(van onze altijd liegende VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Leugen ex KGB-Boss ‘VVD-Minister Zijlstra’ haalt Russische en Internationale pers. Rutte blijft pal achter zijn Zijlstra staan”(video).
Was er gisterenavond laat nog geen vuiltje aan de lucht volgens Rutte en zijn corrupte loopjongens Buma, Seegers, Pechtold m.b.t. het aanblijven van de Beroepsleugenaar en oorlogshitser Zijlstra ging hij vandaag huilend zonder ook maar enige verantwoording af te leggen van zijn wan en misdaadpraktijken als een dief in de nacht he Luxe Wachtgeld in. Zelfs de ‘Staats-NOS’ wist vandaag nog te brallen dat men de ex directeur van Shell Van der Veer niet op zijn blauwe ogen moest geloven en dat zo maar Zijlstra kon aanblijven als Minister van Buitenlandse Zaken. Ondanks dat Zijlstra inmiddels op de sociale media de Laughing stock was geworden en de foto’s waar hij allemaal bij was geweest niet meer te tellen. Na zij laffe aftreden dat de gehele Tweede Kamer op Forum van Democratie na zeer indrukwekkend en moedig vond was er voor het merendeel van de oppositie geen debat meer nodig vandaag met die ander Beroepsleugenaar Rutte van de VVD Misdaadgroep.

“Het Oekraïne gevaar dat met de dag groter wordt ziet u niet in de MSM en de Tweede Kamer zwijgt”. 
Tot verbazing van die laffe en kruiperige oppositie werden zij n.b. door de regeringspartijen voor het blok gezet. Of Nu debatteren of Nooit debatteren over deze zaak. De enige die naar voren schoof en for the record gemeld wilde hebben dat voor zij partij er totaal geen behoefte voor een debat met Rutte was ‘Jesse we can Boy Klaver’. En dat is ook wel te begrijpen aangezien ‘Boy Klaver’ en GroenLinksRechts tot huh nek in dedrek zitten met ‘Beroepsleugenaar Rutte’ in ‘Maffia-Oekraïne -Schandaal(Video)’ verhaal.

Waarschijnlijk zal Zijlstra binnenkort met behoud van zijn Luxe Wachtgeld opduiken in de bus van Teeven als part time kaartjescontroleur. En wie zal het zeggen zit Jesse Klaver dan als enige passagier met puntmuts op gratis in de bus van Teeven en Zijlstra. De VVD gaat nu niet op zoek naar een eerlijke minister van Buitenlandse Zaken, maar naar een betere leugenaar….

Tot Slot: En dan wordt Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij weggehoond door de Gevestigde Orde Pers als hij een Leugendetector eist (Video) in de Nederlandse corrupte altijd liegende ‘Rat in pak-Politiek’ (video).