(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Uber-Forum voor (geen) Democratie’(Video) gaat aangifte doen van de belaging van de corrupte  (NSB)-kandidaats-raadsleden o.a. van de ‘Haat-zaaiende Big Mac Bek Nanninga’van de ‘VVD-dependance’- partij, zaterdagmiddag in Amsterdam. Het oude ‘NSB-mannen-VOD De Telegraaf’, alwaar Nanninga ‘dr.-Goebbels Columnist’ is sprak er schande van.
De kritische burgers hadden het vooral gemunt op de Hamburgers van ‘Big Mac Bek Nanninga’ die zij kennelijk van haar wilde afpakken en aan de hongerende kinderen in Amsterdam-Noord wilde geven. Nanninga presenteerde gisteren met partijleider ‘Boy Baudet’ de ‘Uber-kandidatenlijst’ voor de gemeenteraadsverkiezingen van Amsterdam. Op de lijst staan onder andere ‘Nep en fop rechtsgeleerde Paul Cliteur’ (voorheen prominent VVD-Bendelid en wie zal het zeggen stiekem nog steeds). Hij staat bekend om zijn onmenselijke extreem, reactionaire, rechts liberale inslag(Video). En partijprominenten ‘Narcist-Hiddema’ en ‘Boy- Baudet’. Zaterdag werd kandidaat-raadslid ‘UberAlles-Hemmie Kerklingh’ op straat in Amsterdam Noord aangesproken. Er werden onder andere leuzen naar hem geroepen dat hij een NSB-er, racist en loopjongen van Uber is en flyers, wat ‘Kitty porno’ en zijn partij boek “Mein Kampf van hem afgepakt. Pikant in dit verband is dat ‘Rat in pak Kerklingh'(Video) de eigenaar van het dubieuze Copy kat ‘NeoNazi-bedrijf UberAlles’ is. Kerklingh :”Het is geen kopie, dat ziet u echt verkeerd. Dit is puur een creatieve ingeving geweest. Iedere gelijkenis is gewoon toevallig. Mag ik u vragen: vindt u dit nu echt interessant? Ik vind die gelijkenis helemaal niet interessant, Houzee?.”

‘Duits Nazi-volkslied’ past bij het Uber gevoel van Forum voor (geen) Democratie.
Hetzelfde geldt overigens voor het nogal Duitse gevoel dat de woorden ‘Uber alles’ oproepen: Kerklingh bralt geen idee te hebben van eventuele gevoeligheden. En dat terwijl de woorden uit het Duitse volkslied in het interbellum door de nazi’s werden geïnterpreteerd als een aansporing voor Duitsland om de wereldheerschappij te verwerven.Later op de dag kwamen enkele tientallen (ingehuurde acteurs van een castingbureau ) sympathisanten bijeen in een streng beveiligd zaaltje in het Westelijk havengebied, volgens ‘Boy-Baudet’ een ’godvergeten gedeelte van Amsterdam’.

Hoofdkwartier Uber in Amsterdam met Baudet. Stem van de Straat eist een verbod in Amsterdam voor Uber(Video)en daarmee indirect voor het Forum voor Democratie.

Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam: Stem van de Straat staat ook voor ‘Multicultureel-LOL’(Video). Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’(Video).
‘Boy-Baudet’ van Uber noemt Amsterdam het hoofdkwartier van het partijkartel van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,D66, GroenLinks en SGP en dat is deels waar, waar op geen enkele manier beweging zit in de problemen die al jaren voortwoekeren. De Stem van de Straat noemt Amsterdam het Pretpark van de Expats, Uber, Yuppen en ToeristenWe gaan ons in het hart van het Maffia-kartel nestelen en de Amsterdamse (corrupte) politiek definitief veranderen met een frisse ‘Uber-NSB’ wind”, aldus ‘Boy- Baudet’. Nanninga pleit voor extra agenten om o.a. haar Hamburgers beter te bewaken, het heropenen van alle gesloten politiebureaus in de stad, het afschaffen van het erfpachtsysteem waarbij de huizenbezitter de grond onder de woning kan kopen en dat Uber totaal vrijspel krijgt in Amsterdam.

Corrupte ‘D66 Wethouder-Yuppie-Kukenheim’ verkoopt panden aan Vastgoed-Maffia. De Zondagsschilders op straat gesmeten!(Video)

Zwarte Piet-Attractie Partijtje-Sylvana Simons’valt nog verder UIT1:Ook ex-dakloze stapt op met de Kas(Video).
Maar in werkelijkheid zal door het totaal afschaffen van de erfpacht zonder regels de ‘Maffia-Vastgoed-speculanten’ a La Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.(Video) en de ‘VVD- Gangster-Kamerlid Haga’ totaal vrijspel krijgen in Amsterdam. Sponseren die inmiddels net als de ‘Uber-misdaadgroep’ van Kroes ook stiekem Boy-Baudet? De Uber-partij heeft een lijst met 18 ‘Uber-Alles-kandidaten’ gepresenteerd, terwijl de Stem van de Straat Partij meer dan 30 kandidaten heeft waaronder een heuse ingenieur. Het forum heeft een louche advocaat en een verlopen aan de morfine verslaafde arts. Nanninga sneerde bij de presentatie van die laatste kandidaat naar de ‘Zwarte Pieten deskundige Sylvana Simons’, door te stellen dat haar partij wél in het artsenregister heeft gekeken, terwijl bij BIJ1 een ’oud-psychiater’ niet in het artsenregister voorkwam en zich uiteindelijk terug trok.Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt in de videoreportage hierna  o.a. uit dat Uber van de Top ‘Naai en Graai VVD-er Nellie Kroes’ achter de schermen aan de touwtjes trekt bij het Forum voor (geen) Democratie en in die zin is het Forum voor Democratie dus een verkapte dependance van de ‘VVD-misdaadgroep’, Houzee! 

Opmerking van Algemene importantie  voor het Kaal geplukte Volk: Vandaag is het Historische eerste Partijcongres Stop de Straf de Armen Maatschappij(Video) van de Stem van de Straat.