(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDEAM-NOIR-Gemeenteraad Verkiezingen-Censuur’ :‘PvdA-Bejaarde Vod-Het Parool’(Video) discrimineert Stem van de Straat.
DUO wil twee ton terug van het voormalige schoolbestuur  Oplichters van de ‘Witwas-stichting ‘en de ‘Nep en fop-Opiniepeiler’ van Het Parool Maurice de Hond. Nederlands bekendste beruchtste opiniepeiler was sinds de zomer van 2014 ‘Graai&Naai-Bestuurder’ van de zogenoemde iPadschool De Voorsprong in Amsterdam-Zuidoost en smeet met poen. Het was Het Parool niet opgevallen (kuch).
Twee jaar later, in oktober 2016, ging deze school dicht door gebrek aan leerlingen en domme ouders. Dat had hij nu ff niet voorspelt met zijn ‘Leugen-Opiniepeiler-bureau’. Maar de school kreeg desondanks ten onrechte nog negen maanden onderwijsgeld op haar rekening en de Hond stortte die 2 ton niet terug, zoals elk fatsoenlijk mens zou doen.
Volgens de Onderwijsinspectie had de school echter geen recht op dit geld als er geen onderwijs wordt gegeven. Uitvoeringsorganisatie DUO vordert nu terecht een bedrag van 207.738 euro en 34 cent terug. M.a.w. De Hond steelt Gemeenschapsgeld dat bestemd is voor Onderwijs voor kinderen. Kan het nog walgelijker? Waarom zit hij nog niet in de cel?

 Door Corrupte Tamtam van de MSM en Het Parool voor de Steve Jobsscholen’ en zijn Opiniepeilingen kan De Hond zijn zakken vullen . De Straat sleept na Stimuleringsfonds voor de Journalistiek ook De Balie voor de Rechter wegens o.a. Discriminatie Laagste Klasse(Video).

 

De Steve Jobsscholen gingen in schooljaar 2013-2014 met veel tamtam in de MSM en Het Parool van start. Op deze basisscholen kunnen leerlingen op hun eigen tempo leren met behulp van  peperdure  iPad’s (moesten de iPad’s via De Hond kopen). Ze moeten zelf hun dag plannen en workshops volgen, zodat ondertussen De Hond zijn zakken kan vullen met stelen van de Gemeenschap. Dat zien wij het volgens ‘Misdaad-journalistiek- drek’ van ‘Politiescribent John van den Heuvel’ en ‘Insluip- Geilneef-Junkie-Peter R. de Vries (Video)‘Monster Holleeder’ en de Motorclubs van o.a No Surrender Henk Kuipers De Hond  niet nadoen. Vier jaar geleden dacht De Hond met veel leugens in zijn bevriende corrupte Pers te bereiken dat in 2016 honderd of tweehonderd  ‘Nep en Fop-Steve Jobsscholen’ zouden werken volgens de methode van zijn ‘Witwas-afpers-Maffia-Stichting Onderwijs voor een Nieuwe Tijd’ (O4NT)(kuch). Dat aantal is bij lange na niet gehaald. Afgelopen zomer stond de teller op veertien afgeperste scholen, bleek uit onderzoek van het op een haar na failliet ‘GOEDMENS-VOD’ de Volkskrant.
Ruim de helft van de scholen die overstapten op het Steve Jobsonderwijs of serieus overwogen dat te doen, waren inmiddels kaal geplukt afgehaakt.Naast de extreme -Afpers-hoge kosten – deelnemende scholen betalen een maandbedrag van 9 euro per kind dat De Hond als een heus ‘Maffia baasje’ ook erg dwingend opleggen hoe zij hun school moeten organiseren zodat de poen wel in zijn zakken terecht kwam. Voor betrouwbare Opiniepeilingen moet u zijn bij het Opiniepanel van de Stem van de Straat, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn, maar niet voor het ‘PvdA-Bejaarde Vod-Het Parool’ en de ‘Subsidievreters-De Balie’, want voor hen is het Maurice de Hond. No Surrender Captain Henk Kuiper(Video):” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over John van den Heuvel en de Ratten in pak.

Hoe het ook afloopt, wij hebben de Parool  ‘Nep en Fop Opiniepijler -Maurice de Hond’ per direct op  het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst  en dat had hij nu even niet kunnen voorspellen.