(van onze ‘Elite-Pedo-VVD–Klasse Justitie- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Goeden Doelen Maffia-Oxfam’ hield ‘Pedo-Demmink-orgies’ op Haïti na aardbeving op de lijken(video).
De Maffia-Boss van Misdaadgroep ‘Pedo-Oxfam’ Groot-Brittannië, Mark Goldring, vindt de harde kritiek (de waarheid) op zijn smeerpoetsen organisatie en die van zijn collegae de drugsgeld- Witwasser en ‘Pedo-Beschermheer’ ‘VVD-Griezel- Teeven’ van (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’ (video) – naar aanleiding van de ‘Pedo-seksfeestjes’ in noodgebieden – buiten alle proporties. „Wat hebben we gedaan? Baby’s in hun bedjes gedood?”, bralde hij verontwaardigd. Opvallend, want daar waren ze nou juist uitgerekend nog niet van beschuldigd. Is hier sprake van waar het hart vol van is loopt de mond van over. Vast staat  dat door hun tijd en geld te verdoen aan perverse pedo-verkrachting’s orgies zijn er mensen en baby’s gestorven, die anders gered hadden konden worden. Goldring heeft in een interview met The Guardian gereageerd op het zwaar weer waarin zijn ‘Pedo- Goede Doelen- Maffia-organisatie’ in terecht is gekomen. Vorige week kwam naar buiten dat ‘Pedo-Oxfam-medewerkers. tijdens hulpmissies in onder meer Haïti en Tsjaad seksfeestjes organiseerden met te jonge jongens en meisje prostituees. Zaten er ook baby’s en peuters bij?De overheid in Haïti gaat een onderzoek starten naar de beschuldigingen rond het pedo-seksueel misbruik en groeps- verkrachtingen door leden van Oxfam. „We willen volledig licht werpen op deze zaak en de verantwoordelijken vinden en hen, als ze schuldig worden bevonden, straffen”, verklaarde de minister van Buitenlandse Zaken, Antonio Rodrigue.

Tipje van ijsberg: Pedo-Amber Alert’:’VVD-Griezel-Teeven’ aan de slag in de Jeugdzorg bij (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’(video).

Oxfam opende zelf een ‘Doofpot-onderzoek’ in 2011, waarna vier medewerkers werden ‘ontslagen’ met een grot zak poen mee en drie die zelf ontslag namen(kuch). De Haïtiaanse overheid verwijt Oxfam de autoriteiten destijds niet op de hoogte te hebben gebracht. „De regels zijn nochtans duidelijk: ze moeten de wetten van het land naleven, maar ook de overheid inlichten over belangrijke informatie”, aldus Rodrigue. Hij moest de verhalen over het seks orgies met ook kinderen uiteindelijk vernemen via de media.Ook de Haïtiaanse president, Jovenel Moïse, reageert geschokt en wil meer duidelijkheid. Volgens hem zijn de verhalen over Oxfam „slechts het tipje van de ijsberg” en moet er een omvangrijk onderzoek komen, ook naar andere hulporganisaties zoals Artsen zonder Grenzen en die van de ‘Showbizz -riool King Joop van den Ende’ en ‘Maffia Boss John de Mol’ en zijn ‘Alles neukende Dwerg zoontje Johnny de Mol jr.'(video).