(van onze International ‘Elite-Gangster- War Crime’ redaction)

AMSTERDAM-NOIR- New US Cold War strategy: Return to global Imperial dominance with ‘Puppet- Mad Dog Trump’.Rutte: Geweldig!(Video) .
De Amerikaanse regering heeft geen nieuwe sancties tegen Rusland afgekondigd. De Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ is niet helemaal Mad en geeft daarmee geen gevolg aan een ‘Deep-State-wet’ ingediend in de corrupte ‘War-Mongul-Senaat’ die hij met enige tegenzin in de zomer van 2017 tekende. De CIA hun loopjongens van de AIVD en hun Fake–News-Outlets CNN, de ‘GOEDMENS- Volkskrant’ en de ‘Staats- dr. Goebbels-Nieuwsuur’ zijn ook zwaar teleurgesteld(video). Het extreem corrupte gedeelte van de Senaat riep de Amerikaanse regering vorig jaar op om Rusland te straffen voor de nooit bewezen inmenging in de Amerikaanse verkiezingen in 2016.

‘US-Elite’ Agrees to Arm there ‘Puppet Porosjenko’ in Unraine and started Proxy War against Russia(video).

2017’s Biggest ‘Fake -Kajsa-“Stasi”-Ollongren-News’ Story: PropOrNot(Video).
Een woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zei maandagavond dat veel landen de afgelopen tijd defensie en gas orders(Video) in Rusland hebben geannuleerd, waardoor de Russische economie al met grote economische tegenslagen is getroffen. Een ruime corrupte meerderheid van zowel ‘Fake-Democratische’ als ‘KKK-Republikeinse’ leden van het Congres zijn voor Amerikaanse sancties tegen Rusland. Het ‘War-Mongul-congres’ had de regering een ultimatum voor sancties gesteld dat maandagavond afliep.