(van onze ‘VVD&CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-BN-Hoeren ‘Huil-actie’ met PvdA ‘Zot-Plasterk’ Sint-Maarten levert 13,3 miljoen op voor de Strijkstok(Video)
Is de ‘Riool-Showbizz King Joop van den Ende’ een gevaar voor de democratie? Is Joop van den Ende een ‘Goeden-Doelen-Witwas-Misdaadgroep’? Volgens ons is hij en zijn misdaadgroep al jaren een gevaar voor de Democratie en een misdaadgroep, maar volgens ‘Kajsa-“Stasi”-Bilderberg-Ollongren’(Video) en haar ‘VVD- Crimeboss Rutte ‘is Joop dat niet, want hij is één van ‘Showbizz-Zombie- Oranje Boven-steunpilaren ‘van het ‘Shell-Taxfree-Koninghuis’ & ‘Hofnar Rutte&Co’. Dat zal ook wel de reden zijn dat de FIOD en /of de ‘VVD&CDA-Justitie’ nog nooit een inval heeft gedaan bij de Joop van den Ende Misdaadgroep. Wij schrijven al jaren dat hij de boel oplicht met zijn BN-Hoertjes a La Peter R. de Vries & Ali B.(Video) met bijvoorbeeld het ‘Tokkie-Oranje-Boven-Koningslied’,de 555 en Yemen ‘Goede Doelen-Maffia- acties’ in “Banana-Fraude- Nederland'(video)” en nu worden wij in het gelijk gesteld door Argos en de Groene Amssterdammer.

‘Nep en Fop Liefdadigheid Joop Van den Ende’ gaat grotendeels naar eigen Maffia- netwerk is oud news voor ons. ‘Junkie-BN-Hoeren’ van John de Mol gedwongen door Peter R. de Vries om ‘Huil-Yemen’ filmpjes te maken(Video).
De miljoenen die oud-theaterproducent ‘Riool- Showbizz King Joop van den Ende’ via zijn ‘Witwas-Maffia-liefdadigheidsstichting’ wegschenkt aan goede doelen, komen voor een groot deel terecht bij corrupte  bedrijven en instellingen waarbij Van den Ende zelf, zijn ‘Maffia-familie’ of corrupte zakenpartners en zijn BN-Hoertjes a La ‘VVD-‘Junkie-Gordon’‘ en Beau van Erven Dorens’ (Video) betrokken zijn.Bij zeker 65 procent van de 65 miljoen euro die de ‘Mega-Oplichter Van den Ende’ tussen 2009 en 2016 weg ‘schonk’ was dat het geval, zo blijkt uit onderzoek van De Groene Amsterdammer, platform voor onderzoeksjournalistiek Investico en radioprogramma Argos.Met de ‘Nep en Fop schenkingen’ van de ‘Witwas- Van den Ende Foundation’ wordt onder meer de hypotheek afbetaald van het Amsterdamse DeLaMar Theater wat gewoon een strafbaar feit is; een belangrijk podium voor Stage Entertainment; het  corrupte commerciële ‘Tokkie-Oranje Boven- musicalbedrijf’’ van Van den Ende. Andere ‘Nep en Fop-schenkingen ‘werden deels omgezet in opdrachten aan bijvoorbeeld productiebedrijf Medialane van Oplichtster& Witwas Maffioso dochter Iris van den Ende of aan producties van Stage Entertainment.

Fiscus terug geroepen door King Willem en zijn ‘Hofnar- Rutte&CO’. ‘Maffia-boss John de Mol & Staats-NPO luiden de Noodklok(Video) maar Salto-TV groeit tegen de klippen op.
De Belastingdienst heeft vorig jaar vergeefs geprobeerd een einde te maken aan de nauwe en duistere betrokkenheid van corrupte en gewetenloze familieleden bij vermogensfondsen zoals de ‘VandenEnde misdaad- Foundation’, stelt de ‘Graai en Naai Goeden Doelen Maffia- directeur Ryclef Rienstra’ van de ‘Nep en Fop-liefdadigheidsstichting’. De fiscus stelde een verbod voor om ‘Nep en Fop filantropen’ en hun corrupte familieleden in het bestuur te laten plaatsnemen.‘Dat hebben we na een telefoontje naar onze ‘Rutte&Gordon’ tegengehouden’, bralt Rienstra. ‘Het zou betekenen dat meneer en mevrouw Van den Ende niet meer in het bestuur van hun eigen Foundation mogen zitten. Dan houden we ermee op om het Koningshuis en de VVD te steunen.’ Joop Van den Ende bevestigt dit: ‘We zeiden: “nu is het klaar als wij niet onze zaken mogen vullen stoppen we het Koningshuis en Rutte te steunen met onze ‘Oranje-Boven-ZombieTV-Shows’  ”.’

