD en D66 gespaard door Woningdelers.org, omdat zij rond kerst plotseling van visie veranderden. De extreem corrupte Raadsleden Reinier van Dantzig (D66) en Tjakko Dijk (VVD) stelden toen voor om een ‘generaal pardon’ in te stellen voor Bernhard en Haga en andere Huisjesmelkers voor hun bestaande Maffia-constructies.

 VVD en D66 willen ‘generaal pardon’ voor woningdelen
Het voorstel kwam slechts een paar dagen nadat VVD-Kamerlid en pandjesbaas Wybren van Haga als bikkelharde VVD-Rat in pak(video) in het nieuws kwam. Hij zou via zijn Witwas en Nep en Fop bv’s meer dan honderd adressen bezitten in de stad. Zelf schatte hij dat er in ‘zeven op acht ervan te veel huurders zitten zonder dat hij daarvoor een vergunning heeft’.

‘Doofpot-Integriteitsonderzoek’ Van Haga. Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam: Stem vd Straat gaat Panden vorderen Huisjesmelkers Prins Bernhard&Haga&co(video).

 

Het gewetenloze VVD-Kamerlid Haga verdedigde zichzelf door te stellen dat de regels van Ivens te streng zouden zijn en vergeleek de controles van de gemeente daarbij zelfs met razzia’s. Later nam Van Haga zijn omstreden uitspraak terug.

 VVD-kamerlid door het stof na razzia-vergelijking wethouder Ivens.
Toch stelt zijn corrupte partijtop een ‘VVD-Doofpot -integriteitsonderzoek’ naar hem in, om te bekijken of de VVD’er niet zijn voorbeeldrol als Kamerlid heeft verkwanseld. Het is nog niet bekend wanneer het onderzoek wordt afgerond. Vooralsnog mag Van Haga gewoon Kamerlid blijven.
Partijleider Steve Brown heeft alle corrupte en altijd liegende Gevestigde Orde Politieke partijleiders uitgedaagd voor een debat met een leugendetector(video), maar er is niet één die het aandurft. Zijn ze bang voor Brown en/of de waarheid? Zijn ze bang dat ze worden ontmaskerd als ‘Halbe Zijlstra-beroepsleugenaars'(video)?  Wat denkt u zelf.