(van onze PvdA-Untergang redactie in samenwerking met onze’Rent a D66′ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gemeenteraad Verkiezingen:Wordt wakker en stuur de corrupte ‘Gevestigde-Graaien en Naaiende- partijtjes’ D66,VVD,PvdA, CDA GroenLinks en CU het bos in en Stem op de Stem vd Straat partij(video).

De uitloop bij de Koppelbaas en Oplichters partij de PvdA is begonnen met Senator ‘Barones Barth’.
Het PvdA&D66 ‘Graai en Naai-echtpaar Hoekema&Bart’ duiken onder in het Luxe Wachtgeld in het buitenland mogelijk samen met de ‘VVD- Beroepsleugenaar’ de Ex Minister van Buitenlandse Zaken Zijlstra(Video). Als reden voor zijn vertrek als een Dief in de nacht noemt Hoekema de discussie die in de media is ontstaan rond een corrupte overeenkomst die hij sloot met de gemeente Wassenaar. De psychopaten Barth en Hoekema probeerden te bedingen dat ze na Hoekema’s afscheid als burgemeester tegen een lagere huur in de ambtswoning mochten blijven wonen. Bovendien regelde Hoekema onterecht extra wachtgeld voor zichzelf.

D66 verkoopt uw Organen aan de ‘EU-Elite’ en schaft het laatste restje Democratie en Vrije News af.
Vanwege de ontstane ophef heeft Hoekema nu zijn ontslagbrief ingediend bij eveneens corrupte VVD- Commissaris van de Koning Johan Remkes. Hoekema wil naar eigen zeggen niet dat de gemeente Langedijk nog langer wordt belast met de media-aandacht voor zijn persoon, maar wel met zijn kosten dat hij nu het Luxe Wachtgeld in duikt . „Ik vertrek met pijn in mijn stenen en corrupte hart en vooral mijn portemonnee, want de mooie gemeente Langedijk heeft mijn hart gestolen”, bralt hij.De fractievoorzitters in de raad heeft hij donderdagavond op de hoogte gebracht. Die respecteren zijn besluit, meldt de gemeente Langedijk in een persbericht. Vorige week stapte de walgelijke ‘Rode-PvdA Barones Barth’ op als corrupte  fractieleider van de PvdA-hoertjes in de Eerste Kamer. Zij ging, terwijl het debat over de donorwet zou worden gehouden, samen met Hoekema op een peperdure vakantie naar de Malediven. Daarover ontstond veel woede. „Ik was ervan overtuigd dat mijn vakantie mogelijk was, omdat ik het debat via internet ook vanaf mijn Luxe vakantieadres kon volgen en wat kan mij die Labbenkakken (video) feitelijk schelen ”, bralde Barth daarover, hetgeen voor nog meer onbegrip zorgde.

 

Bronnen binnen de ‘Koppelbaas partij'(Video)van de PvdA-hoertjes meldden dat bij het verschijnen van de ochtendkranten pas echt tot haar doordrong dat een peperdure vakantie vieren in de tropische archipel tijdens een gevoelig donordebat misschien toch niet zo’n goed idee was voor een corrupte politicus die al onder vuur lag. Hoekema en Barth zijn al jaren in het nieuws met walgelijke verhalen over niet betaalde AH-pizza’s, toegesnauwde ambtenaren, intimidatie van raadsleden en ’gegraai en genaai’, zoals critici stellen. „Ze staan bekend als liederlijke  geldwolven”, zegt partijleider Ben Paulides van de Democratische Liberalen Wassenaar.

Stem van de Straat Partijleider Steven Brown daagt AT5, Het Parool ,De Balie uit om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector(Video)