(van onze niet gesubsidieerde Zombie TV(Video) Kijkers redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #me-not Weinstein’ slaat na maanden stilte terug.VARA-#metoo-Coryfeeën Franciscus van Jole en Mathijs van Nieuwkerk muisstil(Video).
Hevige verontwaardiging en walging om ‘Mega-salaris uitkering’ van VARA Linkse Linke Astrid Joosten en de VARA ‘Subsidie-Miljonair’ en ‘#metoo Pedo-Matthijs van Nieuwkerk en de ‘aanrander Franciscus van Jole’. Al weken hing het in de lucht: wat zou Astrid Joosten, VARA-presentator van het  bejaarden tv-programma Wat verdien je? zelf eigenlijk verdienen. Met toestemming van de corrupte ‘Graai en Naai-directie’ onthulde ze dat gisteravond in het programma. Haar antwoord riep onder kijkers een storm van verontwaardigde reacties op. De VARA en Joop.nl houden angstvallig geheim hoeveel de ‘#metoo- aanrander Franciscus van Jole'(Video) vangt maar dat schijnt ook ver boven de balkenendenorm te zijn.

 #Metoo-Pedo-Alert Soerin Narian’ vandaag van kracht(Video) in de omgeving van De Balie te Amsterdam!!!
Op sociale media uiten kijkers hun verbazing en walging over de hoogte van het bedrag van 175.000 euro ( gemeenschapsgeld)  dat Joosten jaarlijks op haar rekening mag bijschrijven. Onder de Balkenendenorm, verdedigt ze zelf, dat wel, ’maar serieus, waarvoor krijgt Astrid Joosten 175K per jaar’, vragen meerderen zich af. Daarnaast zit zij net als de ‘Riool- Showbizz King Joop van den Ende’ en ‘Maffiaboss John de Mol’ ook nog in de Goede Doelen Maffia(Video). De ‘Zakkenvuller Joosten’ is sinds 2003 ‘Nep en Fop-ambassadeur’ van het Epilepsiefonds. Zij steunt het Maffia-fonds met fondsenwervende en promotionele activiteiten. Voor al haar goede werk misdaden in dienst van de Heersende Klasse kreeg zij bij de lintjesregen van ‘Taxfree-Shell- Graai-King Willem’ en ‘Hofnar Rutte‘ in 2017 de’ Nep en Fop- onderscheiding’ van Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De meeste Zombie TV Kijkers kennen haar van de bejaarde kennisquiz Twee voor twaalf, waarvan ze al jaren het valse slaapverwekkende VARA gezicht is en de bejaarde kijkers tijdens het programma in slaap vallen en een aantal op grond van hun hoge leeftijd zelfs tijdens het programma een natuurlijke dood sterven. Zelf bralde ze daar gisteren in een interview dat ze voor dat bedrag ’veel meer’ doet dan presenteren. „Ik krijg gewoon een salaris uitkering voor mijn ‘Kul-werk’. Ik produceer mijn eigen bejaarden programma niet. Wel doe ik veel meer dan presenteren(kuch). Zoals redactie, deels de eindredactie en ik zit zelf ook bij de sollicitatiegesprekken voor mijn debielen-teams en ik ben natuurlijk als VARA gezicht Links en voor de PvdAHoertjes VVD-misdaadgroep . Daarbij bedenk ik vaak mijn eigen ‘Linkse’ ‘Nep en Fop-programma’s. Eigenlijk ben ik geen presentator, maar een Linkse VARA programmamaker voor bejaarde PvdA ZombieTV kijkers, die rechts zijn zakken vult als Ridder in de Orde van Oranje-Nassa, hihihihihihihihhi.”

Geen big issue voor de Linkse Linke VARA. ‘ “Christelijk’ Kabinet Rutte 3 gunt Zakkenvullers als Van Nieuwkerk & King Willem‘Mega-uitkering’ en Shell nog minder belasting(video).

NPO ‘VVD-Boef-Braller-Kelder’  die ver boven de Balkenendenorm vangt verkracht vrouwen&Labbekakken(Video) en Hertzberger bralt het goed.

Ze was dan ook niet nerveus voor eventuele reacties op haar Mega-salarisuitkering. „Nee hoor. Ik heb geen idee hoe het gaat vallen. Maar ik vind het zelf helemaal geen big issue als Zakkenvuller.” Het valt bij de meesten verkeerd. Men trekt vergelijkingen met de salarissen van rechters – ’het dubbele’ – ( Als beginnend rechter kun je ongeveer €5.100,-bruto per maand bijschrijven aan salaris. Indien meer ervaring wordt opgedaan, zal ook meer worden verdiend, dit kan dan oplopen tot €6.600,- bruto per maand. Dit is een jaarsalaris van dik 90.000 euro!), medisch specialisten – ’twee keer zoveel’ – en verpleegkundigen – ’vijf zeer ervaren verpleegkundigen die fulltime werken’. Ook vraagt men zich af, als Joosten al 175.000 euro verdient, hoeveel ’mannelijke presentatoren van de VARA en de Staats-NPO(Video) dat niet verdienen?’. En bedenk daarbij, zeggen enkelen, ’het is ons geld’. Joosten gaf aan dat het bedrag helemaal klopt en er geen escapes zitten in de berekening door de VARA-omroep. „Nee, het bedrag klopt helemaal. Er is geen eigen Witwas-bv waarin ik mijn programma’s produceer, zoals vele andere ‘Graaiende en Naaiende Presentators’  doen, maar goed die zitten allemaal aan de cocaine(Video) en in de #metoo en dat kost nou eenmaal bakken met geld, hhhihihihihhhih .” Op Twitter wordt echter wel gesuggereerd dat de presentatrice nog veel meer verdient dankzij klussen als spreker en in de Goede Doelen Maffia. Joosten zelf leidt de aandacht af door te tweeten over de beloning  uitbuiting van een krantenjournaliste, die gisteren onthulde 13 cent per woord te verdienen. Joosten: „Een grote schande! Welke krant reageert?!”

VARA en Taxfree-Rutte&Co doen niet aan beperken, behalve voor  freelance journalisten 
Begin vorig jaar deed de PvdA Minister de zieke IJdeltuit Plasterk(Video) nog een wetsvoorstel dat het Mega-salaris van presentatoren bij de publieke omroep zou beperken tot maximaal 181.000 euro per jaar. Die wet lag al klaar op de plank, maar het nieuwe ‘Taxfree-Shell Rutte-kabinet3’ heeft er niets mee gedaan. #Metoo-Subsidie Miljonair Matthijs van Nieuwkerk kan dus ondertussen gerust nog zijn 580.000 euro incasseren met zijn hysterische gebral en zijn hoerig geblondeerde haar, het bedrag waarmee hij in 2016 de positie van best betaalde Linkse Linke VARA presentator haalde.

Opmerking: Maak een einde aan de Roof praktijken van de ‘Gevestigde Orde-Rat in pak- partijtjes’(Video) en Stem de komende gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam in maart 2018 op de Stem van de Straat partij (Video).