(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Lynch-Show-Time’: ‘Holleeder Monster-proces’van start en hij is nu al veroordeeld tot Levenslang(vidio). ‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ uit de rechtszaal Proces Holleeder gezet(Video).
‘Zussen Holleeder’ in vereniging met Peter R. de Vries Rippen hun broer Willem en bezorgen hem voor de ‘veiligheid’ van de geroofde 25 miljoen euro Levenslang(video). Willem Holleeder heeft in het ‘Showbizz-Monster proces’ de verklaringen die zijn ‘Judas-zussen’ en hun ‘Media-Pooier-Peter R. de Vries’ en ex-vriendin ‘Hoer- Sandra den Hartog’ tegen hem hebben afgelegd dinsdag nog maar eens bestempeld als “smerige leugens”. De ‘Judas-vrouwen’ en ‘Super-Politie-informant Peter. R de Vries’ beschuldigen hem van betrokkenheid bij liquidaties.

 25 miljoen( euro’s) reden voor ‘Judas-Zussen Holleeder’ & Peter R. de Vries om Willem levenslang te bezorgen(Video)

 

LOL:‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent louche  advocatenkantoor, Misdaadmuseum en Raadskamer(video).
Holleeder maakte dinsdag met zijn antwoorden aan de rechtbank duidelijk dat de Judas-getuigenissen gelogen zijn en dat is ook oud nieuws voor Volksnieuws . Hij omschreef ze bij tijd en wijle als “vieze smerige leugens “.  Toen hij hoorde van de ‘Judas-verklaringen’ en ‘Judas-Boeken’(Video) dacht hij naar eigen zeggen dat hij droomde. Holleeder zegt dat zijn zus Astrid een kwade genius is die samen met haar ‘Media-Pooier Peter R. de Vries hem proberen levenslang te bezorgen om zijn laatste poen te jatten en haalde hard naar haar en De Vries uit.

Holleeder: ‘Judas-Astrid’ en ‘Politie- informant- Peter R. de Vries’ saboteren proces’(Video).

 

Hoeveel betaald Justitie aan Peter R. de Vries en zussen Holleeder om Willem levenslang te bezorgen(video).
Hij noemt de ‘Judas-getuigenissen. “het ergste” dat hij tot nu toe heeft meegemaakt. “Onbegrijpelijk. Dat je familie en De Vries zo’n smerige streek kunnen uithalen. Terwijl ik alles voor ze heb gedaan en vergeet niet dat die de Vries jarenlang de loopjongen van mij en Cor van Hout was en toen o.a. tassen met zwart geld voor ons wegbracht en artikeltjes voor ons fabriceerde dat wij goede Jongens waren en wij hem daarvoor o.a. overal gratis hoeren hebben laten neuken om maar wat te noemen.Eigenlijk kan je wel stellen dat we die smeerpoets die zijn eigen moeder voor geld verkoopt van Lange Frans (Klaas Bruinsma) over genomen hebben waar hij ook al stiekem voor werkte. 

OM-Getuige’ verzon verhaal over Moord op ‘Judas-zussen Holleeder ‘en hun ‘Media- Pooier -Peter R. de Vries'(Video).

‘Judas-Familieband’. Holleeder spreekt voor het eerst over Peter R. de Vries zijn sex escapades als de de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video).
Op de vraag van de rechter of Holleeder met terugwerkende kracht denkt dat de familieband niet zo hecht was als hij dacht, antwoordde hij volmondig nee. “We hebben nooit een andere relatie gehad dan een goede relatie“, verklaarde hij.Holleeder zegt dat er maar één reden is dat Astrid Holleeder tegen hem belastende verklaringen heeft afgelegd. Hij stelt dat ze samen met De Vries  op geld uit is en dat publiceerde wij reeds al tijden geleden.Dat ook Sonja Holleeder en Sandra den Hartog verklaringen tegen hem hebben afgelegd, komt volgens Holleeder uit de koker van Astrid Holleeder en Peter R.de Vries met zijn louche advocatenkantoor . “Zij heeft alles in elkaar gedraaid”, zegt hij over de getuigenissen. “Ze willen van mij afkomen.”