(door de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Anti-Democraat ‘Kajsa-“Stasi”-Bilderberg-Ollongren’(Video): Baudet gaat verder dan Wilders.
Voetbal en Johnny de Mol Jr. kenner Johan Derksen( Derksen is als enige niet geneukt door Johnny volgens eigen zegge) heeft in een interview met Mokum Magazine uitgehaald naar de bijna alle nieuwkomers, behalve de Stem van de Straat partij in de corrupte Amsterdamse gemeentepolitiek. Totale ‘corrupte- Rat in pak- verloedering’(Video) was al ingezet door die extreem criminele  ex D66-Wethouder Ollongren ‘, vindt hij net als de Stem van de Straat partij. ‘Ik voorzie heel veel problemen voor de Expats, Yuppies en Toeristen ‘Pret- Park Stad Amsterdam’, want dit leidt tot de totale verloedering van de Amsterdamse (toch al corrupte) gemeentepolitiek. De ‘Boze mannen PVV’ en het ‘Uber-Alles Forum voor (geen) Democratie’ van ‘Boy Baudet ‘en die Haat zaaiende Telegraaf- Big Mac Bek Nanninga (Video) zijn corrupte partijtjes waarmee ik niets te maken wil hebben en de sprekende poppen van ‘Sultan-Erdogan’ van ‘DENK-nietna’( daar zat n.b. eerst Sylvana Simons)  vind ik nog gevaarlijker. Voeg daar de geestelijk gestoorde Bij1 aan toe en je zult zien dat er door deze groeperingen verschillende kampen ontstaan die op den duur oorlogen binnen de stadsgrenzen zullen ontketenen met dat corrupte zooitje van de Gevestigde Orde partijtjes de VVD-Misdaadgroep, de D66 -Yuppies en de ‘GroenLinks-Bakfietsen maffia’ van Soapie/Docu’ ‘Pornostar-Jesse Klaver’. Vergeet niet zoals de Stem van de Straat o.a. stelt tussen de 23 en 30 procent van de Amsterdammers (video) moeten zien te overleven op of onder de armoedegrens’, aldus Derksen.

Corrupte ‘D66 Wethouder-Yuppie-Kukenheim’ verkoopt panden aan Vastgoed-Maffia. De Zondagsschilders op straat gesmeten(video)!

‘VVD-Misdaadplan stop op Huurcommissie in Tweede Kamer afgeschoten(Video). Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(video).

 

Het is de reden dat Derksen, na 45 jaar in de Randstad gewoond te hebben, blij is dat hij nu in Drenthe woont tussen de aardappel eters, alwaar de ‘PvdA- Kapo Klijnsma’ de scepter zwaait als Commissaris van de ‘Taxfree- Shell King Willem’. ‘Hier in de provincie merk ik trouwens dat niemand die partijen serieus neemt en de mediageile mevrouw Simons ( heet bij de stem v.d. Straat Partij ‘Zwarte Pieten deskundige Simons’) adviseer ik om professionele hulp te gaan zoeken. (…) Alle redacties zouden eens zo verstandig moeten zijn om de uitspraken van een vrouw die zo uit haar nek lult niet meer serieus te nemen en eens wat aandacht te geven aan de Stem van de Straat partij in plaats van die Haat Zaai en Maffia partijtjes als het ‘Uber-Alles-Forum’ en het geestelijk gestoorde Bij1.’In Mokum Magazine laat Derksen zich ook net als de Stem van de Straat partij kritisch uit over Maffia-vastgoedbaas prins Bernhard Junior en de zoon van Maffiaboss John de Mol de ‘Dwerg Johnny de Mol Jr’ aka “ de Allesneuker”. ‘Onze Koninklijke Hoogheid is gewoon een ordinaire huisjesmelker die niet de verantwoordelijkheid naar de samenleving durft te nemen om eens tekst en uitleg te geven. Waarschijnlijk heeft hij een slecht geweten. (…) Iemand met een voorbeeldfunctie zou zich toch eens achter de oren moeten krabben als hij bewust woekerwinsten maakt over de rug van anderen en mijn petje af dat de Stem van de Straat partij als enige heeft aangekondigd beslag te gaan leggen op zijn pandjes(Video).

A.s.: maandag verslag van het partijcongres Stop de Straf de arme maatschappij (Video)bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV.
Gemeenteraadsverkiezingen: Partijleider Brown bij psychiater Fenema: ‘Groenlinks rijd het liefst met bakfiets over Brown heen’. Enkele hoofdpunten van het partijprogramma De Stem van de Straat waarvan VVD rilt, D66 kots en Groenlinks het liefst met hun mega extreem dure bakfietsen over Brown heen scheurt. En laat het ‘Nep en Fop CDA’ eens beginnen zich aan hun eigen tien verboden te houden ! Brown zelf moet nog het meest kotsen van Lodewijk Asscher en de Ping Pong democratie(Video) en zijn 8 stumpers in de Tweede Kamer.