(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 2017’s Biggest ‘Fake -Kajsa-“Stasi”-Ollongren-News’ Story: PropOrNot. –Nederland is een Rat in pak land(Video) geworden na jaren Rutte &Co aan de macht en de AIVD en Hoogleraar criminologie Kolthof weten van niets.
De corrupte veiligheidsdienst AIVD van ‘Big Brother Bertholee’(Video) of een speciale corrupte dienst van de politie van de CDA ‘Minsters& Fraudeur- Grapperhaus’moet in het vervolg gekozen gemeenteraadsleden kunnen screenen, vóórdat zij worden beëdigd in de raad. Tussen de verkiezing en de feitelijke installatie is daarom een buffer nodig van enkele weken. Nou, voor meer dan 300+ corrupte Politici en Bestuurders kan de AIVD en ‘Nep en fop-Hoogleraar criminologie Emile Kolthof ‘ direct terecht bij het “Elite-Gangsters Billboard”(Video).De Corrupter Hoogleraar criminologie Emile Kolthoff pleit daarvoor in het ‘Christelijk’ Incest-bejaarde-VOD-Trouw om zo ondermijning van de ‘lokale Rat in pak- politiek’ te voorkomen. Als lector ’Ondermijning’ in Den Bosch heeft hij samen met het landelijke Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV) voor de Ultra-Rijken  een speciaal expertteam samengesteld dat algemeen bekende ‘Rat in pak- corrupte- gemeenten’ en zich zelf helpt aan inkomsten( subsidie).

Partijleider van de Stem van de Straat en ‘Underground Presentator van de Stem van de Straat  ing Steve Brown’ legt in de reportage hierna uit aan Psychiater Esther van Fenema waarom de Ratten in pak zelden of nooit worden vervolgd in NL: