(van onze Anti –democratische VVD, D66, CDA en CU redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 verkracht eigen Referendum idealen. Bestaat D66 Tweede Kamerlid Rob Jetten echt (Video).
Democratie? Voor wie dan? Wat denkt u zelf? Wij zijn van mening dat als het aan het regiem ‘Shell-Taxfree-Rutte& Co‘ ligt is de Democratie er alleen voor het corrupte Tuig van de Richel de ‘Taxfree-Elite’. De giftige rook(video)van de verkrachting van de Democratie door de ex Minister van Buitenlandse Liegende &Corrupte zaken Zijlstra en zijn  ‘Crime Boss Rutte’(Video) was nog amper op getrokken in de Tweede Kamer of daar verscheen al weer ‘D66-Bilderberg-“Stasi”-Ollongren’(video) in de Tweede Kamer om het laatste restje democratie af te schaffen met allerlei drog redeneringen en leugens dat het goed is voor het Volk dat zij niets te zeggen heeft.

Facebook and the Dutch Minister ‘D66- Bilderberg- Ollongren’ Begins Killing the Independent News(video).

D66 verkoopt uw Organen aan de ‘EU-Elite’ en schaft het laatste restje Democratie en Vrije News af(Video). 
Gisteren schitterde de (Maffia)-kopstukken ‘Censuur Lord-Buma‘, ‘Incest-Bijbelbelt-Boss Serges‘ en ‘Suikeroompje& Elite-Pedo-Schandknaap- Pechtholt’ (video)  van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaagroep door afwezigheid bij het debat. Dit vuile werk lieten zij over aan hun corrupte voetvolk van het ranzige liegend ‘Creep- typetje’ als ‘Rent a D66 Rob Jetten’, die zelfs hun eigen moeder verkopen als het moet. Democratie? Ja, aan mijn hoela ! “Een dikke vinger naar de bevolking.” Zo noemt SP-Kamerlid Ronald van Raak het afschaffen van het raadgevend referendum door D66 Minister ‘Bilderberg -Kajsa-Stasi-Ollongren’ van Binnenlandse Corrupte&liegende Zaken. De Tweede Kamer bralde gisteren over het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’ anti democratische plan, waar een corrupte meerderheid voor is. Een groot deel van de oppositie verzet zich fel op ‘Yes, we can Boy Klaver na . Vooral de ‘D66-Yuppie- fascisten’ moesten het terecht ontgelden. De corrupt coalitiepartij ‘Rent A D66′ was altijd voor het referendum, maar wil het inmiddels weer afschaffen nadat het Volks tegen het Oekraïne `Maffia-Verdrag’ had gestemd tot grote schrik van Pechthold en ‘Yes, we can Boy Klaver‘ en de ‘Arbeiders verrader Asscher’.

’Bang voor mening van door Rutte&Co de kaal geplukte  bevolking’
Volgens Van Raak zijn politici bang voor de mening van de bevolking. De stekker moet volgens hem uit het referendum omdat burgers zich in het Maffia-Oekraïne-referendum één keer tegen het regeringsbeleid Rutte &Asscher (de ‘Crime boss’ van de PvdA- koppelbaas partij(video)) hadden uitgesproken.PVV-Kamerlid Martin Bosma had naar eigen zeggen zijn begrafenispak aangetrokken op deze „zwarte dag voor de democratie ”. Volgens hem is het referendum de eerste echte vernieuwing van het politieke bestel sinds de 19e eeuw. „Als de wet niet deugt, verbeter hem dan Tuig van de Richel”, riep hij op.

Partijleider Steve Brown  legt in Video hierna uit wie op de Stem van de Straat partij gaan Stemmen tot schrik van de Gevestigde Orde partijtjes  VVD,D66,PvdA,GroenLinks en het CDA: