( van onze Verschil moet er Wezen redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘PvdA-IJdeltuit-Plasterk’: Blijf met jullie tengels af van onze eerlijke politici en hun Luxe Wachtgelden.
Afgezwaaide Haagse politici lobbyisten hebben de afgelopen vijf jaar bijna 20 miljoen euro aan Wachtgeld ontvangen.Dat blijkt uit gegevens van het Ministerie van Corrupte Binnenlandse Zaken, die EenVandaag kreeg na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (WOB).In totaal ontvingen 178 klaplopende ex-Kamerleden, achttien corrupte oud-ministers en vijftien voormalig staatssecretarissen wachtgeld, gemiddeld voor ruim 93.000 euro per persoon. Kamerleden waren goed voor het grootste deel: ruim 16,5 miljoen euro. Ministers en staatssecretarissen ontvingen ruim 3 miljoen. De bekendste beruchtste zijn in dit verband de US-reizende ‘D66-Wachtgeld- Oplichtster Hachchi’(Video) en eveneens reizende de Groningse ‘PvdA- Zonnekoning Rehwinkel'(Video).

‘Graai-Directeur Zomer’ pleegt ‘Mega-Belastingfraude’ met Luxe Wachtgeld Ziekenhuis.(Video

Er zit zelfs een ‘PvdA-Pedo’ in de cel met Wachtgeld.Waarom ook niet in Banana-Fraude-Nederland
Een voormalig VVD-staatssecretaris ( nee, niet de VVD-Fraudeurs Rita Verdonk of Robin Linschoten) ontving het meest: bijna 465.000 euro. De kleinste ontvanger was een Kamerlid dat een uitkering kreeg van 25 euro en 8 cent. Corrupte Staatssecretarissen a La de ‘VVD- Griezel-Teeven’ ontvingen met ruim een ton gemiddeld het hoogste bedrag aan wachtgeld, zo blijkt uit de geanonimiseerde gegevens.Corrupte Haagse politici die vertrekken hebben op dit moment recht op een Luxe Wachtgelduitkering van maximaal drie jaar en twee maanden en daar kan ‘Jan met de Pet’ een puntje aan zuigen. Het is meer dan opvallend te moeten concluderen dat de anders zo luidruchtige Kakelende ‘VVD-Fat-Jort Kelder'(Video) nu zwijgt.