3FM SERIOUS REQUEST en Goede Doelen zijn geen Glazen huis wat de ‘Bloed-Poen’ betreft(Video).
De slaafse en corrupte Belastingdienst trok de aanscherping van de regels vervolgens in, stelt Rienstra. De Belastingdienst wil dit ontkennen noch bevestigen, maar laat wel weten dat een corrupt bestuur als bij de VandenEnde Witwas-Foundation kritisch wordt beoordeeld. ‘De onafhankelijkheid van de ANBI tegenover haar donateurs en begunstigden zal niet bevorderd worden als personen in het bestuur zitting nemen die in een zakelijke relatie staan tot de oprichter en voorzitter’.De fiscus wil duidelijke regels voor de besteding van liefdadigheidsgelden omdat de giften aftrekbaar zijn van de belasting, maar wordt systematisch  tegen gehouden door Rutte&CO. Geefgeld wordt via deze weg een semi-publieke uitgave die niet de zakelijke belangen van de ‘Nep en Fop filantroop’ zelf mogen dienen. Een gever mag niet over zijn gift beslissen ‘als ware het zijn eigen geld’.

Bestuur van een Misdaadgroep. De Koning weet wie hij te vriend moet houden: Janine van “Koning Vuilnis Joop I” onderscheiden(Video).  ‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ kondigt ‘Goede-Doelen-Maffia’ fusie aan(video).
Bij de VandenEnde-Witwas- Foundation lijkt het omgekeerde het geval. Het bestuur bestaat uit vijf personen waaronder de corrupte Joop van den Ende zelf, zijn eveneens corrupte echtgenote Janine Van den Ende en zwager Mafioso Frank Klijberg, zijn louche huisadvocaat Hans van Veggel en Peter Prein gevolmachtigde van ‘CHIOS-Witwas- Investments’, de commerciële ‘ZombieTV- Oranje Boven holding’ van Van den Ende. Zij besluiten echter niet zelf over donaties, liegt Joop van den Ende in een reactie. ‘Wij geven niet één bedrag weg zonder onafhankelijk adviseurs te hebben geraadpleegd die al jaren direct of indirect voor mij werken. Zij worden ingehuurd door mijn slaafse directie, niet door het bestuur.’Veel ondernemers hebben moeite om beperkingen te accepteren in de besteding van liefdadigheidsgeld, zegt Jo Houben, directeur van de stichting Cultuur+Ondernemen, een kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector in een reactie. ‘Ze blijven nu eenmaal ondernemer en moeten vanuit het publieke domein teruggeduwd worden. Dat moet bijvoorbeeld door de Belastingdienst gebeuren.’ De stichting ontwikkelde een Cultural Governance Code met richtlijnen voor risicomanagement, belangenverstrengeling en openheid. Houben: ‘Volgens die code kan een constructie waarin de dochter van Van den Ende verdient aan een gesponsord project, niet door de beugel en is feitelijk strafbaar, maar ja wie in Nederland vervolgd Joop van den Ende en zijn vrouwtje Janine die n.b onderscheiden zijn door het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’. Maar Joop is niet de enige die over de rug van het Goede Doelen zijn zakken loopt te vullen. Maar vlak de ‘MaffiaBoss John de Mol’ niet uit op het terrein van de Goede Doelen Maffia  die zijn zuster Linda en zijn Dwergzoontje Johnny De Mol aka” de Allesneuker”(video)  inzet met recentelijk bijvoorbeeld  de ‘Nep en fop Sichting Het Vergeten Kind ‘ en al tijden het ‘Griekse eiland-Lesbos-Witwas-project’ waar hij zelfs die grote PvdA -Zul-Koenders(video)mee naar toe heeft gesleurd en hem zo gek kreeg Johnny mee te nemen naar de VN(video).

Joop van den Ende heeft laten weten beledigd te zijn(kuch),maar niet naar de Rechter te stappen wegens Smaad en Laster wat voor deze Miljoendief een peulenschil is en daarmee heeft Joop schuld bekend.