(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Maffia-boss John de Mol’ & Staats-NPO luiden de Noodklok maar Salto-TV groeit tegen de klippen op(Video).
De Corrupte NPO-voorzitter Shula Rijxman heeft haar Broodheer Kabinet ‘Taxfree- Shell-Rutte3’ gesmeekt af te zien van extra bezuinigingen op de publieke dr. Goebbels Staats- omroep. „Ik kan er niet omheen: na twee keer bezuinigen en vele ontslagen van het lager kader en fusies met alle Bralomroepen als de VARA, AVROTROS ,VPRO,etc. is het vijf voor twaalf voor de ‘publieke- dr. Goebbels-omroep’. En dat is een bewuste politieke keuze en we begrijpen er niets van want we staan altijd met ‘Fake-News’ in dienst van de Heersende Klasse met hun loopjongen Rutte ”, bralde ze tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de corrupte Nederlandse Publieke dr. Goebbels Omroep (NPO).Rijxman:„Wij hebben in de komende jaren te maken met een verwachte daling van de Ster-inkomsten van een miljoen of 36, omdat er nou eenmaal alleen maar bejaarden nog kijken naar de NPO. Maar nu kiest het kabinet, onze Broodheer ervoor om dat bijna te verdubbelen naar ongeveer 60 miljoen”, aldus Rijxman. Ze bralde bijna huilend en hysterisch er de komende tijd alles aan te doen om de Gevestigde Orde politiek op andere gedachten te brengen door nog meer Staatspropaganda te gaan uitzenden . „Een stevige publieke ‘dr. Goebbels-omroep’ vraagt om een fatsoenlijke financiering(omkoping van Rutte&C0).”„Alleen al onze Raad van Bestuur, directie en  onze Subsidie Miljonairs ‘#metoo-Pedo-Van Nieuwkerk(Video), ‘Jaknikker-Pauw’ en ‘Sugar-Daddy- Jinek’ kosten miljoen.We moesten onlangs nog die PvdA mislukking Martijn van Dam ook voor een kwart miljoen salaris en onkostenvergoeding op de Loonlijst zetten“.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

Volgens de altijd liegende  voorzitter kan de NPO niet eindeloos blijven presteren met afbraakbudgetten. „Dus ik vraag me af: politiek Den Haag, wat wil je? Want zo gaat het niet langer. Dus zeg het maar, wat moet er als eerste verdwijnen, de idiote hoge ‘Graai en Naai-salarissen’ van tot wel 580 duizend per jaar (Nieuwkerk)?” Rijxman wil met Den Haag het gesprek aan, bralde ze verder. „Wij hier in Hilversum zijn bereid om pijnlijke discussies niet uit de weg te gaan en als het moet kussen we zelfs ‘Taxfree-Shell Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk Co’ hun corrupte reet.”Ondanks de voorgenomen bezuinigingen was Rijxman toch ook positief. Afgelopen jaar was volgens haar een „buitengewoon goed jaar voor de ‘publieke-dr. Goebbels-omroep’ met o.a. het Programma van onze Jort Kelder ‘Dood aan de Labbenkakken’ en het Pronkstuk van Nederland met gehuurd ‘fake- publiek’ en niet te vergeten Buitenhof en VPRO Zomeravonden voor en door de altijd liegende Elite.” NPO Start, de opvolger van Uitzending Gemist, trekt dagelijks ongeveer een miljoen bejaarde en seniele mensen. „Het bejaarde succes van NPO Start laat zien dat het gewoon kan: een mooie eigen Nederlandse ZombieTV etalage bouwen en daar domme mensen warm voor maken. Ook in een Maffia-medialandschap dat steeds meer gedomineerd wordt door voornamelijk Amerikaanse mediareuzen en onze collega Maffiaboss John de Mol.