(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIRBIJ1-geraapt–zooitje’ van ‘Zwarte Pieten-deskundige-Simons’(Video) valt al voor de Verkiezingen UIT1 berichtten wij enkele weken geleden al.Stem van de Straat &Ouderen totaal geboycot door MSM en ‘PvdA-bolwerk-De Balie’ van ‘PvdA-Octopus Rottenburg’(Video).
De corrupte partij Bij1 geraapt zooitje van ‘Zwarte Pieten Deskundige Sylvana Simons’ valt nog verder verder uit elkaar, maar zij blijft op de Buis en in de Kranten voorpagina nieuws. Kennelijk beschouwd de corrupte Heersende Klasse haar als een welkome afleiding van het feit dat in Amsterdam 30 procent rond de armoegrens moet overleven(Video) en 40 procent al sinds de Tweede Wereld Oorlog niet meer stemt in Amsterdam. Maar desondanks het voorgaande en hetgeen hierna gesteld blijf Simons een geziene gast attractie in alle zwaar gesubsidieerde plaatselijke Amsterdamse afleiding’s debatten van de corrupte De Balie, AT5 en Het Parool.Dit in tegenstelling tot de Stem van de Straat partij die met meer dan 30 kandidaten op de Lijst heeft staan er dagelijks nog meer mensen zich melden en er tot heden niet één is afgevallen. En op tien zetels staan in de opiniepeiling, maar desondanks totaal geboycot wordt door de Pers/Media. Opnieuw is er een kandidaat-raadslid opgestapt en die heeft ook nog de Kas meegenomen van BIJ1. Maakt de subsidievreters De Balie en AT5 en het’ PvdA-bejaarde Vod-Het Parool'(Video) wat uit. Zij blijven stug Sylvana Simons vragen voor hun Gevestigde Orde Lieg en bedrieg debatten. Dit keer gaat het om Naomi Doevendans, die op haar Facebookpagina aangeeft zich terug te trekken uit de lijst van BIJ1. De ex-dakloze wil niet officieel aangeven wat de reden is van haar vertrek bij het nieuwe obscure splinter partijtje, die afgelopen maand fikse ‘Zwarte-Pieten-partijcrisis’ meemaakte, maar geestelijk gestoorde bronnen uit BIJ1 hebben ons laten weten dat zij ervandoor is met de Kas ( 229 euro).

Gemeenteraad Verkiezingen: Stem van de Straat sleept de ‘Subsidievreters- De Balie’ voor de Rechter wegens Discriminatie en Boycot van de Laagste Klasse.

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig(video) weer terug: Het Gasmuntje.
In januari stapten ook zelfbenoemd oud- ‘Nep en Fop psychiater Cailin Kuit’aka” de Hambuger” en buschauffeur Bob Schoute op. De eerste kwam in opspraak toen bleek dat zij loog over haar werk als ’psychiater’, terwijl ze nooit ingeschreven heeft gestaan in het artsenregister. De artsenfederatie KNMG dreigde daarop met aangifte en wilde opheldering van Sylvana Simons. Schoute stopte omdat hij zich het slachtoffer voelde van nog zo’n attractie, die dagelijks in de Media hangt de Haat-zaaiende ‘NSB-Telegraaf-Big Mac Bek Nanninga’(Video) .

Rent a Hoer Foto’s’ (geen D66-er).  
Later waren er twijfels over kandidaat Ana Paula Lima, van wie  ‘Rent a Hoer foto’s ‘op prostitutiewebsite Kinky.nl verschenen. Zij loog dat het om een vals profiel ging dat door Zwarte Piet was geplaats. Op een site voor prostitueebezoekers zijn echter klantrecensies te vinden van recente datum van in hoofdzaak boze ‘PVV-mannen’ en vrouwen. Hoerenlopers als Peter R. de Vries verbazen zich over het feit dat het profiel opeens is verdwenen van de site. Eén van de tevreden klanten (nee, niet ‘Hoerenloper- Peter R de Vries (Video) of ‘Suikeroompje Pechtold'(Video)) stelde vast dat de profielfoto’s kloppen met wat hij in werkelijkheid aantrof. De nu opgestapte Doevendans gaf eerder nog aan middels ‘Nep en Fop-privilegetrainingen’ mensen te willen laten verenigen geld af te pakken. “Voorheen was de politieke wereld niet aan mij besteed( tja, aan wie wel?), daar zij een inclusief plan van aanpak miste. Ook de normalisering van discriminatie( van Zwarte Piet), de propaganda( van At5, Het Parool en De Balie) en de onwetendheid hielden mij op een zekere afstand, bla, bla, bla.”’Campagnemanager –Beroepsbraller&leugenaar’-Chihiro Geuzenbroek van BIJ1 is onbereikbaar voor commentaar en is gespot in een ‘Crack-Hole’ met twee op sterven na dood zijnde Heroïne hoertjes samen met de PvdA ‘Junkie-neuker -Rob Oudkerk'(Video) (nee, geen ‘Junkie BN-hoertjes’ van de ‘VVD-Fat-Jort Kelder'(Video)).

 

Tot Slot:Gemeenteraadsverkiezingen: Partijleider Brown bij psychiater Fenema: Groenlinks rijd het liefst met bakfiets over Brown heen(Video). En lees hier ons partijprogramma tegen de ‘Straf de arme maatschappij'(Video). Ons Partij progamma wordt ondersteunt door Oxfam(Video).