(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Weer een van Staatswege gesubsidieerde ‘Braking- Elite-News’ bij Buitenhof: ex ‘Royal-Taxfree-Shell-Massamoordenaar Jeroen van der Veer'(Video) mag zijn ‘Doofpot-commissie-Van der Veer’ recht brallen bij Buitenhof: “Mijn ‘Doofpot-commissie’ spreekt zich niet uit of Hennis en Generaal Middendorp juridisch vervolgd moeten worden voor fouten misdaden. Dat hoorde ook niet bij de taak van de (Doofpot)-commissie“, bralde Van der Veer. Je kunt volgens de corrupte en liegende CDA Rat-Minister van Defensie Bijleveld niet één iemand verantwoordelijk maken als het organisatie breed niet goed ging, want dan doen wij alleen bij Labbenkakken(Video), vandaar dat ik namens Rutte afgelopen week Hennis tot Officier in het Leger heb benoemd, Houzee!Heeft men een diploma nodig om officier in het leger te te worden?Ja, daar is een heuse opleiding KMA voor die 4 jaren duurt.

 

Commando’s doen tevergeefs aangifte tegen Hennis en de corrupte en laffe Top Defensie om dodelijk ‘incident'(Video).
Maar bent u een eerste klas corrupte lafbek, maar lid van de ‘VVD-misdaadgroep’en een algemeen bekende misdadiger  zoals ex VVD-Minsister van Defensie ‘Wapenhandel- Yab Yum Hennis'(3 x dood door schuld) en/of Nazi-sympathisant zoals Hans van Baalen dan kunt u zonder de geëigende opleiding direct officier worden in het Nederlandse ‘Kanonnenvoer-leger'(Video) met zijn vaste Doofpot-commissies .’Capo di tutti capi Poetin’ lacht zich helemaal slap(Video) om dergelijk laffe en corrupte ‘Operette –Officieren’als ‘Neonazi- Van Baalen‘ en ‘Yab Yum-Hennis’. Ziet u deze twee VVD- misbaksels al aan het Oost Front liggen ? Nou, wij niet. Daar is het Kanonnenvoer voor, die gaan zelfs in Vredes tijd dood door schuld van Hennis.

Hennis als beloning voor 3 x dood door schuld tot ‘Nep en Fop Officier’ benoemd door Taxfree- ‘Graai King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’.
‘Toevallig’ werd Hennis aflopen week benoemt tot reserve officier bij het verschijnen van het zoveelste Defensie ‘Doofpot- rapport’, deze keer van de ex ‘Shel -Massamoordenaar-Jeroen van der Veer’ die moest van toen der tijd  nog VVD-Minster Hennis uitzoeken wie er schuldig waren voor het nodeloos sterven van drie echte beroeps-militairen. Nou, dat had hij nou ff niet onderzocht, want dat was namelijk Hennis en Generaal Middendorp. Dat weet zelfs een klein kind. Wat hij wel al had onderzocht drie ‘Doofpot-commissies’ voor hem gedaan met exact de zelfde vernietigende conclusie (Video) voor de Top en hun  corrupte Defensie Ministers.Nou, zijn ‘Kul- conclusie’ was precies het zelfde als de drie voorgaande commissies :Het kan beter bij Defensie en niemand is persoonlijk schuldig voor de nodeloze  dood van de drie militairen.