(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Al weken schitteren ‘Big Mac Bek Nanniga’(Video) en ‘Zwarte Piet deskundige Sylvana Simons(Video) ‘ in de corrupte MSM in het algemeen en in het bijzonder bij de corrupte Amsterdamse AT5- Het Parool en De Balie Verkiezing ‘s Lieg en Bedrieg-debatten daar waar de Stem van de Straat partij totaal wordt geboycot of in het beste slechtste geval belachelijk wordt gemaakt(Video) door AT5. Dit terwijl nu blijkt dat het’Uber-Alles-forum van (geen) democratie’ nog niets eens officieel mag meedoen aan de Verkiezingen en Bij1 inmiddels uit elkaar is gevallen als een geestelijk gestoord bijeen geraapt zooitje.

30 NSB-ers of Neonazis gezocht door het Uber-Alles-Forumvan Boy Baudet. ‘Boy Baudet’ verwelkomt ‘Boy Gordon’ vals als ‘FVD-Uber-Alles-Anus-lid’(Video).
De Amsterdamse ‘Haat-zaai–afdeling’ van de ‘Uber-Alles-partij’ heeft nog niet genoeg ‘NSB-ondersteuningsverklaringen’ om deel te kunnen nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen kopt AT5. Maar staan volgens de subsidievreters AT5 en het ‘PvdA- bejaarde Vod-Het Parool’ op twee zetels in de opiniepeiling van de beroepsleugenaar en ‘Mega-Fraudeur Maurice de Hond'(video).Iedere nieuwe politieke partij die deel wil nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de stad, moet dertig ondersteuningsverklaringen verzamelen om überhaupt op de kieslijst vermeld te worden en dat had de Stem van de Straat in no time op zijn sloffen binnen(Video). Die verklaringen moeten ook geleverd worden door partijen die bij eerdere verkiezingen geen zetels behaalden of die deelnemen met een blanco lijst. Mensen die een ondersteuningsverklaring willen leveren moeten daarvoor naar een stadsloket en de verklaring tekenen voor de ogen van een ambtenaar van de gemeente en dat kunnen Trollen nou eenmaal nog net niet.

‘Uber-Alles-FvD’ doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de stad en daarom heeft ook die partij de dertig verklaringen nodig. Een peulenschil volgens de liegende ‘Uber-Alles leider Boy Baudet’. ‘We hebben 1200 of 1500 ‘Trol-leden’ in Amsterdam. Ik denk wel dat we aan die dertig komen’, zo bralt hij tegen zijn slaafse Outlet de subsidievreter AT5.Toch heeft de Uber-Alles-partij van de Haat zaailijsttrekker ‘Big Mac Bek Nanninga’ een grote paniek oproep op haar ‘Trollen-Hambugre-site’ geplaatst. LOL:”Als de dertig verklaringen niet voor 1 februari binnen zijn, dan kan de partij niet meedoen aan de verkiezingen in de stad”.

De Stem van de Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video).