(Van de Groene Amsterdam en ondersteunt door onze redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Private uitzuig rechtspraak der Kleine Luiden  in de ‘Maffia-incasso-industrie’ via e-Court Vonnis te koop: Ook bijna alle ‘Maffia-zorgverzekeraars’ hebben deze private ‘Kafka-Robot-rechter’ in hun voorwaarden opgenomen. Ook u bent ‘akkoord’ gegaan zonder te weten waarvoor!

De ‘VVD Griezel- Fred Teeven’, de beste ‘Witwas-vriend’ van Rutte (Video) heeft als corrupt Kamerlid zijn ‘Graai en Naai-nevenfunctie’ bij de corrupte private ‘Elite-Maffia-Robot-rechtbank’ e-Court ( robotrechter) verzwegen. Als corrupte altijd liegende VVD-staatssecretaris hielp hij stiekem het’ Elite-Afpers-Maffia-Witwas Stichting’ van Henriëtte Nakad (‘Nakad is haar ‘Misdaad-carrière’ begonnen als corrupte bedrijfsjurist bij ‘ABN AMRO- Misdaadgroep’ van de VVD- ‘Massamoordenaar- CEO Zalm‘  en ‘Witwas-advocaat’ bij  het VVD-Witwas-Zuidas-kantoor  ‘Misdaadgroep -NautaDutil’) in het zadel, blijkt uit onderzoek van met en : “Vonnis te Koop“. En ondertussen  probeert Teeven  samen met Gifmenger ‘Godfather Rutte’ (Video)van de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun corrupte MSM de Kaal geplukte massa wijs te maken dat hij ‘werkt’ als eenvoudige buschauffeur met slecht 120.000,- euro per jaar Wachtgeld  bij Connexxion(Video). Wat is deze ‘VVD Griezel-Teeven’  toch een psychopathische ‘Mega-crimineel-Monster’ van de meedogenloze en onmenselijke corrupte Heersende Klasse.

Justitie weigert Haags Deurwaarders Tuig& A’dam-Huisjesmelkers te vervolgen die duizenden arme sloebers voor tonnen oplichtten(Video).
Het wordt hooguit dat het kaal geplukte Volk door de ‘Elite-gangsters’ ook een e-Court gaan oprichten om corrupte types als Zalm, Rutte,Teeven, Naked, ‘Bankier-Gangsters’ en hun ‘Deurwaarders-Tui’g,etc  te gaan veroordelen voor het schenden van de mensenrechten en uit de maatschappij te verbannen en/of in een TBS-inrichting op te sluiten.

Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat waarschuwt(Video) in het interview hierna als één van de weinige niet liegende en corrupte ‘Straat-politici’ dat mensen steeds meer worden vervangen voor Robot’s van de ‘Elite-Maffia’ en dat de gewone Burgers terecht komen in situaties als het Proces van Franz Kafka.

Noot: e-Court is volkomen intransparant: uitspraken worden niet gepubliceerd en nergens is te vinden wie de ‘rechters'( afpersers) ’ zijn. De Duistere procedures zijn op talrijke punten in strijd met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en het Europese consumentenrecht, is het stellige oordeel van experts en echte rechters.